تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 506 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

اونوقت با این قیمت های فضایی بنزین و با این قیمت های فوق فضایی بنزین سوپر چند درصد 206 ها تو ایران بنزین سوپر میزنن؟
    دوست عزيز پيشنهاد ميكنم اصلا سو.پر نزنيد افتضاحه
    حرف من رو قبول نداريد از تمامي باجه ها يا با كمي سرچ متوجه كيفيت افتضاح بشويد !‌
    من خودم خيلي حساس بودم ولي الان از جايگاه مطمئن معمولي ميزنم البته نميگم اين خوبه ها ولي حداقل گند نزدن توش در اون حد...
    شما اگر خيلي حساس هستي معمولي + اكتان بوستر بزن
    اگر واقعا جايگاهي مطمئن در سوپر سراغ داري برو وگرنه فقط معمولي فعلا با اين وضع!
    باز خود داني!

2. این کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

والا یه مقایسه کامل توی یکی از شماره های مجله ماشین بین فرق بین انواع بنزین ها در ایران و جاهای دیگه کرده بود.
    از نظر اکتان وضع بنزین سوپر ایران زیاد بد نبود
    از نظر گوگرد وضع بنزین معمولی و سوپر هر دوتاش بد بود٬ جالب اینجاست که گوگرد بنزین سوپر درصد بسیار کمی از گوگرد بنزین معمولی بیشتر بود! ( ولی میشه گفت مساوی بودن چون میزانش خیلی کم بود )
    در کل اینکه میگید گند زدن یعنی چی؟ یعنی مثلا میان تو یه جایگاه گازوئیل قاطی بنزین سوپر میکنن!؟
    به نظر خودم اصلا منطقی نیست که بگیم بنزین سوپر بدتر از بنزین معمولی هست چون جایگاه های ایران بد هستن یا بنزین ایران آشغاله
    و... چون همه عوامل هم برای بنزین معمولی و هم برای بنزین سوپر به یک اندازه تاثیر گذار هستن.
    ممنون میشم اگر دلایل منطقی برای این حرفتون دارید اینجا بنویسید

4. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

بقیه پلاک ها ام خوب واسه تهرانن!در ضمن من تو تهران ساکن هستم...فک کنم اینو نمی دونستین
    میدونم برای تهران هستید منظورم اینه که اشکالی نداره حالا66باشه چه فرقی داره اونم بعد از مدتی مثل پلاک قبلیای تهران عادی میشه پس نباید زیاد برات مهم باشه...

6. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

والا یه مقایسه کامل توی یکی از شماره های مجله ماشین بین فرق بین انواع بنزین ها در ایران و جاهای دیگه کرده بود.
    از نظر اکتان وضع بنزین سوپر ایران زیاد بد نبود
    از نظر گوگرد وضع بنزین معمولی و سوپر هر دوتاش بد بود٬ جالب اینجاست که گوگرد بنزین سوپر درصد بسیار کمی از گوگرد بنزین معمولی بیشتر بود! ( ولی میشه گفت مساوی بودن چون میزانش خیلی کم بود )
    در کل اینکه میگید گند زدن یعنی چی؟ یعنی مثلا میان تو یه جایگاه گازوئیل قاطی بنزین سوپر میکنن!؟
    به نظر خودم اصلا منطقی نیست که بگیم بنزین سوپر بدتر از بنزین معمولی هست چون جایگاه های ایران بد هستن یا بنزین ایران آشغاله
    و... چون همه عوامل هم برای بنزین معمولی و هم برای بنزین سوپر به یک اندازه تاثیر گذار هستن.
    ممنون میشم اگر دلایل منطقی برای این حرفتون دارید اینجا بنویسید
    اولا مجله ماشين كه نميوتنه بياد بد بگه
    دوما من گفتم اكثر جاها بنزين سوپر هاش مشكل داره ....
    شما اكثر 206 سوارهاي TT رو ببيني مشكل دارن ولي در مقابل اون بعضي ها هستند كه با بنزين سوپر مشكلي ندارن چون جاي خوب ميرن و مطمئن
    در ضمن شما فكر كردي بنزين سو.پر ايران واقعا 91 اكتانشه؟! اصلا!‌
    بازهم ميگم اگر مد نظرت اكتانه 4 تومان بده اكتان بوستر هر 2 3 تا باك بريز...

8. 2 کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا مجله ماشين كه نميوتنه بياد بد بگه
    دوما من گفتم اكثر جاها بنزين سوپر هاش مشكل داره ....
    شما اكثر 206 سوارهاي TT رو ببيني مشكل دارن ولي در مقابل اون بعضي ها هستند كه با بنزين سوپر مشكلي ندارن چون جاي خوب ميرن و مطمئن
    در ضمن شما فكر كردي بنزين سو.پر ايران واقعا 91 اكتانشه؟! اصلا!‌
    بازهم ميگم اگر مد نظرت اكتانه 4 تومان بده اكتان بوستر هر 2 3 تا باك بريز...
    سلام جناب آقای MM00(میبخشین اسمتون رو نمی دونستم)
    من حرف شما رو تصدیق میکنم و اینکه اکتان 91% ندارن سوپرای ایران
    خوب تکلیف ماکه 206 دار میخوایم شیم چیه...
    شما جای خوبی رو سراغ دارین؟
    شما ام از بچه های گل TT هستی؟؟
    Last edited by ba maram; 25-10-2010 at 10:02.

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

1- مجله ماشین دولتی یا وابسته به دولت نیست که نتونه بد بگه، به گنده تر از اینهاش هم تو مجله ماشین خیلی راحت ایراد میگیرن
    2- اتفاقا در مقایسه ای که انجام داده بود در نهایت وضعیت بنزین رو در ایران بد توصیف کرده بود
    3- اکتان بنزین ها رو از آمار های دولتی بیرون نداده بودن، خودشون تست کرده بودن، پس اکتان 90 به بالا که مربوط به بنزین سوپر در ایران هست درسته، همینطور وضعیت بد گوگردش
    4- اونا آزمایش کردن و میگن اکتانش 90 به بالا هست، شما انگشتت رو کردی تو بنزین که اینقدر دقیق تشخیص دادی که اکتانش 90 به پایین هست؟!
    5- ممنون میشم دقیقا دلیل بدتر بودن بنزین سوپر رو از بنزین معمولی در ایران توضیح بدید.
    6- این اکتان بوستر دقیقا چیه؟ یعنی تنها فرق بنزین سوپر و معمولی اکتانش هست و با ریختن این اکتان بوستر توی باک، بنزین معمولی تبدیل به بنزین سوپر میشه؟ اگر تنها فرقش اکتانه، یعنی لیتری 150 تومن پول حدود 5 تا 10 درصد اکتان بیشتر رو میگیرن؟ یعنی این 5 تا 10 درصد اینقدر رو کارکرد موتور تاثیر داره؟ اونوقت اگر این 5 تا 10 درصد اینقدر تاثیر داره، وقتی سر 4 لیتری اکتان بوستر رو بزاریم تو باک و هر چقدر که عشقمون کشید از این اکتان بوستر ها خالی کنیم تو باک چی میشه؟ خب این که ممکنه یه بار بشه بنزین با کتان صد برابر بنزین سوپر یه بار دیگه بشه بنزین با اکتان نصف بنزین سوپر، اونوقت چی میشه!؟

11. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان لطف کنید و بگید اگه یه چیز بده یا یه چیز خوبه دلیلتون چیه ؟

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

با اجازه صاحب تاپیک
    اگه کسی 206 تیپ 5 یا 3 رنگ سفید یا قرمز شرایطی نمایندگی سراغ داره واسم پی ام کنه!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

سلام جناب آقای MM00(میبخشین اسمتون رو نمی دونستم)
    من حرف شما رو تصدیق میکنم و اینکه اکتان 91% ندارن سوپرای ایران
    خوب تکلیف ماکه 206 دار میخوایم شیم چیه...
    شما جای خوبی رو سراغ دارین؟
    شما ام از بچه های گل TT هستی؟؟
    من گفتم براي جلوگيري از فشار هم ميشه 1 بار در ميان سوپر زد (از جاي مطمئن نه فقط اسما سوپر باشه كه همچين جايگاه هايي معمولا بين مردم صحبت ميشه ...
    من خودم از مكمل استفاده ميكنم و معمولي از جاي مطمئن ميزنم كه حداقل رنگش به صورتي ميخوره!
    و اينكه گاهي سوپر ميزنم و خيلي پرگاز نميرم
    1- مجله ماشین دولتی یا وابسته به دولت نیست که نتونه بد بگه، به گنده تر از اینهاش هم تو مجله ماشین خیلی راحت ایراد میگیرن
    2- اتفاقا در مقایسه ای که انجام داده بود در نهایت وضعیت بنزین رو در ایران بد توصیف کرده بود
    3- اکتان بنزین ها رو از آمار های دولتی بیرون نداده بودن، خودشون تست کرده بودن، پس اکتان 90 به بالا که مربوط به بنزین سوپر در ایران هست درسته، همینطور وضعیت بد گوگردش
    4- اونا آزمایش کردن و میگن اکتانش 90 به بالا هست، شما انگشتت رو کردی تو بنزین که اینقدر دقیق تشخیص دادی که اکتانش 90 به پایین هست؟!
    5- ممنون میشم دقیقا دلیل بدتر بودن بنزین سوپر رو از بنزین معمولی در ایران توضیح بدید.
    6- این اکتان بوستر دقیقا چیه؟ یعنی تنها فرق بنزین سوپر و معمولی اکتانش هست و با ریختن این اکتان بوستر توی باک، بنزین معمولی تبدیل به بنزین سوپر میشه؟ اگر تنها فرقش اکتانه، یعنی لیتری 150 تومن پول حدود 5 تا 10 درصد اکتان بیشتر رو میگیرن؟ یعنی این 5 تا 10 درصد اینقدر رو کارکرد موتور تاثیر داره؟ اونوقت اگر این 5 تا 10 درصد اینقدر تاثیر داره، وقتی سر 4 لیتری اکتان بوستر رو بزاریم تو باک و هر چقدر که عشقمون کشید از این اکتان بوستر ها خالی کنیم تو باک چی میشه؟ خب این که ممکنه یه بار بشه بنزین با کتان صد برابر بنزین سوپر یه بار دیگه بشه بنزین با اکتان نصف بنزین سوپر، اونوقت چی میشه!؟
    در مورد مجله ماشين اگه بخوايم نقدش كنيم كه كافيه چند شماره اخيرو بخوني... ولي درباره بنزين درسته شما بنزين سوپر از پالايشگاه كه در مياد بيرون شكي توش نيست در مسير مهمه
    شما خودت بگو چطوري ممكنه يك مجله تمامي بنزين ايارن رو تست كنه و از صحت اكتان اصلي اون به موقع مصرف خبر داشته باشه؟!
    در همين شهر ما بخاطر اب ريختن توي بنزين سوپر مدت ها پمپي رو بستن ... بعضي جاها كه معمولي رو با سو.پر قاطي ميكنن .... من نگفتم همه جا بده من گفتم ناخالصي زياد داره ولي بنزين سوپر بيرون اومده از پالايشگاه بنزين اصلي و مورد نظر هست ولي ايا به دست شما با همون كيفيت ميرسه؟ مهم اينه! براي همينه اينقدر پمپ ها باهم تفاوت دارن
    من خودم ----- بنزينم رو وقتي بعد از 6 هزارتا باز كردم با اينكه 90% سوپر ميزدم گرفته بود و پر اشغال...
    شما خودت برو بپرس ميگن فلان جا خوبه فلان جا بد ولي اين خوب اينه كه ناخالصيش كمتره ... اصلا شما رنگ بنزين سوپر رو ببين چه رنگيه .... اين دوستمون در سايت تي تي گفته زرده! بحث سوپر چيني حتي بوده شايد مسخره باشه ولي بعيد نيست ..
    شما اين تاپيك رو كلا بخون و اگر به فكر ماشينت هستي بياد همون اكتان رو با دست خودت به بنزين اضافه كن!! فكر نميكنم 4 تومان امتان بوستر براي 60 ليتر اينقدر بحث اضافه داشته باشه....طرف Genesis coup ‌داره داره اكتان بوستر ميريزه ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من در حدي نيستم كه بخوام بگم همه سوپرهاي ايران اشغاله ولي ميگم اكثر پمپ ها ناخالصي زيادي دارن و اين از روي تجربه خودم و دوستان ديگه تو فروم بوده و همونطوري كه مجله ماشين مياد ميگه اكتان بنزين سور ما فلان قدره و داره اينقدر كلي درباره بنزين حرف ميزنه منم تجربه خودم رو ميگم... چطوري ميشه كل بنزين مملكت رو يك مجله بگه؟! اگه اينطوريه پس چرا اينقدر مشكلات رو توي اونجا نوشتن؟ زرد بودن بنزين!!! اشغال ! اب !!
    بازهم ميگم اكتان خالص رو خودتون اضافه كنيد ديگه جاي شكي براتون نيست ....
    تا حد زيادي كيفيت بنزين رو ميشه از روي رنگش حدس زد ....
    اكتان بوستر براي 60 ليتر بنزين 5 واحد اكتان رو بالا ميبره ولي استفاده از اين 60 ليتر براي همون مورد هست كه شما گفتي اكتان زيادي هم ميتونه دردسر ساز باشه علاوه بر اينكه درصد كمي از مكمل ها داراي سرب هستند
    در ضمن لحن خودتون رو بهتره تغيير بديد كسي شمارو مجبور نكرده معمولي بزنيد يا سوپر ... من خودم مدتي هست كه 206 دارم و خيلي حساس سره سوخت و پس از اون قضيه به اين نتيجه رسيدم كه بنزين معمولي تميز و رنگ صورتي بهتر از سوپر پر از شغالو اب و زرده!!
    شما اون تاپيك رو بخون ...
    Last edited by mm00; 25-10-2010 at 20:09.

15. 2 کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

ای جان
    قرار بود 45 روزه تحویل بگیرم
    ولی 15 روزه بهم تحویل دادن!!! ( ایول ایران فرقون سوپر خوش قول! )
    الان تحویل گرفتم، توی راه چند جا وایسادم، چند نفر که دیدن میپرسیدن این 206 هست یا 207!!! البته بهشون نمیخورد آدم های واردی باشن، ولی خب به نظر خودم از همه 206 هایی که تا حالا سوار شدم و دیدم یه سر و گردن بالاتره، هم از نظر راحتی صندلی ها و هم از نظر زیبایی
    حالا باید یه چند صباحی باهاش رانندگی کنم تا ببینم چه اشکالات فنیی ازش بیرون میاد.
    وقتی رفتم ایران خودرو، سند و.. اش رو آدماده کردن و تو پاکت بهم تحویل دادن و یه نفر رو هم فرستادن رفت پلاکش رو گرفت و آورد و نصب کردن و ماشین رو هم شستن و تحویل دادن، خلاصه تا اینجا که رفتارشون خیلی خوب بوده، امیدوارم تا آخرش همینطوری باشه.

پ.ن: خب الان چند ساعتی با ماشین رانندگی کردم و به این نتایج رسیدم:
    1- صندلی هاش بسیار راحت تر از تمام 206 هایی هست که تا حالا توشون نشسته بودم.
    2- ماشین نرم و بسیار راحته و کلا ازش راضی هستم٬ ترمز ها هم خوب عمل میکنن.
    3- متاسفانه ضبطش فلش مموری نمیخوره.
    4- فرمان ماشین وقتی که کاملا صاف نگه داشته میشه لاستیک های ماشین کاملا صاف نیست و ماشین کمی به سمت چپ میره٬ ولی وقتی فرمان رو یکم کج میگیریم ماشین صاف میره و منحرف نمیشه٬ به یه نفر که تا حالا 20 تا ماشین از جمله 206 داشته این رو گفتم٬ گفتش همه ماشین ها همینجوری هستن و اصلا قانونی وجود نداره که چون فرمان رو صاف گرفتی ماشین هم صاف بره ( منظور از صاف گرفتن فرمان٬ اینه که حلالی بالای فرمان کاملا افقی قرار بگیره و صاف باشه ) آیا باید همینجوری باشه!؟
    5- با اینکه 68 کیلو متر تا این لحظه باهاش رفتم ولی عقربه بنزینش از جای اولش اصلا تکون نخورده! این عادیه؟
    Last edited by soooot; 30-10-2010 at 22:00.

17. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •