سلام جناب آقای MM00(میبخشین اسمتون رو نمی دونستم)
من حرف شما رو تصدیق میکنم و اینکه اکتان 91% ندارن سوپرای ایران
خوب تکلیف ماکه 206 دار میخوایم شیم چیه...
شما جای خوبی رو سراغ دارین؟
شما ام از بچه های گل TT هستی؟؟
.gif)
من گفتم براي جلوگيري از فشار هم ميشه 1 بار در ميان سوپر زد (از جاي مطمئن نه فقط اسما سوپر باشه كه همچين جايگاه هايي معمولا بين مردم صحبت ميشه ...
من خودم از مكمل استفاده ميكنم و معمولي از جاي مطمئن ميزنم كه حداقل رنگش به صورتي ميخوره!
و اينكه گاهي سوپر ميزنم و خيلي پرگاز نميرم
1- مجله ماشین دولتی یا وابسته به دولت نیست که نتونه بد بگه، به گنده تر از اینهاش هم تو مجله ماشین خیلی راحت ایراد میگیرن
2- اتفاقا در مقایسه ای که انجام داده بود در نهایت وضعیت بنزین رو در ایران بد توصیف کرده بود
3- اکتان بنزین ها رو از آمار های دولتی بیرون نداده بودن، خودشون تست کرده بودن، پس اکتان 90 به بالا که مربوط به بنزین سوپر در ایران هست درسته، همینطور وضعیت بد گوگردش
4- اونا آزمایش کردن و میگن اکتانش 90 به بالا هست، شما انگشتت رو کردی تو بنزین که اینقدر دقیق تشخیص دادی که اکتانش 90 به پایین هست؟!

5- ممنون میشم دقیقا دلیل بدتر بودن بنزین سوپر رو از بنزین معمولی در ایران توضیح بدید.
6- این اکتان بوستر دقیقا چیه؟ یعنی تنها فرق بنزین سوپر و معمولی اکتانش هست و با ریختن این اکتان بوستر توی باک، بنزین معمولی تبدیل به بنزین سوپر میشه؟ اگر تنها فرقش اکتانه، یعنی لیتری 150 تومن پول حدود 5 تا 10 درصد اکتان بیشتر رو میگیرن؟ یعنی این 5 تا 10 درصد اینقدر رو کارکرد موتور تاثیر داره؟ اونوقت اگر این 5 تا 10 درصد اینقدر تاثیر داره، وقتی سر 4 لیتری اکتان بوستر رو بزاریم تو باک و هر چقدر که عشقمون کشید از این اکتان بوستر ها خالی کنیم تو باک چی میشه؟ خب این که ممکنه یه بار بشه بنزین با کتان صد برابر بنزین سوپر یه بار دیگه بشه بنزین با اکتان نصف بنزین سوپر، اونوقت چی میشه!؟
در مورد مجله ماشين اگه بخوايم نقدش كنيم كه كافيه چند شماره اخيرو بخوني... ولي درباره بنزين درسته شما بنزين سوپر از پالايشگاه كه در مياد بيرون شكي توش نيست در مسير مهمه
شما خودت بگو چطوري ممكنه يك مجله تمامي بنزين ايارن رو تست كنه و از صحت اكتان اصلي اون به موقع مصرف خبر داشته باشه؟!
در همين شهر ما بخاطر اب ريختن توي بنزين سوپر مدت ها پمپي رو بستن ... بعضي جاها كه معمولي رو با سو.پر قاطي ميكنن .... من نگفتم همه جا بده من گفتم ناخالصي زياد داره ولي بنزين سوپر بيرون اومده از پالايشگاه بنزين اصلي و مورد نظر هست ولي ايا به دست شما با همون كيفيت ميرسه؟ مهم اينه! براي همينه اينقدر پمپ ها باهم تفاوت دارن
من خودم ----- بنزينم رو وقتي بعد از 6 هزارتا باز كردم با اينكه 90% سوپر ميزدم گرفته بود و پر اشغال...
شما خودت برو بپرس ميگن فلان جا خوبه فلان جا بد ولي اين خوب اينه كه ناخالصيش كمتره ... اصلا شما رنگ بنزين سوپر رو ببين چه رنگيه .... اين دوستمون در سايت تي تي گفته زرده! بحث سوپر چيني حتي بوده شايد مسخره باشه ولي بعيد نيست ..
شما اين تاپيك رو كلا بخون و اگر به فكر ماشينت هستي بياد همون اكتان رو با دست خودت به بنزين اضافه كن!! فكر نميكنم 4 تومان امتان بوستر براي 60 ليتر اينقدر بحث اضافه داشته باشه....طرف Genesis coup داره داره اكتان بوستر ميريزه ...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من در حدي نيستم كه بخوام بگم همه سوپرهاي ايران اشغاله ولي ميگم اكثر پمپ ها ناخالصي زيادي دارن و اين از روي تجربه خودم و دوستان ديگه تو فروم بوده و همونطوري كه مجله ماشين مياد ميگه اكتان بنزين سور ما فلان قدره و داره اينقدر كلي درباره بنزين حرف ميزنه منم تجربه خودم رو ميگم... چطوري ميشه كل بنزين مملكت رو يك مجله بگه؟! اگه اينطوريه پس چرا اينقدر مشكلات رو توي اونجا نوشتن؟ زرد بودن بنزين!!! اشغال ! اب !!
بازهم ميگم اكتان خالص رو خودتون اضافه كنيد ديگه جاي شكي براتون نيست ....
تا حد زيادي كيفيت بنزين رو ميشه از روي رنگش حدس زد ....
اكتان بوستر براي 60 ليتر بنزين 5 واحد اكتان رو بالا ميبره ولي استفاده از اين 60 ليتر براي همون مورد هست كه شما گفتي اكتان زيادي هم ميتونه دردسر ساز باشه علاوه بر اينكه درصد كمي از مكمل ها داراي سرب هستند
در ضمن لحن خودتون رو بهتره تغيير بديد كسي شمارو مجبور نكرده معمولي بزنيد يا سوپر ... من خودم مدتي هست كه 206 دارم و خيلي حساس سره سوخت و پس از اون قضيه به اين نتيجه رسيدم كه بنزين معمولي تميز و رنگ صورتي بهتر از سوپر پر از شغالو اب و زرده!!
شما اون تاپيك رو بخون ...