من هیچ کار خاصی نمی کنم مثل روز هایی که با دایال آپ بودم کار می کنم ولی هر بار می رم می بینم مثلا در یه روز 50 مگ کم شده بدون اینکه من چیزی دانلود کنم یا ویگردی زیادی کنم!!! الکی کانتور می ندازه...
من هیچ کار خاصی نمی کنم مثل روز هایی که با دایال آپ بودم کار می کنم ولی هر بار می رم می بینم مثلا در یه روز 50 مگ کم شده بدون اینکه من چیزی دانلود کنم یا ویگردی زیادی کنم!!! الکی کانتور می ندازه...
آپدیت نرم افزارهاتون دیسیبل کن و ویندوز رو هم چک کن ببین آپدیتش بسته هست یا نه که اگه بود اونم دیسیبل کنمن هیچ کار خاصی نمی کنم مثل روز هایی که با دایال آپ بودم کار می کنم ولی هر بار می رم می بینم مثلا در یه روز 50 مگ کم شده بدون اینکه من چیزی دانلود کنم یا ویگردی زیادی کنم!!! الکی کانتور می ندازه...
هیچ شرکتی اینکارو نمیکنهآقا این حجمی که می مونه میره برای دور بعد یا نه .
حجمت اگه موند میره تو جیب مبارک شرکت ولی بعضی از شرکتها هستن اگه حجم ماهانت تموم بشه و حجم اضافی بخری اینجوری میتونی از این حجم خریداری شده ببری واسه دوره بعد
که فکر میکنم لایزر هم اینجوری هستش
Last edited by David.Jn; 18-01-2011 at 14:37.
کسی 128 *** داره .
6 ساعت شبانه رو چه قدر دان می کنه .![]()
من اگه همه چی خوب باشه 600 مگ دان می کنم یک ستاره ام .
من 128*** دارم
شبی حداقل 1.2 تا 1.4 گیگ دانلود دارم . فقط مشکلی که من دارم فکر کنم لایزر حجم دزدی داره
چون زود به زود تموم میشه
همه اپدیت هام هم خاموشه چه ویندوز چه برنامه ها ولی نمیدونم چرا حجمش اینقدر زود کم میشه !!!!!! عجیبا قریبا![]()
2.5 برابر من دان می کنی فکر کنم سرویست رو رو 512 بستن
من 512 آسیاتک دارم با شبانه رایگان که حدود 1 گیگ میانگین شبا دانلود دارم.
دوستانی که 128*** دارن به نظرتون اگه من بیام 128*** بگیرم کار درستی کردم یا با همون 512 آسیاتک ادامه بدم ؟
512 اسیا تک رو چند گرفتی . این 128*** سه ماه 5 گیگ 39 هزار تومنه . در ضمن 400 مگ هم بیش تر می تونی باهاش دان کنی .
سه ماهه 6 گیگ 46000 تومن
شبا هم رایگانه و حدود 1 گیگ میتونی باهاش دانلود کنی.
میخوام ببینم این می ارزه عوض کنم یا همین مال خودم بهتره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)