فکر کنم پراید خرجش کمتر باشه و به نظر من هم قطعاتش بیشتره هم قطعاتش زیاد تره .پراید فکر کنم بهتر باشه
فکر کنم پراید خرجش کمتر باشه و به نظر من هم قطعاتش بیشتره هم قطعاتش زیاد تره .پراید فکر کنم بهتر باشه
سیلو رو از اونجا که کارخانه GM دوو رو از کره خرید دیگه نمی تونن تولید کنن! در اینکه ماشین خوبی بود شکی نیس! ولی مگه هر چیزی که جای قبلی توالید میشه باید کیفیت قبلی رو داشته باشه دوست عزیز! من به شما قول میدم که گل نه شتاب داره نه زیبایی آنچناینی و نه کیفیت! آخه ماشینی که 0 تا 100 اون 1.5 باشه میشه پر شتاب؟؟؟ اونوقت سمند هم باید پر شتاب باشه درسته؟؟؟؟
باز هم نظر هر کس محترم و قابل بررسی هست!![]()
حالا گلا بی خیالش نظرت راجع به ورنا چی هستش؟؟؟؟؟
بهتره بری با این اوضاع سهمیه بندی با این پول 10 تا پراید بگیری!!!!!!!!!!!!!!
باهاش بگرد یه خونه یا زمین پیدا کن و بخر اونوقت بعد از 2 ماه پولت دو برابر میشه و میتونی بنز آخرین سیستم بگیری
ایول خیلی باحال توضیح دادی
بسی لذت بردیم
منم موافقم .....
دوست عزیز آقا احسان من از مورانو به شدت متنفرم . اصلا وقتی میبینمش مور مور میشم . حاضرم یه 206 رو فول آپشن کنم ولی سوار این ماشین نشم ... راجع به سهمیه ... یعنی باید بالای 2000 ها برن لیتری 400 پول بدن ؟ واسه چی سهمیشونو قطع کردن ؟!!!!
اگه این خبر درست باشه همون تز 206 قوت میگیره ... اسم تاپیک روهم باید عوض کنیم بذاریم : چگونه با 80 تومان 206 بخریم .؟
به نظر من که قیافه خفنی داره ولی خب نظر ها فرق میکنهدوست عزیز آقا احسان من از مورانو به شدت متنفرم . اصلا وقتی میبینمش مور مور میشم
داداش شما ماشینتو بخر بعد با 5 ملیون دیگه یه وانتی نیسانی بخر بنداز گوشه پارکینگ و از کارتش استفاده کن نیسان 600 لیتر بنزین داره هر ماه
نظرتو راجع به اینها نگفتی (البته چون فرمودین چند ماه دیگه پولت زیاد میشه دارم اینارو پیشنهاد میدم)
لگسز LS460
![]()
لگسزLS460LWB ottoman
کد LS110
مدل و رنگ
2008- آپشن کامل مشکی و نقره ایمشخصات موتور و دنده
8 سیلندر 4600 سی سی 342HP اتوماتیک(جدیدترین تکنولوژی ساخت موتور در جهان)امکانات
8 دنده اتوماتیک با قابلیت تبدیل به 8 دنده دستی(اولین درجهان)-فرمان برقی حساس به سرعت-صفحه نمایش 8 اینچ با DVD -فویگیشن GSP -دوربین عقب ماشین-راهنمای صوتی عربی انگلیسی-رینگ 19 اینچ-4ناحیه تهویه هوا-اتاق خودرو آکوستیک شده-رادیو و MP3 به همراه 19 عدد بلندگو و 6 عدد DVD چنجر-16 حافظه تنظیم صندلیهای جلو و 3 حافظه تنظیم صندلیهای عقب -صندلی چرم-تهویه هوا عقب و جلو-فرمان برقی با حافظه-فرمان چرمی 4 پره-آفتاب گیر برقی برای جلو و عقب-کروز کنترل-سیستم نگهدارنده ترمز-12 عدد ایربگ-پیشرفته ترین سیستم ترمز(TRC,VSC,BAS,ABS,EBD) -برف پاکن های برقی حساس به باران-هشدار دهنده باد لاستیک ها-Infrared ...
DVD مخصوص صندلی عقب با صفحه نمایش 9 اینچ - طول خودرو 12 سانت بزرگتر از مدل ساده - سیستم ورود به خودرو با کارت هوشمند.
صندلی راحتی با 45 درجه زاویه چرخش - روکش صندلی چرم مخصوص -DVD مستقل برای صندلی های عقب - سیستم ریلکسیشن مخصوص لگسوز - کیسه ایمنی هوای متکایی سرنشینان عقب - میز تزئینی تاشو
قیمت
فروش سفارشی
تحویل 29 روزه
خرید خودرو
869،000،000 ریال
حقوق گمرکی
566،500،000 ریال
شماره گذاری
171،500،000 ریال
حمل و نقل
8،000،000 ریال
ثبت سفارش ، ترخیص ، بیمه ثالث و ...
6،500،000ریال
جمع کل
1،621،500،000 ریال
* به مبلغ نهایی فوق دو درصد بابت کارمزد شرکت اضافه میگردد.
* قیمت خرید خودرو با توجه به موجودی در خارج از کشور تا قبل از عقد قرارداد قابل تغییر میباشد.
![]()
لگسزLS460LWB Long
کد LS111
مدل و رنگ
2008- آپشن بلند مشکی و نقره ایمشخصات موتور و دنده
8 دنده اتوماتیک با قابلیت تبدیل به 8 دنده دستی(اولین درجهان)-فرمان برقی حساس به سرعت-صفحه نمایش 8 اینچ با DVD -فویگیشن GSP -دوربین عقب ماشین-راهنمای صوتی عربی انگلیسی-رینگ 19 اینچ-4ناحیه تهویه هوا-اتاق خودرو آکوستیک شده-رادیو و MP3 به همراه 19 عدد بلندگو و 6 عدد DVD چنجر-16 حافظه تنظیم صندلیهای جلو و 3 حافظه تنظیم صندلیهای عقب -صندلی چرم-تهویه هوا عقب و جلو-فرمان برقی با حافظه-فرمان چرمی 4 پره-آفتاب گیر برقی برای جلو و عقب-کروز کنترل-سیستم نگهدارنده ترمز-12 عدد ایربگ-پیشرفته ترین سیستم ترمز(TRC,VSC,BAS,ABS,EBD) -برف پاکن های برقی حساس به باران-هشدار دهنده باد لاستیک ها-Infrared ...
DVD مخصوص صندلی عقب با صفحه نمایش 9 اینچ - طول خودرو 12 سانت بزرگتر از مدل ساده - سیستم ورود به خودرو با کارت هوشمند.
قیمت
فروش سفارشی
تحویل 29 روزه
خرید خودرو
844،000،000 ریال
حقوق گمرکی
518،000،000 ریال
شماره گذاری
158،000،000 ریال
حمل و نقل
8،000،000 ریال
6،500،000 ریال
جمع کل
1،534،500،000 ریال
* قیمت خرید خودرو با توجه به موجودی در خارج از کشور تا قبل از عقد قرارداد قابل تغییر میباشد.
![]()
لگسزLS460SWB
کد LS112
مدل و رنگ
2008- آپشن پایه مشکی و نقره ایمشخصات موتور و دنده
قیمت
فروش سفارشی
تحویل 29 روزه
خرید خودرو
793،000،000 ریال
حقوق گمرکی
479،000،000 ریال
شماره گذاری
147،500،000 ریال
حمل و نقل
8،000،000 ریال
6،500،000ریال
جمع کل
1،434،000،000 ریال
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونم ماشین خوبی هست! محصول شرکت راین خودرو(از توابع کرمان موتور)
امکاناتش تقریبا کامل!
ایربگ!
ABS! + EBD!!
و .....
ولی قیافه تعطیل!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)