چند تا از کدهای جدید هنوز فعالند فعلا استفاده میکنیم تا بعد.
چند تا از کدهای جدید هنوز فعالند فعلا استفاده میکنیم تا بعد.
دوست عزيز نسخه نهايی کسپر در حال حاضر 7.0.1.325 هست، و نسخه اي که شما دارين با توجه به اخطاری که در موقع وارد کردن کد ميده از نوع نسخه بتا هست، برای همين شما بايد اول يکی از نسخه های نهايی کسپر رو دانلود کنيد بعد از کد ها استفاده کنيد، چون برای محصول بتا و يا آلفا کد مشخصی نداريم فقط بعضی مواقع کد ها يا سريال هايی هست که اونها هم سریع از کار ميافتن، پس راه حال فقط استفاده از محصول نهايی هست...درضمن هيچ موقع از نسخه اي غير از نسخه نهايی استفاده نکنيد!
امكان نصب همزمان KIS و KAV وجود نداره.اگر آنتي ويروس كاسپر را بهمراه فايروال آن ميخواهيد فقط KIS را نصب كنيد ولي اگر فقط آنتي ويروس كاسپر را با فايروال ديگري يا فايروال خود ويندوز ميخواهيد فقط KAV را نصب كنيد.اگر كسي بخواد همزمان KIS و KAV را با هم نصب كنه پيغام ميده كه بايد ديگري را Uninstall كنيد.
من توصيه ميكنم براي امنيت بيشتر از KIS استفاده كنيد(به شرطيكه از فايروال ديگري در كنار آن استفاده نكنيد).
سلام ميشه چند تا كد و يا licence key براي kasper antivirus 7.0.0.125
لطف كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان و اساتيد محترم آيا كد فعال سازي براي Kaspersky Internet Security v7.0.2.407 را كسي دارد . لطفاً اگر داريد لينك آنرا بگذاريد چونكه تمام كدهاي من در ليست سياه قرار گرفتهاند.
با سلام
من نسخه 7.0.1.325 کسپر رو دارم و بعد از آپدیت کردن اون دیگه licens رو قبول نمی کنه لطفا key جدید اونو معرفی کنید
با تشکر
دوستان من تو باز کردن فایلهای key تو ویستا مشکل دارم. متاسفانه نمی تونم بازشون کنم
اگه میشه یکی از کدهای نسوخته kis 7.0 رو همینجوری بزارید. ممنون
اگر فقط تو مشاهده صفحه سرتون رو بالا ميگرفتين ميديدين که لينک دانلود کدهای فعال محصولات کسپرسکی رو معرفی کردم !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز شما کدها رو نبايد باز کنيد! بايد به محصول خود انتقال بدين (از قسمت تنظيمات Activation ) ، البته موقع انتقال کد قبلی رو حتماً پاک کنيد
آيا Key جديد براي Kaspersky Anti Virus Personal Pro 5.0.390 رو هم داريد. آخرين Key براي اين ورژن از 2 روز پيش غيرفعال شده.
مرسي - رامين
Last edited by rahnemoun; 13-04-2008 at 17:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)