سلام
من یه ویندوز اکس پی 64 بیتی گرفتم نمی دونم اصلا بوتیبل نیست یا به هر شکل از بایوس بوت نمی شه
کسی راه کار خاصی بلده بگه؟
نمی دونم تاپیک رو درست اومدم یا نه اما هرچی گشتم چیزی خاصی ندیدم
درضمن چون ویندوز الانم 32 بیتیه و این ویندوز جدیده 64 بیتیه از تو خود ویندوز اجرا نمی شه
و سی پی یو هم 64 بیتی هست
AMD Phenom II 4X 965 مشخصاتشه که هنوز 1 ماه نشده گرفتمش
ممنون
تیک فایل های مخفی رو از گزینه folder option ===>> view ====>> dont sho hidden file و hide protect file system system
تیک این دو تا رو بردار
سی دی ویندوزت رو کاملاً تو هاردت تو یه پوشه کپی کن
از نرم افزار nlite استفاده کن و مسیر سی دی که کپی کردی به nlite بده و next رو بزن تیک اخر که مربوط به
درست کردن سی دی بوتیبل هست رو بزن و یه فولدر دیگه بهش معرفی کن اسم ویندوزت رو تعریف کن و سی دی بوتیبل برات میسازه .
فایل با پسوند iso درست میشه اونو رایت کن و امتحانش کن
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
خب این مشکل رو خودم حل کردم کسی نیست بگه این نرم افزار های که کد سایلنت ندارند
باید چه چوری این کد هارو درست کنیم
راهی داره ممونم
تنها نرم افزار قوی که تا بحال بوده و ودم خیلی ازش استفاده کردم همینه اگر بهت کد نده کارت سخت میشه
همه ش رو باید خودت دستی درست کنی
SFXMaker_1.2.1_RC1
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
مرسی دوست من
خواستن توانستن هست من نرم افزار های به ویندوز اضافه کردم که بدون پرسش نصب میشه فقط
یه مشکل دارم من بوت اسکرین های که با این نام هستند
NTOSKRNL.EX_
NTKRNLMP.EX_
رو با پاور ارشیو استخراج کردم
حالا با ResHacker
فایل
NTKRNLMP.EXe
باز کردم عکس بوت رو به فتوشاپ اوردم البته با ترفندهای که گفته بودن تصویر یک دست سیاه رو
نمایان کردم که همون تصویر بوت بود
حالا دوتا سوال من این جاست
من فایل هارو ویرایش کردم با همون میزان رنگ خودش که کیفیت خیلی امد پایین بعد با
ResHacker
فایل قبلی رو باز کردم و عکس رو جایگزین کردم و فایل رو سیو کردم
حالا با پاور ارشیو این فایل NTKRNLMP.EXe رو به NTOSKRNL.EX_ اد کردم یا جایگزین کردم
حالا فایل رو ذخیره کردم و در پوشه i386 ریختم و ویندوز رو نصب کردم ولی بوت اسکرین تغییر نکرد و همون قبلی بود
از اقای MR CrackeR
نهایت تشکر رو دارم
این فایل ها رو درست زدی ولی دو تا نیست
چهار تاس باید هر چهار تاش رو درست کنی و مثل هم باشه
1- ntkrnlmp.exe
ntkrnlpa.exe -2
ntkrpamp.exe -3
4- ntoskrnl.exe