سیو مرحله 11 (سیو خودمه):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیو مرحله 11 (سیو خودمه):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون Blue_Ray جان ولي من ميخواستم ادامه ي سيو خودم باشه ولي ديگه عيبي نداره اينو ميرم ، بازم ممنون ...
خواهش می کنم حسین جان. ولی راستش حالشو نداشتم .اگه هنوزم نرفتی بگو تا برات برم...
ممنون
اتفاقا منم ميخواستم همينو ازت بپرسم كه خودت گفتي.من در همه حالات 60 FPS رو انتخاب ميكنم(البته اصلش هم همين باشه چون بازي بدون پرش اجرا ميشه) و فقط چند جا از مراحل جنگلي و مبارزه با غول سنگي صحنه آهسته ميشه.البته با حداكثر آنتي الياز( C16xQ)... كم كم داشتم از كارت گرافيكم نا اميد ميشدم
نبايد رزوليشن تو ويستا و XP متفاوت باشه.چيزه عجيبيه!
حداكثر رزوليشن بر مگيرده به ساپورت مانيتور و كارت گرافيك.
ممنون.شما هم Frame Rate رو در حالت Variable گزاشتي؟
نداره؟ مال من تا C16xQ داره.البته تفاوت محسوسي با 8 نداره.
راستي دوستاني كه بازي رو تموم كردن ميتونن بگن جاهايي كه تو بازي Holly Water ميده كجا ها هست؟ من 3-4 جاشو بلدم مي خواستم بدونم جاي ديگه هم هست با نه! آخه خيلي اين هالي واتر ها توي درجه سختي بالا به كار مياد.
آقا من كلا قيد اين بازيو زدم ، دليلم هم نحوه ي سيوش هست !! من كلا بدم مياد يه مرحله رو چند بار برم ولي تو اين بازي بايد اين كارو بكنم ، كلا به نظر من بازيه كسل كننده اي هست . البته اين نظر منه و نظر من هيچ ارزشي نداره !!! نسخه هاي قبلي رو هم بازي نكرده بودم دليل ديگش هم ميتونه اين باشه . حالا ميشه كسي لينك سيو كاملش رو بذاره تا فقط فيلم هاش رو ببينم ؟!! بازم تشكر
بگو ما هم بدونیم
من فقط یه جا رو بلدم
اره عزیز Variable
17 هست
برا من خيلي عجيبه
چون اكثر دوستان اشاره ميكنند كه با رزوليشن بالا اجرا ميكنند
در حالي كه برا من نيستش
خوب پس سيستمت خوبهممنون
اتفاقا منم ميخواستم همينو ازت بپرسم كه خودت گفتي.من در همه حالات 60 FPS رو انتخاب ميكنم(البته اصلش هم همين باشه چون بازي بدون پرش اجرا ميشه) و فقط چند جا از مراحل جنگلي و مبارزه با غول سنگي صحنه آهسته ميشه.البته با حداكثر آنتي الياز( C16xQ)... كم كم داشتم از كارت گرافيكم نا اميد ميشدم
گرافيكت چي بود گفتي 9600 ؟
البته مال من چون سي پي يوم 2 هسته اي نيست واسه همين 60FPS را خوب اجرا نميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)