تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 1126 اولاول ... 555951011021031041051061071081091151552056051105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

سلام دوستان با مشکلی مواجه شدم که واقعا ناامیدم کرده:
    مادر بورد من K8N NEO4 با CPU AMD3000 64
    یک هارد maxtor 80gb IDE داشتم که فضای کمی برام بود
    یک هارد 500GB SATA2 MAXTOR خریدم و سعی کردم روی BIOS تنظیماتش را درست کنم ولی ویندوز هاردم رو نشناخت
    توی همین تنظیمات بوت ویندوزم پرید و مجبور شدم هارد قبلیم رو باز کنم و ویندوز XP را روی هارد جدیدم بریزم
    ولی بعد از کپی شدن فایلهای سیستم و درست در زمان نصب فایلهای ویندوز با پیغام زیر روبرو میشم که مجبور به ریستارت میشم:
    STOP: C0000221 UNKNOWN HARD ERROR \SYSTEMROOT\SYSTEM32\NTDLL.DLL
    از دوستان خواهش میکنم کنند
    راستی فقط تونستم ویندوز me روش بریزم و دوباره در موقع آپگرید به ویندوز XP با پیغام خطا مواجه شدم؟؟
    از یه سیدی دیگه ی XP استفاده کردین؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

سلام خدمت دوستان،آقا من یک مشکل عجیبی بهش بر خوردم یک هارد maxtor 160گیگ ساتا دارم که داشت روی کامپیوتر کار می کرد آقا یکدفعه کامپیوتر خاموش شد هر کاری کردم روشن نشد بعد هارد را کشیدم یکبار Power را از پشت قطع و وصل کردم دوباره روشن کردم کار کرد البته بدون هارد دیسک.باز که هارد رو وصل کردم همین طور شد یعنی دستگاه روشن نشد برق توی وادربرد بود اما روشن نمی شد زمانی که برق هارد را قطع می کنی بازم روشن نمیشه مگر اینکه یکبار کلا Power را از پشت قطع و وصل کنی.به نظرتون مشکل از کجاست؟!دستم به دامنتون که کلی اطلاعات بدرد بخور توشه

شما قطعاتی مثل رم اضافی (اگه 2 تا رم دارین)-مودم-CD , DVD رام ها و ... بیرون بکشید ولی بذارید هارد روی کیس بمونه
    و بعد روشن کنید اگه مشکل حل شد به احتمال 90% مشکل از پایین بودن پاور شماست!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

من یه هارد 40 اضافی دارم که تو خوندن و نوشتن خیلی اذیت میکرد گرفتم با برنامه low level format فورمتش کردم بعد هر کاری کردم پارتیشن بندی نمیشد ولی به هر زور و زحمتی که بود پارتیشن بندیش کردم و راش انداختم ولی چیزی که هست انگار هارد آب رفته و به جای 40 GB شده 32 GB .
    بعدش یه چند روزی کار کرد ولی از دیروز وقتی هارد رو به مادر بورد وصل میکنم ویندوز هایی که توی اون یکی هارد هستش هیچ کدومشون بالا نمیان در واقع بعد از صفحه لودینگ ویندوز این پیغام میاد و کامپیوتر ری استارت میشه:

شما اون هارد 40 رو نگه دارید و هارد دیگه رو از مادربورد جدا کنید
    بعد تحت داس یکبار هارد 40 رو فرمت کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

لطف راهنمایی کنید این S.M.A.R.T چیه؟ و من با این مشکل چیکار کنم
    اين پيغام به ندرت داده ميشه S.m.a.r.t. يا Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology يه روش براي تشخيص و شناسايي ايراد هايي كه درايو داره و يا اينكه بزودي دچارش ميشه. كه نوع جديد هارد درايو هاي IBM, Western Digital, Maxtor, Quantum, Seagate داراي اين تكنولوژي هستند.

بهترين كار اينه كه از اطلاعات هارد ديسكت Backup بگيري اما اين پيغام دليل بر ايراد هارد ديسك نمي تونه باشه!
    البته معمولا اونايي كه با اين پيغام مواجه ميشن هارد ديسكشون رو از دست دادن. اگه گارانتي داره ببر تعويضش كن اگه نه منتظر باش شايد روزی خراب بشه!

اما علاج سرپایی شما اینه که:
    برید در BIOS مادر بورد و گزينه IDE مربوط به هاردديسك خودتون را پيدا كنيد و از اونجا گزينه SMART را خاموش كنين

البته اگه بعد از علاج سرپایی مشکل فرمت و یا کار با پارتیشن مجیک حل نشد 100% ببریدش گارانتی

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

با دروود
    یکی از دوستانم چند روز پیش یک هارد 160 مکستور Ide خرید،اما وقتی رو سیستم خودش گذاشت از 16 گیگ تنها 130 گیگ رو میشناخت!!!وقتی برای گارانتی برد و اونجا تستش کرد،دید رو سیستم اونا مشکل نداره و کل 160 گی رو میشناسه و بعد همونجا 160 گیگ رو پارتیشن بندی می کنه و می آره خونه اما بازتو خونه از تو بایاس 130 گیگی رو میشناسه اما از تو ویندوز همون 160 گیگ!!!مشکل از کجاست؟

البته اگه 160 رو 130 نشون بده جواب من درست نیست اما اگه دور و بر 152 نشون بده دلیلش اینه:

بعضی جاها یک کیلو بایت رو 1000 بایت تعریف می کنن و بعضی جا ها 1024
    بعضی جاها یک مگابایت رو 1000 کیلوبایت تعریف می کنن و بعضی جا ها 1024
    بعضی جاها یک گیگابایت رو 1000 مگابایت تعریف می کنن و بعضی جا ها 1024

اگه ضرب و تقسیم کنید میشه 152 گیگ
    شرکت های تولید کننده هارد 1000 تعریف می کنن
    اما در سیستم عامل ها 1024 تعریف میشه!

6. این کاربر از Arsa Persian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

از یه سیدی دیگه ی XP استفاده کردین؟!
    بله با سه cd XP و یک سیدی WIN2000 هم تست کردم ولی درست نشد

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

شما اون هارد 40 رو نگه دارید و هارد دیگه رو از مادربورد جدا کنید
    بعد تحت داس یکبار هارد 40 رو فرمت کنید

آقا راهی نیست اطلاعاتش رو اول در بیارم خیلی حیاتی هستن . حدود 30 گیگابایت اطلاعات موسیقی و متفرقه رو چه جوری ازشون بگذرم آخه
    راستی مادر برد هارد رو میشناسه ولی وقتی از طریق سیدی بوت بالا اومدم درایو های هاردم رو نشون نمیداد وقتی از درایو c
    dir میگیرم یه سری فایل های میشه گفت سیستمی رو نشون میده درایو های هارد هم ntfs بود فکر کنم واسه همین توی اونجا نشون نمیداد کممممممممممممممممک
    Last edited by starpars; 15-10-2008 at 21:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض stanby & Hibernate

سلام
    چند ماه پیش سیستمم دیگه‌ بالا نیومد و همش صفحه‌ آبی رنگ مرگ رو نشون می داد و فرمت هم نمی شد و از 80 گیگ هاردم فقط 30 گیگ رو نشون می داد، تازه‌ پارتیشن هم قبول نمی کرد: (فکر کنم قبلش با MaxBlast خرابکاری کرده‌ بودم!).
    چند جا بردم فقط یه‌ جا تونست درستش کنه‌، هر کاری کردم طرف فوت و فن کارش رو بهم نگفت فقط اینو گفت که‌ با 4 برنامه‌ ترکیبی که‌ یکیش شبیه‌ MaxLLF بود تونست هاردم رو درست کنه‌ و گفت که‌ مشکل از سکتور صفر هاردم بود.
    از اون روز تا حالا هاردم یه‌ مشکل دیگه‌ پیدا کرده‌:
    1. Stanby که‌ میکنم دیگه‌ ویندوز ظاهر نمیشه‌ و باید ریستارتش کنم.
    2. hibernate که‌ میکنم هنگام بالا اومدن ویندوز این دو گزینه‌ رو میاره‌:
    Delete restoration data and …
    Continue with system reboot
    که‌ باید اون اولی رو بزنم تا بالا بیاد اما تمام پنجره‌ هایی که‌ باز کردم بسته‌ میشن و دیگه‌ هیچ فرقی با turn off نداره‌

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

آقا راهی نیست اطلاعاتش رو اول در بیارم خیلی حیاتی هستن . حدود 30 گیگابایت اطلاعات موسیقی و متفرقه رو چه جوری ازشون بگذرم آخه
    راستی مادر برد هارد رو میشناسه ولی وقتی از طریق سیدی بوت بالا اومدم درایو های هاردم رو نشون نمیداد وقتی از درایو c
    dir میگیرم یه سری فایل های میشه گفت سیستمی رو نشون میده درایو های هارد هم ntfs بود فکر کنم واسه همین توی اونجا نشون نمیداد کممممممممممممممممک
    شما میتونین بعد اینکه هارد رو فرمت کردین اطلاعاتتون رو ریکاوری کنید که قبلا نرم افزار های مناسبش در همین تاپیک ارائه شده

درضمن معلوم نیست بعد از فرمت هارد این مشکل حل بشه یا نه
    اما راه بهتر این هستش که اگه هارد 40 به تنهایی کار میکنه اگه می تونین از اطلاعاتش بک آپ بگیرید و بریزید روی DVD [البته اگه روش بشه ویندوز نصب کرد]
    بعدش هم این هارد رو بفروشید بره!
    چون تو این دوره زمونه با یه BD میشه همچین هاردی رو حریف شد!!!

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

شما میتونین بعد اینکه هارد رو فرمت کردین اطلاعاتتون رو ریکاوری کنید که قبلا نرم افزار های مناسبش در همین تاپیک ارائه شده

درضمن معلوم نیست بعد از فرمت هارد این مشکل حل بشه یا نه
    اما راه بهتر این هستش که اگه هارد 40 به تنهایی کار میکنه اگه می تونین از اطلاعاتش بک آپ بگیرید و بریزید روی DVD [البته اگه روش بشه ویندوز نصب کرد]
    بعدش هم این هارد رو بفروشید بره!
    چون تو این دوره زمونه با یه BD میشه همچین هاردی رو حریف شد!!!
    ريكاوري بگير نگير داره معلوم نيست فايل ها سالم بر گردن روي اين هارد ويندوز xp هم نصب نميشه موقع انتخاب درايو همون ارور (صفحه قبلي تايپيك) مياد . راهي هست اطلاعاتش رو بكشم بيرون نرم افزاري هست كه بشه بدون ويندوز هارد رو دست كاري كرد و فرمت ntfs رو هم پشتيباني كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •