تو همینش موندم دیگه چجوری منو بسازم یا اینکه اصلا خودم تنظیمات این گالری رو انجام بدم؟ولي در كل براي نمايش در سايت بايد براش يك منو بسازيد
تا كاربران مثلا به گالري عكس دسترسي داشته باشند
ساخت منوهم در كنترل پانل مدير هست
تو همینش موندم دیگه چجوری منو بسازم یا اینکه اصلا خودم تنظیمات این گالری رو انجام بدم؟ولي در كل براي نمايش در سايت بايد براش يك منو بسازيد
تا كاربران مثلا به گالري عكس دسترسي داشته باشند
ساخت منوهم در كنترل پانل مدير هست
Last edited by aram_nfs; 05-05-2008 at 15:46.
سلام محسن جان ممنون ولی مشکل رو خودم پیدا کردم ولی یه چیز دیگه بود باید تو wide.css تغییر میدادی که خوشبختانه حل شد من تو قالب دنبالش بودم ولی جواب اونجا بود به هر حال ممنون جواب دادی
سلام آقا محسن یه مشکل دیگه پیش اومد
وقتی یه مطلب جدید ارسال میکنم بین مطالب یه بوردر داشت که عکس زیر هست
ولی نمیدونم چرا تو سایت نمایش داده نمیشه کد CSS هم که با CSS اصلی چک کردم دیدم قسمت مربوط هیچ فرقی نداره و حتی کل CSS اصلی رو این تو پیست کردم مشکل چی میتونه باشه؟
کدشم این بود:
a.myfp_newscat, a.myfp_newscat:hover, a.myfp_newscat:active, a.myfp_newscat:focus {
color: #666666;
font: normal 18px Georgia, "Times New Roman", Times, serif;
display:block;
padding-left:3px;
margin:5px;
background:#f8f8f8 url(./images/titles_green.gif) no-repeat right bottom;
border:10px solid #c7c6c6;
text-decoration:none;
}
Last edited by blacksword; 06-05-2008 at 09:49.
خب ظاهرا اون border از عكس استفاده مي كنه
شايد عكس درست لود نمي شه
نه درست هست لینک چکش کردم حتی همین لینکی که اینجا گذاشتم هم اونجا گذاشتم یعنی واسه چی لود نمیشه؟
ممکن هست که چون این قالب رو روی ورژن 1.5 نصب کردم اینجوری شده؟؟؟؟
Last edited by blacksword; 06-05-2008 at 10:11.
شايد هم از ورژن باشه
روي ورژن پايين تر هم چك كن
سلام محسن خان
من یه سوال داشتم 5 روزه تو انجمن جومفا مطرح کردم هیچکس تحویل نگرفت
من یه فرم طراحی کردم که مثلا" شماره دانشجویی ، نام و نام خانوادگی افراد را می گیره و در یک جدول دیتا بیس ذخیره می کنه
حالا می خوام دکمه جستجویی باشه که کاربر با وارد کردن شماره دانشجویی مشخصات کامل را ببینه
چکار باید بکنم؟
برای این کار تو اکستنشن های جوملا یک کامپوننت پولی هستdatabase query
ld o,hsjl ffdkl vhi ;hv alh ]di?
اِ سلام نیما جان ازین ورا من فهمیدم مشکل از کجاست اگه هنوز کارت گیره بگو راهنماییت کنم !
دیگه هم ازین سوالا نپرس![]()
يك سرچ مي زنم ببينم چيزي پيدا مي كنم يا نهمن یه سوال داشتم 5 روزه تو انجمن جومفا مطرح کردم هیچکس تحویل نگرفت
من یه فرم طراحی کردم که مثلا" شماره دانشجویی ، نام و نام خانوادگی افراد را می گیره و در یک جدول دیتا بیس ذخیره می کنه
حالا می خوام دکمه جستجویی باشه که کاربر با وارد کردن شماره دانشجویی مشخصات کامل را ببینه
چکار باید بکنم؟
برای این کار تو اکستنشن های جوملا یک کامپوننت پولی هستdatabase query
روي لوكال اين طوري هست يا روي هاست اين طوري مي شهاِ سلام نیما جان ازین ورا من فهمیدم مشکل از کجاست اگه هنوز کارت گیره بگو راهنماییت کنم !
دیگه هم ازین سوالا نپرس
فايل زبان اين ورژن با 1.0.13 فكر نمي كنم تفاوتي داشته باشه
توي پنل مدير از بالاي پنل گزينه menu را انتخاب كنيدتو همینش موندم دیگه چجوری منو بسازم یا اینکه اصلا خودم تنظیمات این گالری رو انجام بدم؟ __________________
و بقيه مراحل
محسن جان مشکل حل نشد نمیدونم این بردر چرا لوددد نمیشههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ایییییییییی خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)