تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 105 از 2014 اولاول ... 555951011021031041051061071081091151552056051105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

نيكبخت: در پرسپوليس چسب زخم هم ندارم، چه برسد به باند!

وحيد عيدي- اين روزها اخبار زيادي از باشگاه پرسپوليس به گوش مي رسد. هنوز مشخص نشده است كه استعفاي مديرعامل اين تيم در اولين روز هفته به چه دليلي بود. حالا هم علت بازگشت دوباره وي به جمع سرخپوشان روشن نيست. اما آنچه مشخص است اين كه عده اي از بازيكنان پرسپوليس از وضعيت خود در تيمشان به شدت دلخور هستند و حتي اعتراض خود را به گوش مديرعامل تيمشان رسانده اند، بازيكني كه گفته مي شود سر دسته بازيكنان معترض است كسي نيست جز عليرضا نيكبخت، بازيكني كه چندان با حاشيه غريبه نيست و بدش نمي آيد هرچند وقت يك بار خودش و تيمش را وارد حاشيه كند. گفت و گوي ما را با چپ پاي محبوب سرخپوشان بخوانيد.
    " واقعا در پرسپوليس چه خبر است؟
    - مي خواستيد چه خبر باشد؟ چرا شما خبرنگاران فقط دنبال اين هستيد كه براي تيم مشكل به وجود بياوريد؟ من نمي دانم با وجود اين كه اين فصل از هر نظر در بهترين شرايط قرار داريم، چرا هر روز يك مسئله براي ما به وجود مي آورند.
    " وقتي مديرعامل شما استعفا مي دهد، تقصير خبرنگاران چيست؟
    - استعفاي آقاي كاشاني به دليل مسائلي ديگري بود كه فقط به خودشان مربوط است.
    " با اين وضعيت لازم نبود كه بازيكنان براي بازگردان وي به دفتر كارش بروند؟
    - كاشاني از فشار زياد كار و مشكلات موجود باشگاه خسته شده بود و قصد داشت كنار بكشد. ما هم وظيفه خود دانستيم دسته جمعي نزد او برويم و به وي روحيه بدهيم. همين.
    " اما كاشاني خودش مي گويد عده اي از بازيكنان براي تيم مشكل تراشي مي كنند؟
    - بعيد مي دانم او چنين حرفي زده باشد. من به عنوان بازيكن باشگاه چنين نظري ندارم و معتقدم تيم با آرامش به كار خود ادامه مي دهد.
    " چرا دوست داري بگويي كه در پرسپوليس خبري نيست؟
    - براي اين كه واقعا شرايط از هر نظر مناسب است. تمرينات منظم در حال پي گيري است و خدا را شكر در نتيجه گيري هم خيلي خوب عمل كرده ايم. قصد داريم سايپا را شكست دهيم تا به شما هم ثابت شود وضعيت موجود در پرسپوليس چقدر خوب است.
    " مي گويند نيكبخت در پرسپوليس باند تشكيل داده است و بازيكناني چون شيث و ماماني در اين باند عضويت دارند؟
    - من اگر اهل اين حرف ها بودم در استقلال باند تشكيل مي دادم. در آن جا هم قديمي تر بودم و هم حرفم بيشتر خريدار داشت. نه آقا اين وصله ها به ما نمي چسبد.
    از قول من بنويسيد، در پرسپوليس چسب زخم هم ندارم چه برسد به باند!
    " منكر اين نمي شوي كه در پرسپوليس با شيث و ماماني بيشتر از بقيه صميمي هستي؟
    - از نظر شما دوستي من با شيث و ماماني ايرادي دارد؟
    " از آنجا كه شيث و ماماني چندان رابطه خوبي با افشين قطبي ندارند، گفته مي شود تو در حمايت از آن ها و همچنين حميد استيلي، خيلي ميانه خوبي با قطبي نداري؟
    - بارها گفته ام قطبي را دوست دارم. او امسال نقش زيادي در بازي خوب و روحيه بالاي من داشته است و خوب مي داند چطور از من بازي بگيرد. اگر بازيكني با او مشكلي دارد به من مربوط نمي شود. حتي اگر آن ها دوستان صميمي من باشند.
    " با اين شرايطي كه داريد فكر نمي كنيد مقابل سايپا به مشكل بربخوريد؟
    - تيمي كه مشكل دارد سايپاست نه پرسپوليس؛ آن ها در انتهاي جدول قرار دارند نه ما؛ البته قصد بي احترامي به اين تيم را ندارم. سايپا يك تيم جوان و با شخصيت است كه در اين چند ساله عملكرد خيلي خوبي در ليگ داشته است.
    " به نظرت مي توانيد تيم دايي را شكست دهيد؟
    - سايپا در چند بازي اخير خود اصلا خوب نتيجه نگرفته است. آن ها مقابل ما چيزي براي از دست دادن ندارند و قطعا براي خروج از بحران به مصاف پرسپوليس خواهند آمد. اين امر كارمان را سخت مي كند. بايد تلاش كنيم شرمنده هواداران خود نشويم.
    " از اين كه بازي هاي رقيب اصلي شما سپاهان پشت سرهم عقب مي افتد، دلخور نيستي؟
    - مگر دلخوري ما فايده اي دارد؟ به ضرر خودشان است كه بازي نمي كنند. فدراسيون بازي هاي اين تيم را فشرده برگزار خواهد كرد و آن وقت بيشترين ضرر را خود سپاهاني ها مي بينند. براي ما فرقي ندارد. ما كار خودمان را مي كنيم و سعي مي كنيم اختلاف خود را با آن ها هفته به هفته افزايش دهيم.
    " به عنوان آخرين سوال، آخر فصل در پرسپوليس ماندني خواهي شد يا تصميم ديگري داري؟
    - فعلا كه در اين مورد هيچ تصميمي نگرفته ام. الان خيلي زود است كه بخواهم حرفي در اين خصوص بزنم.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    بازی بعد کی و چه ساعتی دوستان ؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام.
    بازی بعد کی و چه ساعتی دوستان ؟

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خليلي: فوتبال كه دل‌بخواهي نيست، بايد ببينيم مربي چه مي‌خواهد

محسن خليلي ازجمله بازيكناني است كه در صدرنشيني امروز سرخپوشان نقش بسزايي دارد. مرد هفت‌‌گله سرخپوشان، البته چهار هفته‌اي است كه همه را از ديدن گل‌هاي زيبايش محروم كرده است و حالا در هفته چهاردهم برابر تيم سابق خود قرار مي‌گيرد.

خليلي درباره اين بازي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت‌وگويي داشت كه از نظر شما مي‌گذرد.

* بالاخره به بازي مي‌رسي؟

تمام تلاشم را مي‌كنم كه برسم. سرماخوردگي‌ام شديد است اما اميدوارم بيشتر از اين كار دستم ندهد.

* بازي با سايپا براي تو با حس خاصي همراه است؟

الان واقعا نمي‌دانم چه حسي خواهم داشت. بايد وارد زمين بشوم.

* چند سال براي سايپا بازي كردي؟

هشت سال در آنجا بودم. خودش يك عمر است. سال‌ها در آزادي با پيراهن شماره 9 نارنجي مقابل پرسپوليس و استقلال بازي كرده‌ام و حالا بايد با پيراهن 9 پرسپوليس جلوي تيم سابقم قرار بگيرم.

* علي دايي هنوز هم هر از چندگاهي دلتنگ تو مي‌شود؟

او خيلي به من لطف دارد. مسوولان سايپا قدر يك مربي مثل او را نمي‌دانند و اگر او نبود، سايپا هيچوقت نمي‌توانست در مسير قهرماني حركت كند. به هر حال آنها نه‌تنها براي اين فصل بازيكنان خوب چنداني نگرفتند، بلكه بازيكنان زيادي را هم از دست دادند كه تاثير آن را شاهد هستيم.

* راستي، طلسم گلزني از اين بازي مي‌شكند؟

اميدوارم! با اينكه سايپا و علي دايي را دوست دارم، يك جورهايي دلم مي‌خواهد گل بزنم. يعني خود گل‌ زدن براي من مهم است تا به تيم خودم پرسپوليس كمك كنم.

* چرا يكدفعه موتور گلزني خودت را خاموش كردي؟

با تغيير پست و شرح وظايف، شرايط جديدي پيش آمد و كارم كمي سخت شد، اما سعي مي‌كنم از اين هفته كمي خوش‌شانس‌تر باشم.

* دوست نداري به سر پست قبلي برگردي؟

اتفاقا خيلي دوست دارم، ولي به دوست داشتن و دوست نداشتن من نيست. ما يك تيم هستيم. مربي نمي‌تواند وظيفه هركس را همانطور تعريف كند كه دلش مي‌خواهد. دل‌بخواهي كه نيست. من هم بايد طوري بازي كنم كه كادر فني مي‌خواهد و براي من اول تامين نظر مربي كه به معناي موفقيت تيم است، اهميت دارد.

* تو در شروع فصل هم پشت مهاجم نوك (نيكبخت‌واحدي) بودي، ولي خيلي راحت‌تر گل مي‌زدي؟

هر بازيكني ويژگي خاص خودش را دارد. نيكبخت‌واحدي و فراز فاطمي متفاوت بازي مي‌كنند. در ضمن، آن موقع شرايط اين‌طور بود كه ما مرتب جا عوض مي‌كرديم، ولي الان برنامه تاكتيكي ما عوض شده است.

* تا به حال طي تمام سال‌هاي بازيگري‌ات با اين همه انتقاد مواجه شده بودي؟

اصلا! چون در تيم‌هايي بازي مي‌كردم كه مثل پرسپوليس، اين چنين مورد توجه قرار نمي‌گرفتند. اما در پرسپوليس شرايط كاملا متفاوت است. بايد در اين تيم بازي كني تا متوجه خيلي از مسائل شوي. طي اين 4 هفته اخير انتقادات زيادي از من شد، اما تمام سعي خودم را به كار گرفته‌ام تا به آنها بي‌توجه باشم و كار خودم را بكنم.

* اما به نظر مي‌رسد اين انتقادات فشار رواني زيادي را برايت ايجاد كرده!

چطور؟

* در 3 بازي اخير فرصت‌هاي خيلي خوبي براي گلزني داشتي؟

من در اين 3 بازي، 3 موقعيت گل بالاي 80 درصد داشتم كه دو ضربه‌ام به تير دروازه برخورد كرد و يكي از آنها نيز با واكنش عالي دروازه‌بان حريف مهار شد. باور كنيد تمركز لازم را دارم و اگر بدشانسي نياورم باز هم گل مي‌زنم. به نظر مي‌رسد كمي بدشانس شده‌ام!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مديرعامل باشگاه پرسپوليس به ديدار اهالي رسانه رفت

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با حضور در نمايشگاه مطبوعات با اهالي رسانه ديدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني روز گذشته (سه‌شنبه) و در آخرين روز از نمايشگاه مطبوعات در محل كانون فكري كودكان و نوجوان حضور يافت و با اهالي رسانه، مديران و دست‌اندركاران مطبوعات و خبرگزاري‌ها ديدار كرد.

در اين بازديد كه با همراهي مدير روابط عمومي باشگاه انجام شد، مديرعامل باشگاه پرسپوليس در غرفه‌هاي سالنهای يك، دو و سه مطبوعات حضور يافت.

نكته قابل توجه در اين‌خصوص، همزمانی حضور دكتر محمود احمدي‌نژاد و حبیب کاشانی در بازديد از نمايشگاه بود که باعث شد مديرعامل باشگاه پرسپوليس و رئیس جمهور کشورمان برای دقایقی با هم ديدار و گفت‌وگو كنند.

رئيس‌جمهور كشورمان كه روز آخر را براي بازديد از نمايشگاه انتخاب كرده بود، پس از مواجهه با حبيب كاشاني از او خواست تا او را در اين بازديد همراهي كند. وزير ارشاد و مديركل مطبوعات داخلي نيز رياست محترم جمهوري را در اين بازديد همراهي مي‌كردند.

حاشيه‌ها:

- يكي از برنامه‌هاي مديرعامل باشگاه پرسپوليس در جريان حضورش در نمايشگاه مطبوعات، حضور در سالن مطبوعات ورزشي بود، اما به علت همزماني اين برنامه با بازديد رئيس‌جمهور كشورمان، سالن مطبوعات ورزشي بسته شده بود و امكان حضور در آن براي حبيب كاشاني مهيا نشد.

- بازديدكنندگان از نمايشگاه كه متوجه حضور حبیب كاشاني شده بودند بارها و به دفعات متعدد وي را در حلقه خود قرار دادند و درباره وضعيت باشگاه پرسپوليس، دلايل تصميم اخير حبيب كاشاني بر كناره‌گيري از باشگاه و مسائل متعدد ديگر از او سوال مي‌كردند. مديرعامل باشگاه پرسپوليس نيز با صبر و حوصله به تمامي سوالات پاسخ داده و درباره مسائل روز فوتبال ديدگاه خود را ارائه كرد.

- اكثر هواداراني كه با حبيب كاشاني مواجه مي‌شدند از شنيدن تجديدنظر او در تصميم به كناره‌گيري‌اش ابراز خوشحالي مي‌كردند و با بيان اين مساله كه پرسپوليس در اين فصل شرايط بسيار خوبي را تجربه مي‌كند و نتايج كم‌نظيري را كسب كرده است، حمايت خود را از مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام و از عملكرد وي ابراز رضايت مي‌كردند.

- روزنامه خبر ورزشي تنها روزنامه ورزشي بود كه مديرعامل باشگاه پرسپوليس در آن حضور يافت. دليل اين مساله هم اين بود كه غرفه اين روزنامه در سالن 2 و در كنار روزنامه‌هاي اجتماعي، فرهنگي و سياسي گنجانده شده بود و در سالن روزنامه‌هاي ورزشي قرار نداشت. سالن روزنامه‌هاي ورزشي ديروز بسته شده بود و امكان بازديد از آن وجود نداشت.

- مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از بازديد از غرفه‌هاي مطبوعات و خبرگزاري‌ها در مراسم اختتاميه نمايشگاه مطبوعات نیز حضور يافت.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض چند جابجایی برای انتخاب ترکیب اصلی

به نظر می‌رسد بازیکنان پرسپولیس بواسطه محرومیت سپهر حیدری، با چند تغییر، روز جمعه مقابل سایپا کرج صف آرایی خواهند کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در تمرین صبح امروز، افشین قطبی سعی داشت با چند جابجایی، بهترین تصمیم را در خصوص انتخاب یازده بازیکن اصلی خود در دیدار روز جمعه اتخاذ کند.

بر این اساس او در ابتدا ترکیب اصلی را این گونه انتخاب کرد؛ حسن رودباریان، نبی‌ا... باقریها، محمد نصرتی، شیث رضایی، پژمان نوری، عباس آقایی، الونگ الونگ، حسین بادامکی، محسن خلیلی، علیرضا نیکبخت واحدی و فراز فاطمی.

پس از دقایقی با تشخیص قطبی، الونگ جانشین باقریها در خط دفاعی شد تا رضا مامانی در خط میانی کنار عباس آقایی به بازی گرفته شود. در هر حال آنچه که مشخص بنظر می‌رسد این است که هنوز کادر فنی پرسپولیس تصمیم نهایی خود را در خصوص انتخاب ترکیب اصلی اتخاذ نکرده و سعی دارد با آزمایش بازیکنان در پستهای مختلف بهترین ترکیب را به مصاف سایپا بفرستد.

گفتنی است که در تمرین صبح امروز، تیم اصلی زیر نظر افشین قطبی و بازیکنان ذخیره زیر نظر حمید استیلی تمرین کردند.

|

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض استيلي: يعني اينقدر بي‌تجربه‌ام كه زير بليت بازيكن بروم؟!

براي موفقيت پرسپوليس نوع ارتباط افشين قطبي و حميد استيلي، فاكتوري تعيين‌كننده تلقي مي‌شود و به همين دليل از ابتدا اين مساله زير ذره‌بين بوده و زمزمه‌ها درباره آن به بروز شايعات بسيار و بزرگنمايي‌هاي خاصي منجر شده است.

حوادث اخير جدا از تمام آثار قابل بررسي، حداقل اين يك ويژگي را داشت كه اين دو نفر به همراه مرزبان با دقت بيشتر درباره اين مساله اقدام‌هاي اصلاحي لازم را انجام دهند تا شرايط با شفافيت بيشتري پيش برود و از ترديدها بكاهد.

در واقع مشكلات پيش آمده با افزايش انسجام داخلي اعضاي كادر فني نشان داد كه بين اين سه نفر پيش از آنكه نيروي دافعه وجود داشته باشد، نوعي همگرايي حكمفرماست.

استيلي روز سه‌شنبه در اقدامي غافلگيرانه هنگام جلسه با بازيكنان، ناگهان دست به قرآن گذاشت و اعضاي تيم را قسم داد كه اگر با او ارتباط خاصي در آن نوع كه طي روزهاي گذشته در نشريات مطرح شد، داشته‌اند، اعلام كنند.

استيلي خود در اين‌باره مي‌گويد: متاسفانه در ماه‌هاي گذشته مرتب اتهام‌هايي را از خارج تيم و باشگاه به من وارد كرده‌اند كه ناجوانمردانه و دروغ بود. بسيار تلاش كردند تا ما را نسبت به هم بدبين كنند و از اين طريق به تيم لطمه بزنند و هيچ‌گاه به آن دست نيافتند و چنانچه اگر موفق مي‌شدند ما هيچ‌گاه تا پايان هفته سيزدهم در صدر جدول نبوديم. همچنين اتفاقات اخير هم باعث شد تا دوباره بعضي‌ها با مستمسك قرار دادن اين جريان‌ها مطلب را اين‌طور جا بيندازند كه همه مشكلات ناشي از نوع روابط اعضاي كادر فني بوده است و در اين ميان مسائلي طرح شد كه واقعا بازي با شخصيت ما بخصوص من بود. من هيچ‌وقت منكر تفكرات متفاوت بين خودمان نبوده‌ام اما بارها گفته‌ام كه مطلب براي من تمام شده است، پس وقتي آقاي قطبي به‌عنوان سرمربي تصميم نهايي را اعلام مي‌كند، بحث همانجا تمام مي‌شود، ولي متاسفانه بعضي اتهام‌هايي را وارد مي‌كنند كه هضم آن براي من ممكن نيست. از روز اول گفته‌اند كه من با تعدادي از بازيكنان ارتباط دارم و آنها از من خط مي‌گيرند! يعني واقعا من اينقدر بيچاره شده‌ام كه بعد از سال‌ها حضور در پرسپوليس و تيم ملي اينطور عمل كنم؟! آيا من با اين همه سال تجربه، مي‌آيم خود را به اين شكل زير دين چند نفر از بازيكنان ببرم. بارها نوشته‌اند، اين موضوع براي به دست گرفتن هدايت تيم است. آخر اگر يك مربي اينطور زير بليت بازيكنش برود، اصلا مي‌تواند كار كند؟

حميد استيلي درباره اهداف تيم و همچنين بازي در مقابل سايپا مي‌گويد: ما هدفي به نام قهرماني داريم و اين حاصل نمي‌شود مگر اينكه با هم متحد باشيم. اگر اجازه بدهيم بين ما فاصله بيفتد به نتيجه دلخواه نمي‌رسيم. ما در كادر فني به اين تفكر واحد رسيده‌ايم و بازيكنان هم بايد بيش از اين مراقب باشند. براي تيمي كه در صدر جدول است، ليگ با گذشت هر هفته سخت‌تر مي‌شود. سال قبل هم اگر در بازي رفت برابر همين سايپا به پيروزي مي‌رسيديم، الان قهرمان ايران بوديم. پس اگر الان هوشيار نباشيم، افسوس فردا، سودي ندارد. بازيكنان بايد با تمام وجود اين مساله را درك كنند و من مطمئن هستم كه چنين خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض پرسپوليس و 4 بازيكن دو اخطاره

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، 4 بازيكن پرسپوليس 2 اخطاره بوده و در صورت دريافت كارت زرد در ديدار با سايپا قادر به همراهي اين تيم در مسابقه با برق شيراز نخواهند بود.

حسين بادامكي، شيث رضايي، كريم باقري و احسان خرسندي؛ 4 بازيكني هستند كه خطر محروميت را احساس كرده و بايد در ديدار حساس پرسپوليس مقابل سايپا نيم‌نگاهي به وضعيت خود داشته باشند.

پرسپوليس روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه يكصدهزار نفري آزادي ميزبان تيم سايپا كرج خواهد بود.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

به امید پیروزی

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام ..
    مي بينيم كه استقلال دو برد متوالي كسب كرده و باعث خوشحالي استقلالي ها شده . بهمين منظور ضمن تبريك به استقلالي هاي عزيز جند نكته را گوشزد مي كنيم تا بي خود و بي جهت شكم خود را صابون نزنند و فعلا صبر داشته باشن تا آخر پاييز بياد و جوجه ها رو بشمارن ..!

1. آرش برهاني همانطور كه مي بينيد هنوز در زدن ضربات آخر چشم راست تماشاگران را هدف مي گيرد و در زدن يه برگردون ساده به سمت دروازه خالي مانند قبل ناشيانه عمل مي كند.

2. در دوبازي اخير استقلال در موقعيت هاي بسيار محدودي ( شايد كمتر از 5 تا ) گل زده و باقي مسابقه ( قريب 60دقيقه ) به دفاع و زيرتوپ زني پرداخته است. بالاخره بزن زيرش هم به نوعي تاكتيك حساب مي شود !!

استقلالي عزيز .. آنچه كه مسلم است اين است كه زمان براي كري خواندن شما هنوز نرسيده و تا وقتي در جدول رده بندي پايين تر از ما تشريف داريد دهان خود را بسته و بيش از اين خودتان را ضايع نفرماييد.

در نهايت آنچه از دو ديدار اخير استقلال بر مي آيد اين است كه :
    اين استقلال تيم نيست

با تشكر ..
    جمعيت حمايت از آفتابه بدستان آبي .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •