نيكبخت: در پرسپوليس چسب زخم هم ندارم، چه برسد به باند!
![]()
وحيد عيدي- اين روزها اخبار زيادي از باشگاه پرسپوليس به گوش مي رسد. هنوز مشخص نشده است كه استعفاي مديرعامل اين تيم در اولين روز هفته به چه دليلي بود. حالا هم علت بازگشت دوباره وي به جمع سرخپوشان روشن نيست. اما آنچه مشخص است اين كه عده اي از بازيكنان پرسپوليس از وضعيت خود در تيمشان به شدت دلخور هستند و حتي اعتراض خود را به گوش مديرعامل تيمشان رسانده اند، بازيكني كه گفته مي شود سر دسته بازيكنان معترض است كسي نيست جز عليرضا نيكبخت، بازيكني كه چندان با حاشيه غريبه نيست و بدش نمي آيد هرچند وقت يك بار خودش و تيمش را وارد حاشيه كند. گفت و گوي ما را با چپ پاي محبوب سرخپوشان بخوانيد.
" واقعا در پرسپوليس چه خبر است؟
- مي خواستيد چه خبر باشد؟ چرا شما خبرنگاران فقط دنبال اين هستيد كه براي تيم مشكل به وجود بياوريد؟ من نمي دانم با وجود اين كه اين فصل از هر نظر در بهترين شرايط قرار داريم، چرا هر روز يك مسئله براي ما به وجود مي آورند.
" وقتي مديرعامل شما استعفا مي دهد، تقصير خبرنگاران چيست؟
- استعفاي آقاي كاشاني به دليل مسائلي ديگري بود كه فقط به خودشان مربوط است.
" با اين وضعيت لازم نبود كه بازيكنان براي بازگردان وي به دفتر كارش بروند؟
- كاشاني از فشار زياد كار و مشكلات موجود باشگاه خسته شده بود و قصد داشت كنار بكشد. ما هم وظيفه خود دانستيم دسته جمعي نزد او برويم و به وي روحيه بدهيم. همين.
" اما كاشاني خودش مي گويد عده اي از بازيكنان براي تيم مشكل تراشي مي كنند؟
- بعيد مي دانم او چنين حرفي زده باشد. من به عنوان بازيكن باشگاه چنين نظري ندارم و معتقدم تيم با آرامش به كار خود ادامه مي دهد.
" چرا دوست داري بگويي كه در پرسپوليس خبري نيست؟
- براي اين كه واقعا شرايط از هر نظر مناسب است. تمرينات منظم در حال پي گيري است و خدا را شكر در نتيجه گيري هم خيلي خوب عمل كرده ايم. قصد داريم سايپا را شكست دهيم تا به شما هم ثابت شود وضعيت موجود در پرسپوليس چقدر خوب است.
" مي گويند نيكبخت در پرسپوليس باند تشكيل داده است و بازيكناني چون شيث و ماماني در اين باند عضويت دارند؟
- من اگر اهل اين حرف ها بودم در استقلال باند تشكيل مي دادم. در آن جا هم قديمي تر بودم و هم حرفم بيشتر خريدار داشت. نه آقا اين وصله ها به ما نمي چسبد.
از قول من بنويسيد، در پرسپوليس چسب زخم هم ندارم چه برسد به باند!
" منكر اين نمي شوي كه در پرسپوليس با شيث و ماماني بيشتر از بقيه صميمي هستي؟
- از نظر شما دوستي من با شيث و ماماني ايرادي دارد؟
" از آنجا كه شيث و ماماني چندان رابطه خوبي با افشين قطبي ندارند، گفته مي شود تو در حمايت از آن ها و همچنين حميد استيلي، خيلي ميانه خوبي با قطبي نداري؟
- بارها گفته ام قطبي را دوست دارم. او امسال نقش زيادي در بازي خوب و روحيه بالاي من داشته است و خوب مي داند چطور از من بازي بگيرد. اگر بازيكني با او مشكلي دارد به من مربوط نمي شود. حتي اگر آن ها دوستان صميمي من باشند.
" با اين شرايطي كه داريد فكر نمي كنيد مقابل سايپا به مشكل بربخوريد؟
- تيمي كه مشكل دارد سايپاست نه پرسپوليس؛ آن ها در انتهاي جدول قرار دارند نه ما؛ البته قصد بي احترامي به اين تيم را ندارم. سايپا يك تيم جوان و با شخصيت است كه در اين چند ساله عملكرد خيلي خوبي در ليگ داشته است.
" به نظرت مي توانيد تيم دايي را شكست دهيد؟
- سايپا در چند بازي اخير خود اصلا خوب نتيجه نگرفته است. آن ها مقابل ما چيزي براي از دست دادن ندارند و قطعا براي خروج از بحران به مصاف پرسپوليس خواهند آمد. اين امر كارمان را سخت مي كند. بايد تلاش كنيم شرمنده هواداران خود نشويم.
" از اين كه بازي هاي رقيب اصلي شما سپاهان پشت سرهم عقب مي افتد، دلخور نيستي؟
- مگر دلخوري ما فايده اي دارد؟ به ضرر خودشان است كه بازي نمي كنند. فدراسيون بازي هاي اين تيم را فشرده برگزار خواهد كرد و آن وقت بيشترين ضرر را خود سپاهاني ها مي بينند. براي ما فرقي ندارد. ما كار خودمان را مي كنيم و سعي مي كنيم اختلاف خود را با آن ها هفته به هفته افزايش دهيم.
" به عنوان آخرين سوال، آخر فصل در پرسپوليس ماندني خواهي شد يا تصميم ديگري داري؟
- فعلا كه در اين مورد هيچ تصميمي نگرفته ام. الان خيلي زود است كه بخواهم حرفي در اين خصوص بزنم.