دوستان میشه کمی واضح تر توضیح بدین
چه طوری میتونم با خط IDSL به وسیله ps3 به اینترنت متصل بشم
باید مودم IDSL داشته باشم
یا اینکه خودش همچین همکاناتی رو داره
فقط لطفا واضح بگید
دوستان میشه کمی واضح تر توضیح بدین
چه طوری میتونم با خط IDSL به وسیله ps3 به اینترنت متصل بشم
باید مودم IDSL داشته باشم
یا اینکه خودش همچین همکاناتی رو داره
فقط لطفا واضح بگید
اولن که IDSL نه ADSL
زنگ میزنی شرکتهایی که adsl میدن مثل پارس ان لاین داتم و .... که بهترینشونم پارس ان لاینه درخواست میدی میان برات وصل میکنن قیمت مودم هم 50 تونه اگه حال داشتی زنگ بزن مدلش رو بپرس بعد برو خودت از بازار بخر 10 15 تومن کمتر میشه
راستی فروشگاه Cube طرفای پارک ملت داره بازی کرایه می ده !!!
اگه کسی رفت یه آمار بده چون من فقط تبلیقشو دیده بوودم !!!
راستی قیمت بازی ها به دلار چنده ؟
امارات هم مغازه داره بریم بازی بگیریم ؟
محدودیت سنی هم داره ؟
من تبلیغاشم ندیدم،ولی نمیارزه آدم بازی کرایه کنه.من ترجیح میدم بازی ها رو بخرم.
قیمت بازی ها به دلار در اکثر موارد 60 دلار هست که اگه ادیشن خاصی باشه تا 90 دلار هم دیدم (gta Iv یه نسخه ی مخصوص داره 90 دلار)
مواظب باش امارات تو پاچت نکن!فکر نکن چون ایران نیست همه فرشتن!
محدودیت سنی بازی ها دارن،و ممکنه به زیر سن مجاز بازی نفروشن.میتونی از یه بزرگتر کمک بگیری.
سلام دوستان دوستم برای کنسولش Adsl خریده
حالا چطوری باید فعالش کنه؟
تنظیماتش رو کجا باید وارد کنه؟
باید با کابل ethernet از پشت ps3 به مودم وصل کنه بعد بره تو
network setting
internet connectoin setting
easy
dont use proxy
خودش انجام میده
دوستان من می خوام بدونم که بازیهای PS3 همگی روی بلو ری هستن یا دی وی دی معمولی هم داره ؟ آیا بازیهای PS3 رو می شه روی هارد PS3 کپی کرد و بعد اون رو به کامپیوتر وصل کرد و بازیها رو روی هارد کامپیوتر ریخت ؟
اگه میشه این کار رو کرد ، اگه حالا ما این بازیها رو روی DVD رایت کنیم و بعد دی وی دی رو روی Ps3 گذاشته و بازیها رو روی هارد اون بریزیم ، آیا می شه بازیها رو اجرا کرد ؟
آیا این کار امکان پذیره یا حتما باید بازیها رو خرید و بعدش تعویض کرد ؟
راستش من می خوام یه کنسول بگیرم ، موندم که PS3 بگیرم یا Xbox .خودم دوست دارم PS3 بگیرم اما به خاطر بازیهاش که گرونن ، دودلم .
سلام دوستان یه خبر:
شركت سونی آمریكای شمالی در اقدامی غیرمنتظره پلی استیشن های نسل جدید این شركت كه سری به روز شده پلی استیشن های ۳ هستند را رونمایی كرد.
به نقل از webwire ، سونی در حالی از پلی استیشن های جدید خود رونمایی كرد كه هنوز شش ماه بیشتر از عرضه گسترده و خارج از آمریكای پلی استیشن های ۳ نمی گذرد و همین امر نیز تعجب كارشناسان و تحلیلگران را بر انگیخته است.
شركت سونی اعلام كرد كه نسل جدید پلی استیشن های این شركت ۱۶۰ گیگ یعنی دو برابر آخرین محصول این كمپانی ظرفیت حافظه دارند و امكانات تكنولوژیكی جدیدی نیز به آن اضافه شده است.
این پلی استیشن ۱۶۰ گیگابایتی قدرت و امكان دانلود دارد و علاوه بر دسته های بازی بی سیم با برد تقویت شده و بلند از امكانات ویژه بازی نیز برخوردار است.
قیمت این محصول جدید ۱۰۰ دلار بیشتر از محصول ۸۰ گیگی یعنی ۵۰۰ دلار تعیین شده است
عزیز جان تو تعداد خوبی ایده زدی که از پایه به هیچ دردی نمیخوره،چون اگه با این پروسه ی دردناک(!) میشد بازی ها رو روی دیسک دیگه ای کپی کرد طبعا اونایی که Blu-ray Writer دارن تا حالا شعورشون رسیده بود از روش رایت کنن!OK؟
اگه از من میپرسی PS3 بگیر.می ارزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)