اقايون من سرعت 128 از آرانيك گرفتم وسرعت دانلودم در بهترين حالت (زمان) 17 هست درسته اين سرعت يا نه؟؟؟؟؟؟؟
اقايون من سرعت 128 از آرانيك گرفتم وسرعت دانلودم در بهترين حالت (زمان) 17 هست درسته اين سرعت يا نه؟؟؟؟؟؟؟
آره سرعت درسته. باید همین باشه و اگه کمتر باشه ایراد داره اگه بیشتر هم بشه ذوق دارهاقايون من سرعت 128 از آرانيك گرفتم وسرعت دانلودم در بهترين حالت (زمان) 17 هست درسته اين سرعت يا نه؟؟؟؟؟؟؟![]()
یکم توضیح بده چقدر طول کشید از زمانی که درخواست دادی تا زمانی که برات وصل کردند مودم از خودشون دادند یا خودت خریدی ؟؟؟ چه مارکی ؟؟؟؟ از کجا و چند؟؟؟؟ در ضمن برخورد شرکت چجوریه ؟؟؟؟
سلام
من بیچاره با pcmچکار کنم
کسی پیشنهادی نداره
مثل اینکه یکم دوندگی داره ولی باید بری مخابرات محلتون و بگی که pcm را از روی خطتون بردارن. فکر کنم یک ماهی طول می کشه ولی میشه درخواست بدی و بر می دارن.سلام
من بیچاره با pcmچکار کنم
کسی پیشنهادی نداره
صبانت ریخته بهم واسه من, سرعتش خیلی افتضاح هست
شما در چه وضیعتی هستین ؟!
علاوه بر سرعت افتضاح صبانت، مثل اینکه زمان اکانت آزاد شبانشون را هم کم کردند. من قبلاً تا حدود ساعت 30/7 صبح دانلود داشتم ولی حالا قبل از ساعت 7 قطع میشه مال شما هم همینطوره؟
شاید همه ساعتهامون خراب شده باشه!!!!![]()
Last edited by profstar; 08-02-2008 at 07:24.
من همین الان که دارم دانلود می کنم با متوسط 17-18 دارم دانلود می کنم. (128 دارم)صبانت ریخته بهم واسه من, سرعتش خیلی افتضاح هست
شما در چه وضیعتی هستین ؟!
aranik internet(shatel
6269933
سرعت همچنان مزخرفه !
10 روز پیش فیبرنوری قطع میشه این چند روزه تاثیر خودش رو میزاره !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)