كسي نبود جواب بده؟
كسي نبود جواب بده؟
این که مال UIQ2 هستش.من اینو دیده بودم.به UIQ3 نمیخوره.
شنیدم G900 فلش پلیر داره.حالا اگه با هک اونو پورت کنن مثل چراغ قوه اونوقت همه گوشیهای از این دست میتونن ازش استفاده کنن.
سلام من یه نرم افزاری می خوام که روی فایل ها وپوشه ها پسورد بزارم به صورتی مثلا انتخابش کردم از من پسورد بخواد
کلا که نمیشه inbox رو hidden کرد.اما میشه sms هایی که از طرف یه شماره ی خاص یا حاوی کلمه ی خاصی رو hidden یا delete کرد.
advanced device lock این کارو می کنه
با استفاده از این نرم افزار قادر خواهید بود فلش گوشی های نگارش سوم از سیمبین Uiq خود را روشن نگاه داشته که می توان از آن به عنوان چراغ قوه یا یکسره کردن نور برای عکسبرداری استفاده نمود ...
توجه : این نرم افزار برای اجرا نیاز به ساین شدن دارد.
میشه لطفا یکی روش ساین کردن این برنامه را با تصویر آموزش بده؟
Last edited by gondeh; 01-07-2008 at 23:12.
دوتا برنامه میخوام
1- برای خوندن فایلای پی دی اف
2- آفیس که زبان فارسی را ساپورت کنه
پست 813 همین تاپیک...
برای عکس برداری نمیشه ازش استفاده کرد.گوشی قات میزنه من امتحان کردم.
تو تاپیک هک UIQ آموزش ساین رو هم گذاشتن برو ببین.همون صفحات اول...
جدا از پست بالایی چراغ قوه G900 هم هست که واقعا به معنای کامل چراغ قوه هست و احتیاجی به نگه داشتن دکمه نداره.تو تاپیک هک معرفی شده.سرچ کن پیدا میکنی.
پی دی اف رو صفحه قبل گذاشتم.
اینم آفیس جدید که نمیدونم فارسی ساپورت میکنه یا نه:
باید عضو بشی.با تشکر از حسین خان.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اين لينک رو امتحان کن؛ اگه نتونستي دانلود کني، بگو تا جاي ديگه برات آپلودش کنم. ولي قبل از نصب بايد بگم که اين ديکشنري فارسي به انگليسي اصلا جالب نيست ولي از هيچ بهتره...
اگه انگليسي به فارسي هم مي خواهي بگو تا لينکشو برات بذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رامين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)