قطعا تاثیر داشته که شکل و مدل شارژرش فرق داره...
حتی در سرعت شارژ...
قطعا تاثیر داشته که شکل و مدل شارژرش فرق داره...
حتی در سرعت شارژ...
یه سوال...!
تو این سایت در قسمت گوشی ها اصلا مدل N95 دیده نمیشه و لذا میشه به این نتیجه رسید طراحی نقشه برای مدل های دیگه صورت گرفته...
حالا آیا امکان نصب و اجرای اون در N95 ممکن و جایز هست...؟!
سلام دوستان
من یه ان95 دارم و از ابتدا یه مشکل عجیب باهاش داشتم و متاسفانه چون از ایران خریداری نشده,نمی تونم پسش بدم یا ...
من این مشکل را در فروم خود سایت نوکیا هم مطرح کردم,اما اونجا هم کسی جواب من را نداد,از چند مغازه دار و تعمیرکار هم پرسیدم ولی اون ها هم جوابی برای این سوال من نداشتند.امیدوارم اساتید موجود در این فروم بتونند پاسخ سوال من را بدهند.
( آدرس سوال در سایت نوکیا
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل من اینه که وقتی با کابل یو اس بی وصلش می کنم به سیستم,گوشی ریست می شه و تا وقتی هم که با کابل به دستگاه وصل باشه بالا نمی یاد,یعنی هی پشت سر هم ریست میشه و بالا نمی یاد.
خواستم فریم ویر گوشی را آپدیت کنم که با بلوتوث و اینفرارد هم نمیشه و فقط کابل می خواد.
تو حالت های مختلف هم تست گرفته شد ولی باز هم به جایی نرسیدم.
1-تمام حالت های تنظیمات یو اس بی گوشی بررسی شد,با سیم کارت,بی سیم کارت,با رم,بی رم امتحان شد,اما بازهم جواب نگرفتم.
2-با کابل های مختلف تست شد.
به مغازه های مختلف هم سر زدم,اکثرا همه یه مشکل داشتند,می گفتند برای وصل شدن ان95 به باکس های ما نیازمند کابل ان95 هستیم ,که خود کابل به تنهایی 50000 تومان هست و خریدنش الان به صرفه نیست.
پیشاپیش از جواب های کارا و خوبی که به سوال بنده می دید,سپاسگزارم.
یا علی
دوستان اینطور که امیرحسن میگه پس میشه از نقشه ایران استفاده کرد!
یکی امتحان کنه زودتر و نتیجه رو به بقیه بگه...
من خودم کم میام توی اینترنت و فرصت ندارم
زحمتش رو یکی از دوستان با توجه به راهنمائیهای امیرحسن بکشه و خبرمون کنه...
ممنون
آیا با سیستم دیگه ای هم تستش کردین...؟
دوستان عزیز...!
من تست فرمودم فرمایشات امیرحسن جان رو...
اما طبق تصویری که در زیر می بینین هیچ کلمه و حرفی که نشان دهنده اسم کشور عزیزمون باشه دیده نمیشه...!!!
با تشکر...!!!
Last edited by tanzad; 21-08-2007 at 00:11.
سلام دوستان.ور÷ن قبلی مپ لودر سایت ایران رو داره.خودم الان چک کردم.اگه تونستم فردا آپلود میکنم.
از لطفی که داری ممنون...
منتظریم...
بله,با سه تا دستگاه چک کردم,با همش همین مشکل وجود داشت.
پیش یک تعمیرکار متخصص ببر قطعا درست می شه.بعضی چیزها کار هر کسی نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)