الان لینک ندارم.تا شب برات اپلود می کنم
اما این انتی وایروس در صورتی کار می کنه که حتما به اینرنت وصل بشید.در غیر اینصورت Evolution هست و اجرا نمی شه !
برای اینترنت هم مشکل منو دارید و باید اینترنت کامپیوتر رو شیر کنید روی موبایلتون
الان لینک ندارم.تا شب برات اپلود می کنم
اما این انتی وایروس در صورتی کار می کنه که حتما به اینرنت وصل بشید.در غیر اینصورت Evolution هست و اجرا نمی شه !
برای اینترنت هم مشکل منو دارید و باید اینترنت کامپیوتر رو شیر کنید روی موبایلتون
این حرف کاملا از روی تعصب هست
منظور من ساعت و تاریخی هستش که در مواقع بیکاری گوشی نشون داده میشه هستش
توی سایت های خارجی هم همه همین مشکل ها رو داشتند که امیدوارم توی نسخه بعدی Fix بشه
اگه بتونی یه سیم کارت ایرانسل اعتباری بخری خوبه جون باید هر 2 3 روز یه بار آپدیتش کنی.
به نظر من برو یه سیم کارت ایرانسل بخر بعد برو قسمت Applications بعد Download اونجا این آنتی ویرووس واسه ی دانلود هست از داخل گوشی.
فکر کنم چون داخل گوشی هستش 9.2 باشه امیر جان نظر تو چیه؟
Last edited by RapB0y; 29-08-2007 at 15:47.
من خودم میخواستم یه زمانی ان73 بخرم
ولی وقتی 5700 امد دیگه نخریدم
اصلا 5700 و ان73 سیستم عاملشون فرق میکنه 5700 9.2 و ان73 9.1
از نظر سرعت فرق میکنن
پایینشم هیچ وقت کنده نمیشه
ماله من الان یک ماه شده خریدم لق هم نشده
روزی 100 بار هم میچرخونمش.
دوستان چند تا Them و یه انتی ویروس توپ برای 5700 میخواستم
کسی میتونه بزاره
فکر نمی کنم برای 9.2 باشه.مهم اینه که روی 9.2 هم کار می کنه
من همیشه موقع خرید یه گوشی می رم نوشته های یوزهای GSMArena رو می خونم !!ماله من الان یک ماه شده خریدم لق هم نشده
روزی 100 بار هم میچرخونمش.
نه تعصب دارن نه چیزی.هرچیزی هم که نوشتند واقعا درست بوده.هرچند که تجربه شخصی خودشون هستنش
یه شب نزدیک به 50 صفحه نوشته های یوزرهارو خوندم.یکی نوشته بود cpu این گوشی بالاست و مثه هیولا باتری رو می خونه (دقیقا همینو نوشته بود ) یکی نوشته بود این گوشی Xpress Music واقعی نیست چرا که نوکیااصلا در این مورد تبحر نداره ! یکی نوشته بود کیفیت فیلمبرداریش خیلی خوبه .. و ....
حتی یه یوزر هم ننوشته بود که پنل این گوشی لق می شه یا نه !!!
واقعا این حرف به نظر من جنبه Funny داره !! حتی اگر یه روزی هم اتفاق بیافته که نمی افته فقط و فقط نوکیا رو زیر سوال میبره...نوکیا هم هیچ وقت همچین حماقتی نمی کنه ....
این گوشی ها هزاربار توسط Tester ها تست می شن و شما اولین Tester این گوشی نیستید !!!!
من دانلود کردم.همون F-secure هستش.حجمش هم 800 کیلوبایت هستش که دور و بر 1200 تومن میره تو پاچه تون.چون تریال هست..من خواستم رجیستر کنم اما دیدم نسبت به هزینش صرف نداره
از رپ بوی و امیر هم بخاطر پستهای بدون تعصب و خوبشون متشکرم.امیدوارم همه اینطور مفید پست بدن
Last edited by DJ.Mamal; 30-08-2007 at 07:23. دليل: سوتی!!!
نه بابا 800 خورده ای کیلوبایت بود
من با آپدیتش 200 تومن افتادم که الان آدامس Relax هم بخری 300 تومنه.![]()
امیر جان از پست شماره ی 1078 شما خیلی خوشم اومد!!تقریبا دهان تمام منتقدین رو میبنده!!در ضمن معلومه انگلیسیتون هم فوله!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)