1.6 خیلی خوبه من اینو بهت پیشنهاد میکنم
1.4 رو هم یه امتحانی بکن
ولی بهترین کار اینه که چندتا اکوستیک رو خودت امتحان کنی و بعد خودت یه آکوستیک میکس شده درست کنی.
1.6 خیلی خوبه من اینو بهت پیشنهاد میکنم
1.4 رو هم یه امتحانی بکن
ولی بهترین کار اینه که چندتا اکوستیک رو خودت امتحان کنی و بعد خودت یه آکوستیک میکس شده درست کنی.
یه محبتی کن
1.4 رو لینک کن
چطور میکس کنم ؟
میخام کاری کنم که فقط صدای زیرش زیاد نباشه , یه خورده هم لااقل بگوبه
اینو چکار کنم
منم درخوات همین دوستمون رو دارم
عزیم لینک هم بدی خیلی بهتر میشه
این برای میکس
اینم لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
اين هم لينك acuostic _black _ice_wow براي آقا مهدي :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ینی این صداش نسبت به بقیه بم تره ؟؟؟
اگه اره خوب تا بریم تو کارش.
سلام به دوستان و اساتید محترم
من گوشیم 810 هست وقبلان فیرم ویرش (R4EA031) بود که (البته سریال چنج ). حالامن اومدمو شجاعت به خرج دادم و خواستم اکوستیک رو بریزم که گوشیرو مثل یه قاطل حرفه ای کشتم...بعد بردم علائدین 15 تومن ناقابل دادم کاملا از نو با اخرین فیرم ویر فلش کردن (با اس ای تول باکس )ولی فارسی نداشت که 4 تومت ناقابلم برای فاسی کردنش دادم البته بماند که چه حالی داشتم . خلاصه بعد از فارسی شدن دیدم دوباره فیرم ویر عوض شده و شده (R4CE012) حلا میخام بشم ریچارد شیردل دوباره اکوستیکو بریزم . سوال:1 -حالا من میخاستم از طریقUpdate Service اپدیتش کنم / ایا فارسیش از بین میره .یا با phone xs فلشش کنم. 2- یه جا تو همین تاپیک دیدم که نوشته بودن سریال اصلی هارو بهتره با فار تغیرات مورد نظر رو داد
(چون گوشیه من به سریال اصلی برگشت) شما چیرو پیشنهاد میکنید ؟ اگر توضیحات تکمیلی هم دارید بگید که یه عمر دعاتون میکنم .
ممنون از همتون .
Last edited by babak007; 07-08-2007 at 14:10.
اقا فریموره منم R4CE012 هستش اگه بخام ارتقاش بدم باید فلش کنم یا با روش حمید و ریختن اکوستیک دیگه لازم نیست ( اخه تو restore : R4EA031 )
ممنون میشم جواب بدین thank
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)