آقا یکی نحوه ی اتصال 360 به کامپیوتر رو برای ریختن آهنگ و عکس و .... میگه؟
آقا یکی نحوه ی اتصال 360 به کامپیوتر رو برای ریختن آهنگ و عکس و .... میگه؟
Last edited by faraz_n; 06-12-2007 at 02:03.
سلام .
میخواستم یه سوالی کنم خواهشا بدون طرفداری از xbox یا ps3 میخوام جواب بدید.
دوستم ps3 داره.البته سال پیش از دبی 450 گرفت .میدونم که دستگاه خیلی خیلی خوبی هست.میخوام بدونم xbox 360 ارزش داره؟ از داشتن که داره اما الان رو میگم که ps3 دیگه بیشتر شده.
اینم میدونم که xbox مال ماکروسافت هست.
میخوام بدونم xbox 360 مدل premium با اومدن ps3 و گسترش اون.ارزش خریدن داره؟
قیمت xbox 360 چند هست؟
بهترین مدل کدوم xbox هست؟ و قیمت؟
بازی های xbox از لحاظ قیمت ؟
از لحاظ گسترش بازی و قیمت و جزابیت و ....... حتما منظورم رو از بازی فهمیدید. ارزش خریدن داره؟
چون صفحه های این تاپیک زیاد بود نمیشد همشو خوند و به جواب رسید اگه میشه شما بگید.یه توضیح کوچیکی هم بدید.
ممنون.
فکر کنم منظورت این باشه
نمیدونم والا شایدم بشه ولی مطمئن نیستم.
با این وسیله دسته ps2 هم میشه به 360 وصل کرد
فکر کنم اسمش xfps باشه
Last edited by SAEED_BARCELONA; 05-12-2007 at 13:05.
سلام.ببین توی این تاپیک همه فن 360 هستند و تو تاپیک پلی 3 هم همه طرفدار سونی و پلی ...
اگه واقعا قصد خرید داری از یه بی طرف سوال کن.
اما به هر حال سوالایی رو که پرسیدی اگه صفحات قبلی بگردی جوابتو پیدا میکنی.
اما من به طور خلاصه جوابتو میدم:
360 چه تو ایران چه تو جهان فروش بیشتری داشته بازیهاش هم بیشتره چون زودتر از پلی 3 به بازار اومده.
قیمت رو از دوستان بپرس ولی حدودا 450 برای مدل پرمیوم.
کاملترین مدل 360 Elite .که هارد 120 گیگی داره.و ورودی HDMI داره.رنگش برخلاف 2 مدل دیگه مشکیه.
بازیهای 360 هم حدود 5 تومن برای نسخه های رایت شده.
همونطور که گفتم بازیها ی 360 خیلی بیشتر از پلی 3 هست .قیمت بازیهارو هم خودت مقایسه کن
360=5 تومن
پلی 3= 50 تومن
شاید با خودت فکر کنی چون بازی پلی 3 گرونتره پس حتما بهتره, اما یه نکته اینجا هست اونم اینه که بازیهای 360 و پلی3 تو بازار جهانی تقریبا هم قیمتن اما چون 360 توی ایران هک میشه در نتیجه میتونه بازیهای کپی رو بخونه اما پلی 3 هک نشده و بازیهاش هم روی بلو ری عرضه میشه.از نظر مقایسه بین بازیهای 360 و پلی 3 هم تقریبا هیچ تفاوت مشخصی وجود نداره برای مقایسه می تونی Screnshot بازیهای این دو تا کنسول رو توی GAMESPOT.COM ببینی.
اما پلی 3 از نظر سخت افزاری قویتره البته تا حالا فقط روی کاغذ.در عمل فرقی بین پردازش و گرافیک بازیهای این 2 کنسول نیست
اگه از من میپرسی،پولشو داری هر بار 60 تومن پول بازی بدی PS3 بهتره.اگه نه 360 بگیر.
جدا؟چرا؟مگه چطورش بود؟![]()
اگه پولت میرسه برا هر بازی 60 تومن بدی یا بیشتر ps3 بگیر
اگه از نظر مالی مشکل داری و بازی ارزون تر میخوای 360
360 های جدید هم مشکلشون برطرف شده ( منظورم مادربورد Zephyr با Falcon هست) پس از این نظر هم مشکلی نیست
تا حالا هم که کیفیت بازی های 360 از ps3 کمتر نبوده (بعضی جاها بیشتر هم بوده)
مساله بازی های اختصاصی هم باز هست که اگه نمیتونی از FF با GT با MGS بگذری بازم همون ps3 رو بگیر
اگه مانیتور معمولی داری و پولت به tv hd نمیرسه بازم 360 بگیر (البته 360 هم جدیداش hdmi داره ) البته منظورم همین مانیتور های crt بود نه lcd hdcp ساپورت
حالا بازم خودت میتونی تصمیم بگیری
بابا ما هم یه کمک خواستیما
اینجا همه میان سوالشون 2 سوته جواب داده میشه به غیر از ما
من خودم نه 360 دارم نه ps3
اما میگم :
اگه خر پول هم باشی و بهترین مانیتور و کلا بهترین شرایط رو داشته باشی هم بازم 360 بهتره
در ضمن بحث بازی اختصاصی نکنید که همه میدونن از این نظر حالا حالا ها ps3 به 360 نمیرسه
همین halo 3 به کل بازیای اختصاصی ps 3 میرزه
بازم میگم من نه 360 دارم نه ps3 پس نگید فن بوی هستم![]()
دوست عزیز من خودمم هیچ کدومو ندارم
پس نگین فن بوی
در مورد بازی های اختصاصی هم بحث کاملا سلیقه ای هست مثلا بعضی ها حاضر نیستند mgs رو با هیچ بازی عوض کنند
اینایی هم که گفتم واقعیت بود
Last edited by MOHAMMAD2010; 06-12-2007 at 14:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)