مسلما باید همون دیپلم یا پیش دانشگاهی رو بزنی
خیر غیبت نخوردی ( اگه دانشگاه نامه زده باشه واسه نظام وظیفه )
کد هم همون دیپلم باید بزنی
در صورت پنا هندگی نمیشه به ایران برگشت بنابراین کارت پایان خدمت هم نمیشه گرفت
مسلما باید همون دیپلم یا پیش دانشگاهی رو بزنی
خیر غیبت نخوردی ( اگه دانشگاه نامه زده باشه واسه نظام وظیفه )
کد هم همون دیپلم باید بزنی
در صورت پنا هندگی نمیشه به ایران برگشت بنابراین کارت پایان خدمت هم نمیشه گرفت
اون برای متولدین 70 به بعد. من متولد 68م.
یه سوال دیگه اگه منثلا معافیت موقت با کارت بزنم چه مشکلی پیش میاد . ممکنه تو دریافت کارت وروود به جلسه برام مشکل ساز باشه.
نه!من خیلی ها رو می شناسم که هم پناهنده ی اونجا هم ایرانند اما می یان و میرن(با تابعیت مطلق فرق داره ها اونا کل دستریشون رو به ایران قطع میکنند)...حالا نمیدونم ااینا کارت می خوان یا نه؟!!در صورت پنا هندگی نمیشه به ایران برگشت بنابراین کارت پایان خدمت هم نمیشه گرفت
مشکلی پیش نمیاد ولی در صورت قبولی ثبت نام نمیکنن
ممکنه کد ها رو برام بنویسی تا ببینم؟؟
کارت پایان خدمت به پنا هنده های ایرانی در خارج از کشور تعلق نمیگیره
کسی میتونه جواب سوال ما رو بده؟
نقل قول بالایی دوستمون رو یکی بیشتر توضیح بده.برم اونجا چی بگم؟
شنیدم واسه دیپلم نمیشه تمدید کرد.درسته؟
حداکثر چقدر میشه تمدید کرد؟تا مهر سال بعد امکان داره؟
سلام دفترچه 89
دیدن هجمش کمه براتون گذاشتم تا کدا را ببینید
منم نمی دونم کدوم کد شامل حال من می شه ؟؟؟؟
تو دفترچه که گفته حق نگاه کردن به دفترچه را ندارید
دانلود کنید برید صفحه ی 34
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز
با توجه به مطالب صفحات قبل ، شما دفترچه رو فرستادید و برگه اعزام اومده برای 18 بهمن 88 ، درسته؟؟
خب اگه متولد نیمه دوم 69 هستید و مدرک پیش دانشگاهی حضوری رو دارید که بدون مشکل میتونید تا بعد از کنکور 89 تمدید کنید.نیاز به پارتی هم نداره چون قانونه.(تو دفترچه نوشته شده) بهترین کار اینه که شما برید همون دفتر پلیس +10 که دفترچه رو ثبت کردید از اونا بپرسید چه مدارکی برای تمدید نیاز هست؟اونا اطلاعات کامل بهتون میدن.
موفق باشید
جالب اینه که اگه در مورد این کد از سایت سازمان سنجش بپرسید میگه شما نمیتونید شرکت کنید اما وقتی میپرسی که بر اساس قوانین نظام وظیفه میتونم و اگه اینطور نیست توضیح بدید دیگه هیچ جوابی نمیدن!!!!!!!!!!
نهایتا مجبوریم یه کد الکی بزنیم موقع ثبت نام دانشگاه هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد . چون فکر نکنم اصلا بگن موقع ثبت نام کنکور چی زدید از نظام وظیفه کارو درست کنیم دیگه فکر کنم تمومه!!
من هم دقیقا همین مشکل شما رو دارم و واقعا کارمون لنگ این کد شده .
این روابط عمومی سنجش شماره تلفنی چیزی نداره؟!! سایتشون که اصلا جواب نمیده. لعنت . چقدر بدبخت هستیم که کارمون افتاده دست چه آدمهایی.
متولد نیمه اولم.مشکلم هم همینه
کسی تا حالا این کارو کرده؟اصلا شدنی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)