من ويستا ندارم اين تم ويستا هستش من برنلمه رو 50 بار به روشهاي مختلف نصب كردم اما جواب نداد در ضمن روي چشم من تازه كارم خوب ....
حالا چي كار كنم ؟؟؟؟![]()
من ويستا ندارم اين تم ويستا هستش من برنلمه رو 50 بار به روشهاي مختلف نصب كردم اما جواب نداد در ضمن روي چشم من تازه كارم خوب ....
حالا چي كار كنم ؟؟؟؟![]()
ببین از اول اول شروع میکنیم:
1- اول باید سیستمت با برنامه جور باشه، یعنی ویندوز اکس پی سرویس پک 2 رو داشته باشی. بعد حداقل اینارو داشته باشی:
Pentium 4, 2.0 GHz
5 GB free hard drive space
512 MB RAM
USB port
Internet Explorer 4.0 Service pack 1, or later
Adobe Flash Player installed
2- بعد آخرین ورژن Adobe Flash Player رو نصب کرده باشی.
3- بعد از همه اینا، تازه باید برنامه رو نصب کنی.
4- بعد هم مراحل پست 895.
اگه قبل از نصب سرویس پک و فلش،برنامه رو نصب کرده بودی، uninstall کن و بعد از restart دوباره نصب کن.
ببین چی کار میکنی دیگه![]()
از توی فایل منیجر، فایلها یا فولدرهایی رو که میخوای،copy یا move کن روی مموری.
یا اینکه از back up manager برنامه pc suite استفاده کن.
تا حالا هر کاری کردی رو انجام نشده فرض کن و برنامه رو uninstall و عین پست 895 عمل کن.
مورد بعد اینکه اگه فایروال یا آنتی ویروسی که برنامه ها اینترنتو کنترل میکنه داری، غیر فعال کن.
این تم ویستا رو هم غیر فعال کن.
مشخصات سیستمت رو هم با پست 1042 چک کن.
من همه اينهارو داردم يعني كسي تا حالا به اين مشكل بر نخورده ؟
بابا عجب شانسي دارم تو 10000000000000000000 نفر فقط منم ؟؟؟![]()
آقا يه سوال. کسي مي دونه چه شکلي مي شه SMS رو از رو گوشي P910i توي PC ريخت تا بعدا اين sms ها رو به يه گوشي ديگه منتقل کرد؟کسي اگه طريقه ي انتقال SMS از يه گوشي به يه گوشي ديگه رو ميدونه خواهشا سريع بهم جواب بده چون بد جور لازم دارم
گوشی سونی اریکسون p1 با رجیستر ی شرکت مخابرات ایران و گارانتی معتبر "پارس سیتادل" بزودی وارد بازار تهران می شود.
"مهدی نادر" سرپرست فروش شرکت سونی اریکسون در تهران به خبرنگار بازار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران گفت: این گوشی بعد از یک ماه انتظار در صف رجیستر شدن مخابرات ایران وارد بازار شد.
به گفته وی ؛ این گوشی که شبیه محصولات اولیه سونیاریکسون است، امکان ارسال پستهای الکترونیکی و جستوجوهای اینترنتی را نیز برای کاربر فراهم میکند.
وی افزود: گوشی سونی اریکسون p1 همچنین قادر است از طریق فناوری UMTS و WiFi اینترنت پرسرعت را در اختیار کاربران بگذارد.
نادر اظهار داشت: گوشی هوشمند P1 سونیاریکسون از صفحه کلید دو کاربردی، صفحه نمایش قابل لمس 6/2 اینچی، سیستم VoIP و WLAN، دوربین 2/3 مگاپیکسلی دارای فوکوس اتوماتیک ، قابلیت بزرگنمایی سه برابر، حافظه داخلی 160 مگابایت، حافظه جانبی 512 مگابایت و مجهز به فناوری بلوتوث و اینفرارد برخودار است.
P1 سونی اریکسون به نسخه 1/9 سیستمعامل sembeyan مجهز شده و قادر است آخرین فناوریهای ارایه شده از جانب اپراتورهای تلفنهمراه را به کاربر بدهد.
منبع :iranmobilenews
![]()
Last edited by jak_1300; 24-06-2007 at 09:34.
دوستان p990 دار و m600 دار بهتون تسلیت میگم...بعید میدونم گوشیتون رو بیشتر از 250 بردارن !!!
تا دیر نشده بفروشین یه چیزی بزارین روش p1 بخرین
من جمین دارم ولی به محض ورود با شکوه W960 این گوشی رو میخرم !!!
بشتابید ...
Last edited by jak_1300; 24-06-2007 at 09:34.
این دوتا پست قبلی چقدر به نظرم آشنا میان !!!!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)