تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1049 از 1291 اولاول ... 495499499991039104510461047104810491050105110521053105910991149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,481 به 10,490 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مثل این که طرح مصرف آزاد را برداشتن.

سلام باید بگم که طرح مصرف آزاد را در شهر تهران وخوزستان متاسفانه برداشتن
    بقیه شهرستانا مصرف ازاد میتونن انتخاب کنن
    کلا ایرانسل هرچی طرح خوب هست از تهران برداشته از جمله مصرف ازاد و تعرفه 3 ماهه و 6 ماهه
    در حال حاضر در تهران فقط میتونید تعرفه یک ماهه برای سرعت های 128-256-512-1024-2048 و یک ساله برای سرعت های 128-256-512
    داشته باشید.
    ایرانسل در اقدامی عجیب تنوع تعرفه ها را برای تهران برداشته به نظر شما چرا ؟؟

2. این کاربر از winterman68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما چند بار جواب یه سوال رو میدی؟؟؟؟؟

1 بار پست بزنی کافی هست نیازی به 3 پست پشت سر هم برای جواب 1 سوال نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما ببخشید که سه بار نوشتم تقصیر من نبود اخه ارور میداد منم فکر میکردم ارسال نشده واسه همین اینجوری شده

یه سرهم به این وبلاگ بزنید یه چیزایی در مورد مودم های وایمکس نوشتم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by winterman68; 13-02-2014 at 13:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کلا ایرانسل هرچی طرح خوب هست از تهران برداشته از جمله مصرف ازاد و تعرفه 3 ماهه و 6 ماهه
    در حال حاضر در تهران فقط میتونید تعرفه یک ماهه برای سرعت های 128-256-512-1024-2048 و یک ساله برای سرعت های 128-256-512
    داشته باشید.
    ایرانسل در اقدامی عجیب تنوع تعرفه ها را برای تهران برداشته به نظر شما چرا ؟؟
    ایرانسل تو شهرهایی که مشتری هاش کم هستند طرح های متنوع میزاره و شهرهایی مثل تهران که دیگه ظرفیتشو تکمیل کرده و مشتری هاشو گرفته دیگه طرح بدرد بخور نمیده.

7. 2 کاربر از Saeed7Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقیقا دوست عزیز من زنگ زدم 707 چند وقت پیش وگفتم که چون تو تهران ظرفیتتون تکمیله توجهی به تهران نمیکنید حتی اگه دقت کرده باشید تو شهرستان های فارس و اصفهان و آذرباییجان شرقی تعرفه های نامحدود قیمتش کمتر از تهران و البرز هست خدایی این انصاف نیست ؟؟

9. 2 کاربر از winterman68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    منم که اصفهان هستم طرح ازاد رو نمیتونم توی پنلم انتخاب کنم
    خیلی وقته حذف کردن . اگه از قبل کسی داشته باشه میتونه انتخاب کنه
    وگرنه دیگه امکانش نیست

11. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله حتما از پس فردا که دوره جدید شروع میشه سرعت و حجم رو به طور دقیق رصد میکنم
    و قصد دارم از اینترنت رایگان شبانه ایرانسل استفاده نکنم (چون یه مبین نت هم دارم و از اون استفاده میکنم)
    من از خوزستان هستم
    امیدوارم پ خ رو گرفته باشی
    ولی باز مواظب باش چون شما برعکس ما که کلی سرویس adsl و وایمکس دیگه داریم بیشتر انتخاب هات محدود هست باست بعدا دردسر نشه
    میگم این بچه های نامحدود یه تاپیک جدا برا پیگیری طرحشون بزنن با این سرعت داغون وایمکس 10 صفحه تاپیکو رد کردم کل مبحث سر اخطار سوم بود

الان 2 هفتس کلا وایمکس داغون در حد لیگ دسته ی 3 !!! از قبل از بارش برف شروع شده این داستان
    بنده کرج هستم تو قسمت Scanner مودم که میزنم دکل ها همه شهید شدن !!! cinr ها زیر 10 اون دکل که هم همیشه بهش وصل میشدم نیست ! مکشو داشتم
    پینگ 8.8.8.8 وحشتناک نوسان داره از 270 تا 800 900 و تایم اوت
    سرویسم 256 5 گیگ هست و الان این صفحات فروم رو به زور باز میکنه تازه مودمو گذاشتم تو بالکن !! معلومه ترافیکشون خیلی بالاست
    پشتیبانی فقط بلده دستورات کلیشه ای بده : جای مودم و عوض کن . فریمور آپگرید کن و اینا انگار با هالو طرفه

همین مخابرات که همه بد میگن ازش همین منطقه پینگ 120 گرفتم صبح !!! منتها خونه ما تلفن نداره

به هیچ وجه وایمکس نگیرید مگر اینگه مثل من خط تلفن نداشته باشین . چه نامحدود چه محدود همش آشغاله
    از برج 6 که وایمکس گرفتم هر هر 3 ماه یه 2 هفته ای با این افت شدید و نوسان سرعت و پینگ مواجه شدم
    تاپیک موازی زدن ممنوع است ( معمولا کاربرا تو هر دو تاپیک سوال می کنند نظم تاپیک ها بهم می ریزه )

دقیقا دوست عزیز من زنگ زدم 707 چند وقت پیش وگفتم که چون تو تهران ظرفیتتون تکمیله توجهی به تهران نمیکنید حتی اگه دقت کرده باشید تو شهرستان های فارس و اصفهان و آذرباییجان شرقی تعرفه های نامحدود قیمتش کمتر از تهران و البرز هست خدایی این انصاف نیست ؟؟
    سیاسیت شرکت هاست باسه جذب مشتری در مناطقی که مشتری ندارند .... تا وقتی مشتری به اندازه نداشته باشند ضرر می دن تو ان استان ها بخاطر همین این کارو می کنند که به مینیموم برسن که بصرفه .
    فعلا مشکل ما ارزون کردن نیست - محدود نکردنمون هست ... ارزون کردن پیش کش....
    سلام
    منم که اصفهان هستم طرح ازاد رو نمیتونم توی پنلم انتخاب کنم
    خیلی وقته حذف کردن . اگه از قبل کسی داشته باشه میتونه انتخاب کنه
    وگرنه دیگه امکانش نیست
    پس کلا یا باسه جدیدهاست یا باسه کسایی که هنوز دارند.

من تهران هستم.
    حدود 144 گیگ دانلود داشتم که بیشتر از 57 گیگ اون توی ساعات شبانه بوده. 3 روز به آخر سرویس مونده و اخطاری نداشتم.
    شاید بعد از دریافت احطارها شبانه و روازنه یکی حساب میشه.
    به حجم مصرفی وابسته هست یعنی چطوریه ؟
    غیر منطقی هست چنین کاری

باسه این حالت اگر فرمول نداشته باشه مثلا یک سری حجم هارو نقطه باسه اخطار مشخص کردن که کاربر به انها هر ماه برسه یا اخطار می دن یا محدود می کنند سرعت رو
    اگر هم با فرمول باشه به این صورت هست که به صورت یک منحنی مرزی هست که وقتی میانگین مصرف از ان رد شود اخطار می گیریم یا محدود می شیم مثلا در زمانی که صفحر حجم مصرف شده بالای 10 گیگ هست و هر چی استفاده کنیم این خط میاد پایین ( مثلا باسه 10 گیگ مصرف می شه خط میاد میشه 9. - 20 گیگ میشه 8 - 40 گیگ میشه 6 - 60 گیگ میشه 3.5 - 80 گیگ میشه 3 و همینطور برو به صورت یک منحنی وقتی x به بینهایت میل می کنه میاد مثلا به سمت 2 میل میکنه به عنوان مرز .)
    البته مثل همیشه همش نظریه است و تا اثبات و... خیلی راه است

13. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

غیر منطقی هست چنین کاری

باسه این حالت اگر فرمول نداشته باشه مثلا یک سری حجم هارو نقطه باسه اخطار مشخص کردن که کاربر به انها هر ماه برسه یا اخطار می دن یا محدود می کنند سرعت رو
    اگر هم با فرمول باشه به این صورت هست که به صورت یک منحنی مرزی هست که وقتی میانگین مصرف از ان رد شود اخطار می گیریم یا محدود می شیم مثلا در زمانی که صفحر حجم مصرف شده بالای 10 گیگ هست و هر چی استفاده کنیم این خط میاد پایین ( مثلا باسه 10 گیگ مصرف می شه خط میاد میشه 9. - 20 گیگ میشه 8 - 40 گیگ میشه 6 - 60 گیگ میشه 3.5 - 80 گیگ میشه 3 و همینطور برو به صورت یک منحنی وقتی x به بینهایت میل می کنه میاد مثلا به سمت 2 میل میکنه به عنوان مرز .)
    البته مثل همیشه همش نظریه است و تا اثبات و... خیلی راه است
    این که مصرف شبانه رو محاسبه نکنن منطقی به نظر نمیاد یا اینکه اخطار نگرفتم ؟ واسه مصرف شبانه شاید اینطوری برای خودشون حساب کردن که خب مصرف شبانه واسه همه رایگان هست، واسه همین واسه نامحدود ها هم جزو خط مشی مصرف محاسبه نشه چون اگه بشه میزان دانلودشون تقریبا میشه اندازه کاربرهای محدود همون سرعت. در ضمن ساعات شبانه حداکثر میزان پهنای باند مصرف میشه پس احتمال داره سرعتشون هم همون سرعت اصلی نباشه در نتیجه یک مقدار از همون مقدار ساعت توی زمان های دیگه کمتر دانلود میکنن و البته این رو هم حساب کردن که اگه میزان محدودیت روی 120 گیگ(واسه 1مگ ها 60 گیگ) باشه فقط %19 درصد ظرفیتی که پولش رو میگیرن میشه که خیلی بیشتر اعتراض کاربرها رو داره تا اینکه شب ها رایگان باشه که میشه حدود 45 درصد ظرفیت. اینطوری در عین اینکه %19 ظرفیت رو دادن میتونن بگن %45 ظرفیت رو دادن. وقتی هم کسی زودتر به میزان 120 (60 گیگ واسه 1 مگ ها) برسه دیگه از بقیه ظرفیت پهنای باند تا آخر ماه نمیتونه استفاده کنه. حالا ممکنه میزان 120 (یا 60) حدود چند گیگ کمتر باشه واسه مصرف روزانه.

مصرف ماه قبل من ، 42 گیگ بود و شاید واسه همین اینطوری شده که این ماه این مقدار مصرف رو اشکال نگرفته. اگه اینطوری باشه باید به مصرف ماه بعد من اشکال بگیره.

15. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

مصرف ماه قبل من ، 42 گیگ بود و شاید واسه همین اینطوری شده که این ماه این مقدار مصرف رو اشکال نگرفته. اگه اینطوری باشه باید به مصرف ماه بعد من اشکال بگیره.
    فکر نمیکنم اینجوری باشه
    من تا امشب که پایان مهلت سرویس این ماهم بود حساب کردم 145 گیگ دانلود کردم توی این ماه بدون اخطار
    ماه پیش هم حدودا 110 گیگ دانلود کردم بدون اخطار

پس فکر نکنم به خاطر مصرف های ماه های قبل و اینا باشه

من فکر میکنم این اخطار ها بیشتر برای کسانی میاد که توی اون منطقه ها یا استان های مثل تهران ظرفیت ها خیلی پره و ترافیک مصرفی خیلی بالاس و به همین خاطر روی ترافیک مشترکین کنترل و نظارت بیشتری دارن

17. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •