دوستان طرف های وب نیایید
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
شیر یک به 4 هست نه 32. البته شیر نیست، سرعتو تقسیم به 4 کردن، بدون شیر و چیز دیگه.
معلومه که برنمیگردونه!
داداش من میخوام اگه معجزه ای چیزی شد این پیس نت خط و قطع کرد بیام های وب یا همیارنت .
الان مشکلت با های وب چیه ؟ من خیلی از دوستام های وب دارن و ازش راضین . البته اهل فارس نیستن .
پینگ چجوریه ؟ چه قدر نوسان داره ؟ تایم اوت چی ؟
من میخوام وقتی بعد از یه ماه برگشتم خونه بشینم یه دو هفته بازی آنلاین . سرعت دانلود خیلی برام مهم نیست . فقط پینگ
Sent from my HTC One using Tapatalk
داداش بری همیار بهتره به نظرم، های وب با این تبلیغاتش گندشو دراورده دیگه، بالای هر دکه ای هم بری الان دیگه تبلیغ هاو وب هس :|
همیار خلوت تره، پهنای باندش کمتر اشغاله...
من خودممم اهل بازی انلاینم میخواستم برم همیار، بدبختی ی مشکلی پیش اومد مجبور شدم این اسیاتک لعنتی رو تمدید کنم برا ی ماه دیگه...
باید صبر کنی یه کم تا کامل لود بشه. بار اول زیاد طول می کشه
روز ها عالیه تا ساuت 3 بعدش نت رو محدود میکنن پینگ میره رو 300 و سرعت دانلود از 450 میاد رو 260
پینگ 4.2.2.4 همیشه بالا 300 هست ولی 8.8.8..8 روی 160 تایم اوت هم تو بازی که من بازی میکنم زیاد داره
3 شب یا 3 بعد از ظهر ؟
واسه چه تعرفه ای ؟
خیلیم بد نیست که . تازه اینجا کلا 7 نفر از های وب سرویس دارن ولی همیار تقریبا پره . واسه همین میگم بیام های وب
3 ظهر تا 3 شب داغونه
راستی میگن پینگ مخابرات امروز خوب بوده یه پینگ با این ای پی میزاری؟
173.195.41.254
داداش این بیست نت حروم خور از پنجم نتم رو قطع کرده ولی خط رو هنوز از رانژه درنیاورده . نمیتونم پینگ بگیرم واست .
الانم با نت خونه نمیام . یعنی کلا خونه نیستم ؛ بوشهر دانشگاهم . میخواستم بعد دو هفته بیام خونه یه دس گیم آنلاین بزنم که این ....ا نمیخوان بزارن انگار .
خیلی به این خوب شدنا دل نبند که دائمی نیست .
دادارانژه ورداشته شده ولی هنوز لینک میده چون میخوای یه شرکت دیگه بگیری اینطوریه
مال منم اینطوری بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)