تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1049 از 1135 اولاول ... 49549949999103910451046104710481049105010511052105310591099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,481 به 10,490 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی صندلی جلو کاپریسی
    یا اوراقی خودرو امریکایی سراغ داره؟
    سلام
    مرکز اصلی معروف به خاور شهر بعد از سه راه افسریه تهران هست شاید اونجا بتونید پیدا کنید

داره خودمونی میشه BJN_CAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

این ابزاری هست که عرض کردم با کمی تسمه فلزی و دو عدد پیچ آمریکایی و دریل و قلاویز ساختم و باهاش درامها رو لخت کردم تا بررسی و سرویس بشن.

و عکس آخر کلاچ تکمیل شده دنده 1 گیربکس 350 هست که در واقع درام فابریک 350 پونتیاکی میباشد.
    اقا شما واقعا معرکه ای
    تعمیر که میکنی هیچ ابزارش هم میسازی
    من توی این چندساله که مهمون میامدم اینجا خیلی از این کارای شماها میدیدم که خودتون دارین با هیچی همه چی درست میکنین و تعمیر و درست کردن و لوازم و ابزار و ...
    آقا راستشو بگو شما قبلا آمریکا نبودی؟ اونجا کار یاد گرفتی و ابزارش هم بلدی درست کنی؟
    آخه این چیزا الکی نیست شماها که انجام میدین براتون شاید ساده باشه ولی مثل من که کارش گیر کنه پیش مکانیکا بیسواد هزارتا بلا سرش میاد
    کمک فنر ماشینم خراب شده بود داده بودم جلوبندی سازی عوض کرد یه روز بعدش باز خراب شد رفتم پیش فروشنده گفتم اینو که دادی خراب شده! گفت امکان نداره یه روزه خراب بشه بذار ببینم...
    اومد و خودش رفت زیر ماشین نگاه کرد و بعد به من گفت خودت بیا ببین تعمیرکارت چه گندی زده!!
    رفتم زیر ماشین توی گلگیر نگاه کردم گفت میله کمک فنر ببین چطوریه؟ خراش و جای انبر کلاغی روشه؟!گفتم آره..گفت خب همینه دیگه اومده ببنده بجای اینکه سر میله با آچار بگیره با انبر کلاغی میله گرفته خراش افتاده روش زده کاسه نمد کمک پاره کرده روغنا ریختن بیرون کمک خراب شده باید بری از خودش خسارت بگیری
    آقا مام عصبانی با چندتا بچه ها رفتیم و نشونش دادیم و گفتم اگه پولشو ندید میرم شکایت مغازت پلپ شه و دیگه نمیذارم کار کنی آخه این چه مسخره بازیه سر ما درآوردی اسم خودتم گذاشتی اوستا؟؟!!
    طرف که دید بدجوری شاکیم پول کمک داد رفتم یکی دیگه خریدم و دادم رفیقم وارد بود عوض کرد به منم یاد داد چیکار کنم
    حالا شماها کجا و اونا کجا که هیچی حالیشون نیست
    وقتی این کارای شما میبینم یاد حرفای یکی از فامیلامون میافتم قدیمی نیرو هوایی بود میگفت با هیچی و لوازم کم و ابزار کم خودمون همه هواپیماها جنگی اف 14 فانتوم درست میکردیم میفرستادیم سر عراقیها حالشون جا میاوردن
    الانه شما ها که میبینم با اینهمه گرونی و کمبود و نداشتن اینجوری ماشیناتون درست میکنین انگاری همون جنگندهان دارین اورهالشون میکنین بفرستین ماموریت

خلاصه بازم ایول بهتون که اینهمه هنر دارین کاشکی بقیه هم مث من بیان ازتون یاد بگیرن که آدم باید کار اینجوری یاد بگیره با خوندن و نگاه کردن خالی هیچی درست نمیشه

3. 2 کاربر از BJN_CAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SaEiD_MaFiA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

سلام به تموم دوستای عزیز آمریکن
    عاغا غرض از مزاحمت این بود مطرح کنم

یه سری بوش و حلقه های لاستیکی کوچیک ( یه ست کامل ) خریدم مربوط به قاب سیلندر تزمز کاپریس
    (سیلندر ترمز جلو درحد میلیمتری لقه و حسابی غر غر جیلینگ جیلینگ صدا میده تو حرکت)

میخواستم بدونم نحوه سوار کردن این بوش ها روی پیچ های سیلندر ترمز که پیچ آلن هستن رو بدین؟
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    مرسی

5. این کاربر از SaEiD_MaFiA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

همان طور که در پست قبلی اشاره کردم مشکل گیربکس از وقتی شروع شد که مسیر کوهستانی با سربالایی و سرازیری با شیب تند (حدود 200 کیلومتر) را رفتم که موجب شد دنده 2 به 3 شیفت نشه
    در مسیر سربالایی به دلیل ترافیک توقف کردم که در این شرایط دنده رو خلاص کردم هنگام حرکت شیفتر رو در حالتD قرار دادم مقداری ماشین عقب رفت بعد با مکث به سمت جلو حرکت کرد که روغن از لوله گیج بیرون زد
    این مکث در دنده عقب هم هست به همین منظور گاورنر و وکیوم پیاده شد که سوپاپ های مربوطه گیر کرده بودن که رفع گیر شد(ذرات بسیار ریز فلز داخل گاورنر بود)
    کارتل پیاده شد و جرم ها تمیزشدن همچنین فیلتر هم تمیز و روغن رو از صافی گذروندم و کارتل بسته و روغن ریختم در اثر نشت از لوله گیج مقداری روغن کم بود که اضافه شد رنگ روغن هم قابل قبوله چون چند ماه پیش روغن رو عوض کرده بودم
    جالب اینجاست ماشین رو روشن میکنم همه چیز درسته یعنی شیفتر رو در حالت D یا R قرار می دهم خیلی سریع و با قدرت واکنش نشون میده اما وقتی که میرم دوری میزنم مثلا پشت چراغ قرمز هستم شیفتر در حالت خلاص هستش می خواهم حرکت کنم در حالت D با مکث حرکت میکنه اما همه ی دنده ها نرم تعویض میشن و سیم سبقت هم فعاله طوری که با این شرایط سرعت به 120 و بیشترهم میرسه
    اما دنده عقب که با مکث حرکت می کرد درست شده
    با توجه به اینکه سوپاپ های گاورنر و وکیوم گیر کرده بودن تصورم اینه که احتمال داره رگلاتور و اون چندتا شیر که داخل سنک ساعت هستش چسبیده و گیر کرده باشن و شاید اون فیلتر مخروطی ها کیپ شدن . نظر اساتید دراین رابطه چیه با تشکر فراوان

7. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همان طور که در پست قبلی اشاره کردم مشکل گیربکس از وقتی شروع شد که مسیر کوهستانی با سربالایی و سرازیری با شیب تند (حدود 200 کیلومتر) را رفتم که موجب شد دنده 2 به 3 شیفت نشه
    در مسیر سربالایی به دلیل ترافیک توقف کردم که در این شرایط دنده رو خلاص کردم هنگام حرکت شیفتر رو در حالتD قرار دادم مقداری ماشین عقب رفت بعد با مکث به سمت جلو حرکت کرد که روغن از لوله گیج بیرون زد
    این مکث در دنده عقب هم هست به همین منظور گاورنر و وکیوم پیاده شد که سوپاپ های مربوطه گیر کرده بودن که رفع گیر شد(ذرات بسیار ریز فلز داخل گاورنر بود)
    کارتل پیاده شد و جرم ها تمیزشدن همچنین فیلتر هم تمیز و روغن رو از صافی گذروندم و کارتل بسته و روغن ریختم در اثر نشت از لوله گیج مقداری روغن کم بود که اضافه شد رنگ روغن هم قابل قبوله چون چند ماه پیش روغن رو عوض کرده بودم
    جالب اینجاست ماشین رو روشن میکنم همه چیز درسته یعنی شیفتر رو در حالت D یا R قرار می دهم خیلی سریع و با قدرت واکنش نشون میده اما وقتی که میرم دوری میزنم مثلا پشت چراغ قرمز هستم شیفتر در حالت خلاص هستش می خواهم حرکت کنم در حالت D با مکث حرکت میکنه اما همه ی دنده ها نرم تعویض میشن و سیم سبقت هم فعاله طوری که با این شرایط سرعت به 120 و بیشترهم میرسه
    اما دنده عقب که با مکث حرکت می کرد درست شده
    با توجه به اینکه سوپاپ های گاورنر و وکیوم گیر کرده بودن تصورم اینه که احتمال داره رگلاتور و اون چندتا شیر که داخل سنک ساعت هستش چسبیده و گیر کرده باشن و شاید اون فیلتر مخروطی ها کیپ شدن . نظر اساتید دراین رابطه چیه با تشکر فراوان
    سلام
    اگر روغن کم نیست +موتور سالمه ودورموتور بالا میره و تنظیم کابل و...--ممکنه گاورنردرحرکت اولیه درست عمل میکنه وبعد از مسافتی اون و وزنه های گاورنرتوسط فنرها ی ان به درستی بازوبسته نمیشن ودر همون حالت باقی میمونن

ممکنه تورک کانورترlock up نمیکنه -تست استال را انجام بدید در همون لحظه حرکت اولیه و همینطور در اون لحظه ایراد که رخ میده
    چون فرمودید براده فلز سمت گاورنر دیدید ممکنه سایش در تورک کانوتر ویا چرخدنده های پمپ رخ داده
    درسربالایی خودرو کشش خوبی داره ؟
    شما گاورنر از لحاظ سایش -سالم بودنه چرخدنده+بازوبسته شدن و ...چک کردید ؟نشتی دور کاور گاورنر وجود نداره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش رفتم برای خرید شورلت نوا که مورد خاصی پیدا نکردم

نمونه ای که بود وضعیت جالبی نداشت اما صاحب این گاراژ گفت میخوام کمک کنی با هم موتور را اورهال کنم و بتونیم برای فروش اماده کنیم چون قطعاتی که نیاز هست را داره
    من هم طبق منوال شورلت نوا که جنرال موتور کاملا دقیق توضیح داده برای اورهال کردن موتور وگیربکس استفاده میکنیم البته موتور ساده هست و کارخاصی نداره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روغن ریزی از دف مشهود هست

تورک کانورتر هم تست کردیم وسالم هست منتهی بعد از نصب هم باید تست بشه

سلام
    اگر روغن کم نیست +موتور سالمه ودورموتور بالا میره و تنظیم کابل و...--ممکنه گاورنردرحرکت اولیه درست عمل میکنه وبعد از مسافتی اون و وزنه های گاورنرتوسط فنرها ی ان به درستی بازوبسته نمیشن ودر همون حالت باقی میمونن

ممکنه تورک کانورترlock up نمیکنه -تست استال را انجام بدید در همون لحظه حرکت اولیه و همینطور در اون لحظه ایراد که رخ میده
    چون فرمودید براده فلز سمت گاورنر دیدید ممکنه سایش در تورک کانوتر ویا چرخدنده های پمپ رخ داده
    درسربالایی خودرو کشش خوبی داره ؟
    شما گاورنر از لحاظ سایش -سالم بودنه چرخدنده+بازوبسته شدن و ...چک کردید ؟نشتی دور کاور گاورنر وجود نداره؟

سلام ارمابیلی جون چطوری؟!

میگ این وسیله هه که گرده اسمش تورکانوکاتورنتل یا نمیدونم چی چی که میگی کارش چیه و چیکار میکنه؟

بعد الانه چطوری با انگشت کردن وسطش فهمیدی کارش درسته و حالش خوبه؟ یعنی تو کاخونش که از اینا میسازن یکی نشسته آخر کارخونه هرچی از اینا بیاد بیرون انگشت میزنه توش میگه اوکی؟

بعد این تعمیرایی که برای آقا kcnc نوشتی از خودت گفتی یا تو اون منوحالته آمریکن مهندسی تعمیرکار یو اس آ در آوردی؟
    خودت تا حالا همین کارا رو کردی ببینی درست میشه یا خرابتر میشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به تموم دوستای عزیز آمریکن
    عاغا غرض از مزاحمت این بود مطرح کنم

یه سری بوش و حلقه های لاستیکی کوچیک ( یه ست کامل ) خریدم مربوط به قاب سیلندر تزمز کاپریس
    (سیلندر ترمز جلو درحد میلیمتری لقه و حسابی غر غر جیلینگ جیلینگ صدا میده تو حرکت)

میخواستم بدونم نحوه سوار کردن این بوش ها روی پیچ های سیلندر ترمز که پیچ آلن هستن رو بدین؟
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    مرسی
    سلام
    اقا سعید اون لقی ویا صدای کالیپرترمز جلو ممکنه از 2 تا اورینگ های جلو و عقب پیچ کالیپر هم باشه که از صدای جیر جیر مانند هم جلوگیری میکنه

11. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

سلام
    اقا سعید اون لقی ویا صدای کالیپرترمز جلو ممکنه از 2 تا اورینگ های جلو و عقب پیچ کالیپر هم باشه که از صدای جیر جیر مانند هم جلوگیری میکنه
    سلام آقا آرمانومبیل میشه سوالای منم جواب بدی آخه از شما پرسیدما..!!
    میگم الانه اینو که توضیح دادی اون اورینگا و پیچه که میگی عکسی چیزی نداری بذاری مام ببینیم بفهمیم چی به چیه؟
    میشه لدفن مث آقا کامارو وبقیه توضیح بدی با عکس دقیق و فلش و نوشته های خوب که بشه فهمید؟
    الانه اینایی که گفتی اصن کجان و چی هستن؟ چطوری وا و بسته میشن؟

یه چیزی بگو خوب حالیمون شه داداش

مرصی

13. این کاربر از BJN_CAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SaEiD_MaFiA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

من امروز از اورینگ و بوش پیچ ترمز کالیپرها که خریدم عکس میذارم. اتفاقا دقیقا جای پیچ ها گشاده واسشون و کل مجموعه کالیپر تکون میخوره

15. 2 کاربر از SaEiD_MaFiA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز از اورینگ و بوش پیچ ترمز کالیپرها که خریدم عکس میذارم. اتفاقا دقیقا جای پیچ ها گشاده واسشون و کل مجموعه کالیپر تکون میخوره
    سلام

اما گشاد شدن محل پیچ ها در این کالیپرهای خودروهای قدیمی را اولین مورد را میشنوم -چون کیفیت بالایی دارن و بوش اونها گشاد نمیکنه فقط قدیم ماشین دوستم بود که بازسازی میکرد موقع حرکت از کالیپر صدای جیر جیر شنیده میشد که باز کردیم از همون قسمت اورینگ پیچ صدا میداد که اورینگ نصب شد مشکل برطرف شد

اقا سعید این دو تا عکس از کالیپرماشین دوستم داشتم = محل اورینگ پیچ کالیپر=

17. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •