تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1049 از 1126 اولاول ... 49549949999103910451046104710481049105010511052105310591099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,481 به 10,490 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

باید شهریه رو پرداخت کنید

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باید شهریه رو پرداخت کنید
    بخشنامشو خوندید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

فکر کنم یه بار مهدی بخشنامه اش رو گذاشته بود باز بزار خودش آنلاین شه حافظه اش قوی ــه حتما توضیح دقیق میده
    حافظه من نم کشیده

4. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر کنم یه بار مهدی بخشنامه اش رو گذاشته بود باز بزار خودش آنلاین شه حافظه اش قوی ــه حتما توضیح دقیق میده
    حافظه من نم کشیده
    البته حرف شما سنده دانشگاه مسخره ما خودشون خبر ندارن

6. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

البته حرف شما سنده دانشگاه مسخره ما خودشون خبر ندارن
    تو اینترنت یه جستجویی کردم از قرار معلوم شما باید شهریه رو دوباره برای این ترم پرداخت کنید البته از قبل حتما با یه شخص آگاهی مشورت کنید چون پول کمی نیست فکر کنم هر واحدش 110 تومنه ! درسته ؟

متاسفانه گاها سطح آگاهی دانشجویان از کارشناس های پیام نور بیشتر ــه خیلی وقتا دیدم به غلط دانشجوها رو راهنمایی میکنن ! چه میشه کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو اینترنت یه جستجویی کردم از قرار معلوم شما باید شهریه رو دوباره برای این ترم پرداخت کنید البته از قبل حتما با یه شخص آگاهی مشورت کنید چون پول کمی نیست فکر کنم هر واحدش 110 تومنه ! درسته ؟

متاسفانه گاها سطح آگاهی دانشجویان از کارشناس های پیام نور بیشتر ــه خیلی وقتا دیدم به غلط دانشجوها رو راهنمایی میکنن ! چه میشه کرد
    130 تومنه کوفتشون بشه

9. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

شما اطلاع ندارید که پروژه 4واحدی که ترم گذشته برداشته شده و به اتمام نرسیده رو این ترم باید برداشت و شهریشو داد؟ (اموزش دانشگاه اصلا خبری ندارن و مجبور شدم اینجا مطرح کنم)
    سلام
    در مقطع کارشناسی باید تا 20 روز پس از پایان امتحانات نمره ی عملی ثبت بشه ، اگه بنا به هر دلیلی
    پروژه تکمیل نشه باید ترم بعد ورداری و شهریه رو پرداخت کنی .

11. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

قابل توجه كليه دانشجويان محترم

مهلت ثبت نام ,حذف و اضافه تا تاريخ 9/12/92 در سيستم گلستان فعال شد.

13. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

اجباری شدن بیمه درمان دانشجویان به سال تحصیلی ۹۴-۹۳ موکول شد

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور: بهمن برزگر، معاون مطالعات و توسعه خدمات بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت ایران در مورد آخرین جزئیات ثبت نام اجباری دانشجویان با داشتن دفترچه درمان اظهار کرد: در نهایت تفاهم نامه‌ای میان وزارت علوم، سازمان بیمه سلامت ایران و دانشگاه علوم پزشکی در این خصوص به امضا رسید و سازمان بیمه سلامت کشور این تفاهم نامه را به تمام واحدهای استانی خود ابلاغ کرده است.
    وی افزود:‌ در این تفاهم نامه دانشگاه آزاد و دانشگاه پیام نور نیز ذیل وزارت علوم تعریف شده و این وزارتخانه باید بخشنامه‌های مربوطه در این خصوص را به این دانشگاه‌ها ابلاغ کند.
    معاون مطالعات و توسعه خدمات بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت ایران در مورد زمان اجرایی شدن ثبت نام دانشجویان با داشتن دفترچه درمان، بیان کرد: اجباری شدن ثبت نام دانشجویان با داشتن دفترچه درمانی به نیمسال اول سال ۹۴-۹۳ موکول شده و دانشجویان برای ثبت نام در آن ترم تحصیلی مکلف به داشتن دفترچه بیمه پایه خدمات درمانی هستند.
    برزگر در پاسخ به اینکه آیا بر اساس صحبت‌های مطرح شده، دانشجویان بدون دفترچه درمانی مجاز به شرکت در امتحانات پایان ترم نیمسال تحصیلی دوم ۹۳-۹۲ نیستند؟ عنوان کرد: در این خصوص باید صندوق رفاه دانشجویان اعلام نظر کرده و پاسخگو باشد.

+

امکان تغییر شیوه آموزش محور به پ‍ژوهش محور در کارشناسی ارشد پیام نور فراهم شد

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دکتر محمد علی کریمی ، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور گفت:با توجه به درخواست تعدادی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شده شیوه آموزشی که متقاضی تغییر شیوه به آموزشی- پژوهشی می باشند ، می توانند نسبت به تغییر شیوه اقدام کنند.
    دکتر محمد علی کریمی گفت :دانشجو باید تقاضای کتبی، مبنی بر تغییر شیوه را به اداره آموزش مرکز ارائه نماید تا مطابق مقررات بررسی شود.
    وی افزود : دانشجو طبق سنوات مجاز (حداقل یک نیمسال) برای اخذ پایان نامه باید فرصت داشته باشد.
    کریمی موافقت رئیس مرکز / واحد مبنی بر بلامانع بودن تغییر شیوه (با توجه به تعداد دانشجو و استاد راهنما) را لازم دانست و تاکید کرد:دانشجو فقط یکبار در طول تحصیل حق تغییر شیوه را دارد.
    دکتر محمد علی کریمی یاد آور شد دانشجو پس از کسب شرایط کاربر خدمات آموزشی استان می تواند نسبت به تغییر شیوه در قالب تقویم آموزشی اقدام نماید.
    همچنین دانشجویان عزیز توجه داشتن باشند که پیش از این نیز تغییر شیوه از پژوهش محور به آموزش محور نیز مجاز و انجام میشده است.

شیوه آموزش محور = کارشناسی ارشد بدون واحد پایان نامه ( به جای پایان نامه چند واحد درسی گذرانده می شود)
    شیوه آموزش و پژوهش محور = کارشناسی ارشد با واحد پایان نامه

15. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم بدونم قبولی توی کارشناسی ارشد پیام نور سخته؟؟ من امسال کنکور دادم و فکر نکنم کمتر از 1200 اینا بیارم... که با این رتبه سراسری هیچ جا قبول نمیشم؛ پیام نور رو اطلاع ندارم.
    راستی رشتم هم کامپیوتر هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •