یک نکته که شما هم میدونی:
رمهای DDR2 که روی لپ تاپها هستند همه باس 666 یا 800 دارند. شما منظورت نهایتاَ 800 بود.
رمهای DDR3 که روی لپ تاپها هستند همه باس 1066 یا 800 دارند.
667 رند شده ی 666.6666666666666666666... است.
یک نکته که شما هم میدونی:
رمهای DDR2 که روی لپ تاپها هستند همه باس 666 یا 800 دارند. شما منظورت نهایتاَ 800 بود.
رمهای DDR3 که روی لپ تاپها هستند همه باس 1066 یا 800 دارند.
667 رند شده ی 666.6666666666666666666... است.
[quote=moosh2;4248055]محصولات هیچ شرکتی تضمین 100 % ندارند. گارانتی برای همین درست شده
من سه هفته است یک ایسر زیر 500 تومانی نو خریدم که فعلاَ همه چیزش خوبه و فقط تاچ پدش از کار افتاده .
البته باید ویندوزش را عوض کنم شاید درست بشه و اگر نشد ببرم گارانتی. باطریش را در آورده بودم و با ترانس روشن بود که ناگهان برق رفت. بعد از این حادثه بود که متوجه شدم تاچ پد کار نمیکنه.
منظورم این بود که باس رمهای ddr2 روی لپتاب با باس 1066 نیست . اینجوری باید مینوشتم درست تر بود .
همون نهایتا
بله در مورد ddr3 هم شما درست میفرمایید .
کسی جواب نمیده؟
دوستان نظرتون در مورد HP چیه؟
آیا این تحریم باعث نمیشه که تاثیر روی خدمات پس از فروشش داشته باشه؟
آخه هر جنسی از HP (مثلا پرینتر) خواستم بخرم میگن که تحریمه و کسی گارانتی نمیکنه
آیا واقعا مدلهای 1225 و 1199 خیلی داغ میکنن؟من زیاد اهل بازی کردن نیستم(شاید روزی 1 ساعت)
عزیزم تمام قطعات و لوازم یدکی HP از چین میاد ... پس هیچ مشکی در تهیه قطعات نیست
تحریم در ارائه خدمات فنی و آموزش هست که اونم جور میشه از راه های فرعی و بازار سیاه
بله داغ میکنند ولی کلمه بسیار ، بسیار اشتباهه به کار گیری اش![]()
گارانتی ایران اچ پی چند وقت پیش اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی دیگه لپتاپ وارد نمیکنه، مگر بقیه گارانتیا این کار رو بکنن. (منبع حرفم معتبر نیست!)دوستان نظرتون در مورد HP چیه؟
آیا این تحریم باعث نمیشه که تاثیر روی خدمات پس از فروشش داشته باشه؟
آخه هر جنسی از HP (مثلا پرینتر) خواستم بخرم میگن که تحریمه و کسی گارانتی نمیکنه
آیا واقعا مدلهای 1225 و 1199 خیلی داغ میکنن؟من زیاد اهل بازی کردن نیستم(شاید روزی 1 ساعت)
به نظر من که بسیار داغ میکنه، یعنی در مقایسه با بقیه لپتاپایی که تا الان دیدم، Pavalianها بیشتر از همه داغ میکنن. (فکر میکنم به علت جنس بدنه اش باشه که باعث شده سنگین هم بشه)بله داغ میکنند ولی کلمه بسیار ، بسیار اشتباهه به کار گیری اش
سلام.
آیا گارانتی ایران اچ پی شخصیه؟
به نظر شما خدمات پس از فروش ایران رهجو بهتره یا ایران اچ پی؟
ایران رهجو تقریباً بهترین گارانتی داخل ایرانه که توی کل خاورمیانه اعتبار داره، ولی بیشتر سونی کار میکنه، یعنی من تا حالا HP نشنیدم بفروشه!
یه سوال خیلی عجیب برای من پیش اومده.
توی سایت رسمی لپ تاپ های سونی مدل های fw 46jgb و fw490 dfb و fw490 dxb وجود نداره ولی توی این فروم بچه ها در موردش حرف میزنن یا حتی بعضیا خریدنش.میشه توضیح بدین چرا توی سایت سونی نیست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)