تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1049 از 3745 اولاول ... 49549949999103910451046104710481049105010511052105310591099114915492049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,481 به 10,490 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان عزیز سرویسای حجمی ضریب اشتراک ندارن ، ضریب اشتراک برای سرویسای نامحدوده
    اگه سرویس 2 مگ حجمیتون سرعتش زیز 256(256=2048/8) اومد شما میتونید شکایت کنید(سرویس 2 مگا بیته که تقسیم بر 8 که بشه تبدیل به بایت میشه)
    ولی اگه سرویس 2مگ نامحدود دارید سرعتتون نباید کمتر از 32 (32=2048/8/8) باشه(سرویس 2 مگا بیته که تقسیم بر 8 که بشه تبدیل به بایت میشه و یه بار دیگه تقسیم بر 8 میشه که ضریب اشتراکه)
    محدود که تمام شرکتا سرعت بالا میدن که ترافیک مشترک تمام بشه تا دوباره ترافیک بخره یا تمدید کنه سرویس رو.من منظورم نا محدود بود.الان مخابرات فقط نامحدود و محدودش فرقی ندارن.یعنی ضریب اشتراک ندارن
    امضای منو اگه ببینید متوجه میشید
    Last edited by hossein019940; 25-04-2013 at 13:28.

2. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه POLAAB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شکایت که کردم . ول کنشونم نیستم حالا حالا ها . من سر مخابرات یه بلایی آوردم که تو مخابرات همه من رو می شناختن . اینا که جای خود دارن . ولی متاسفانه دوباره همون اعصاب خورد کنی ها با آسیا تک . تازه معلوم نیست نتیجه بده یا نده.

4. 3 کاربر از POLAAB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان شما هم اگه جای معتبری شخص معتبری می شناسید بپرسید ببینید واقعیت این قضیه چیه . منم لحظه به لحظه هر جوابی از آسیاتک / تنظیم مقررات رادیویی بگیرم اینجا می نویسم.
    چون اون متنی که توی بند 4 مصوبه هست کژتابی داره و هرکس میتونه یه جور تفسیرش بکنه.

6. 2 کاربر از POLAAB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان عزیز سرویسای حجمی ضریب اشتراک ندارن ، ضریب اشتراک برای سرویسای نامحدوده
    اگه سرویس 2 مگ حجمیتون سرعتش زیز 256(256=2048/8) اومد شما میتونید شکایت کنید(سرویس 2 مگا بیته که تقسیم بر 8 که بشه تبدیل به بایت میشه)
    ولی اگه سرویس 2مگ نامحدود دارید سرعتتون نباید کمتر از 32 (32=2048/8/8) باشه(سرویس 2 مگا بیته که تقسیم بر 8 که بشه تبدیل به بایت میشه و یه بار دیگه تقسیم بر 8 میشه که ضریب اشتراکه)
    آسیاتک نوشته 1 به 8
    چیزی در مورد محدود و نامحدود ننوشته
    طبق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تعرفه از ترکیب قیمت پایه و قیمت پلکانی، با در نظر گرفتن 25% ترافیک حجمی اضافه بدست آمده است.حداکثر ضریب اشتراک سرویس ها 1 به 8 میباشد.

8. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

شکایت که کردم . ول کنشونم نیستم حالا حالا ها . من سر مخابرات یه بلایی آوردم که تو مخابرات همه من رو می شناختن . اینا که جای خود دارن . ولی متاسفانه دوباره همون اعصاب خورد کنی ها با آسیا تک . تازه معلوم نیست نتیجه بده یا نده.
    آورین
    پس شما هم مثل من پیگیر هستی///
    من هم برای رانژه شدن سر اون مسئولش چه بلایی که نیوردم حرف منو گوش نمیکرد آقا من فقط زنگ میزدم ره رئیسش مثل سگ میترسیدند.
    تلفنمو قطع کردند گفتند اینجا که مشکلی ندار داخلی رفتم تست کردم دیدم که ربطی به داخلی نداره میگفت یه 3روز دیگه میام من زنگزدم به رئیسش چون وقتی رانژه میکنن تلفن یه چند لظه قطع میشه اونا نت منو قطع کردند بازم زنگیدم به رئیس گفتم این چه وضعی تلفن و قطع میکنن بعدش خط و دوباره از حالت رانژ در میارن گوشیم قطع نشده بود دیدم تلفن و نتم وصل شد باید زور بالا سرشون باشه.
    هم در مورد برای رانژ آسیاتک دردسر کشیدم همین کارو رو انجام دادم هم برای رانژه مخابرات
    Last edited by hossein019940; 25-04-2013 at 16:34.

10. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره.الان کلا چقدر پرداخت کردی؟
    هزینه نصب و سرویس رو ازت چقدر گرفتن؟
    هنوز ثبت نام نکردم فرم مشخصات پر کردم بعد گفت رمز عبور برام میل میکنه هنوز نفرستاده که وارد شم بعد مث اینکه اونجا تازه باید سرویس انتخاب کرد و فاکتور بده و ...
    من فقط از شما پرسیدم اگه فاکتور داد همون مبلغه که گفتین آره وگرنه هنوز به اونجاها نرسیده

12. این کاربر از hadi777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان وضعیت اینترنت شما بهتر نشده؟
    مال من بهتر شده

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

خوب منم امروز سرویسم تموم شد و سرویس مشابه قبلیم یعنی کیمیا 10 گیگ رو گرفتم فقط نتیجه رو ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند بار رفتم چک بکنم اشتباهی 128 رونزده باشم

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این استدلال یه جای کارش می لنگه .
    ببینید اگه اون مطلب درست باشه . در اون صورت مشتری ای که 512 نامحدود می خره باید سرعتش 8 کیلو بایت باشه . که این به خودی خود مضحکه .
    یا کسی که دو مگ نامحدود می خره و خطش رو شیر میکنن باید سرعتش 32 باشه .
    چیزی که من تا امروز فکر می کردم این بود که یه خط دومگابایتی رو شرکت بین 8 نفر شیر می کرد که سرعت نهایی برای کاربر ~200 کیلو بایت می شد .
    ولی این قضیه بیت اینا دیگه انقدر اینترنت ایران رو مضحک کرده که بهتره رشته و درس و کار و همه چیز رو ول بکنیم بریم به شغل شریف باغالی فروشی بپردازیم !!

هنوز نتونستم هضم بکنم . فکر هم نکنم بتونم هضم بکنم . سرعت 32 کیلوبایت برای اینترنت 2 مگ بره بخوره فرق سر مسئول کشور و سازمان تنظیمش مضحک تر از خودش . لابد دایل آپ هم باید سرعت 20 بیت بر ثانیه بده و اینا چون آدم های مرام و به روزی هستن گاهی دایل آپ سرعتش تا 10 کیلوبایت هم می ره بالا !!
    Last edited by POLAAB; 25-04-2013 at 18:26.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

این استدلال یه جای کارش می لنگه .
    ببینید اگه اون مطلب درست باشه . در اون صورت مشتری ای که 512 نامحدود می خره باید سرعتش 8 کیلو بایت باشه . که این به خودی خود مضحکه .
    یا کسی که دو مگ نامحدود می خره و خطش رو شیر میکنن باید سرعتش 32 باشه .
    چیزی که من تا امروز فکر می کردم این بود که یه خط دومگابایتی رو شرکت بین 8 نفر شیر می کرد که سرعت نهایی برای کاربر ~200 کیلو بایت می شد .
    ولی این قضیه بیت اینا دیگه انقدر اینترنت ایران رو مضحک کرده که بهتره رشته و درس و کار و همه چیز رو ول بکنیم بریم به شغل شریف باغالی فروشی بپردازیم !!

هنوز نتونستم هضم بکنم . فکر هم نکنم بتونم هضم بکنم . سرعت 32 کیلوبایت برای اینترنت 2 مگ بره بخوره فرق سر مسئول کشور و سازمان تنظیمش مضحک تر از خودش . لابد دایل آپ هم باید سرعت 20 بیت بر ثانیه بده و اینا چون آدم های مرام و به روزی هستن گاهی دایل آپ سرعتش تا 10 کیلوبایت هم می ره بالا !!
    ول کن داداش اینا همیچین کاری رو نمکنن اگه بکنن کی حاظره بابت سرویس 256 که سرعتش 4 بشه ماهی 16000تومن بده.......
    دبال آپ میگیریم که سرعتش 3 هست ساعتی 250 تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •