تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1049 از 2365 اولاول ... 49549949999103910451046104710481049105010511052105310591099114915492049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,481 به 10,490 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    پخش 8019 یا kiv-700 کنوود بدلیل کامل بودن اکولایزر راحتت کنم پایونیرم این نوع تنظیماتو نداره
    امپ p500.4 راکفورد
    میتونی جلو رو در پراید کاری که خودم کردم یه جفت کامپانت t1652-s راکفورد و رو طاقچه عقب t1692 بیضی راکفورد ببندی
    با اتصالات مانستر یا اتینگر یه صدای واضح و کیفیتی کنار قدرت خوب
    این یه پیشنهاد خوب حالا هزینه نمیتونی انقدر بکنی مدلای پرایم با پانچ و ببندی خوبه کیفیتش
    کیفیتش از 90% برندهای موجود بازار هم از نظر کیفیت هم متریال ساخت هم قدرت بالاتره
    سلام
    قیمت دارید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    ببخشید تنظیم پخش و آمپ رو چطوری باید انجام داد که بشه حدکثر قدرت و کیفیت رو از سیستم گرفت؟

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوستان این پستو میزنم هم برا تنوع هم برای پر بودن دلم از سیستم فروشی ها
    امروز پسرداییم اومد مغازه پیشم گرم صحبت بودیم گفت یه ماهه ضبطو باند گذاشتم علی اصلا حال نمیکم اون باند مارشاله با ضبط فابریک 405 بهتر بهم حال میداد الکی خرج کردم گفتم بریم تو ماشین ببینم رفتم دیدم وای چشتون روز بد نبینه با پولش این چیکار کرده
    یه اینفینیتی Infinity-Kappa-693.9I بود با یه هدیونیت 7150
    گفتم شاهین اینا چرا میگه رفتم فلان جا گفتم ضبطو باند میخوام طرفم فهمید این چیزی بارش نیست بچه مایه داره گفت بودجه چقدره اینم برگشته گفته مهم نیست بهترین چیزی که داری چیه میگه این بانده از همه گرونتره میگه گفته باندو مستقیم برام از ایتالیا میارن حرف نداره!!!!حالا قیمت چقدر 530 ت گفته خوبه با گفت بهترین ضبطشو(7150) رو خریدم 650 ت
    بعد گفتم بخوام ارتقا بدم چی گفت بیا یه جفت 6975v2 بزارم برات باندا جلو رو قطع کنیم دو جفت خربزه ای بنداز عقب تازه اینم بدون امپ خدا آخرشم گفته یه خازن میزاریم تنگش برا محکم کاری
    من فقط دهنم باز مونده بود شما جای من چی میگفتم؟ فقط گفتم مبارکه
    والا من چیزی از باند سرم در نمیشه ولی این سیستم فروشی ها چی پیش خودشون فکر کردن یارو فکر کنم یک هفته طول کشیده نقشه این سیستمو بکشه کشف کرده فکر کنم
    الان شاید بگین فامیل ما خیلی... بوده ولی بیچاره چه بکنه نمیدونسته خیلی ها نمیدونن موقع خرید هم با دوستان ادم نره بهتره جو زده میشه رو کم کنی فقط میخواد یه چیز گرونترو بهتر بخره
    بازم خدارو شکر الکی بهش گفتم من چیزی نمیدونم ولی بچه ها 6975v2 رو بد تعریف میکنن نزار میگه کلاس داره 6975 نزارم!!!
    خدا
    بلاخره قبول کرد نزاره بهش گفتم یه آمپ بزار فعلا میزون میشه ایشالا
    حالا دوستان یه آمپ فقط از برند ساند استریم یا کنوود باشه مارک متفرقه هم عیبی نداره 2 کانال باشه بهتره تا 250 برا باندا فامیل ما معرفی میکنین؟
    بعد امتحانا هم میخوام برام حال سیستم فروشی رو اساسی بگیرم کلی بپیچونمش دارم براش خیلی بی انصافه
    حیف هیچی بلد نیستم وگرنه خودم یه سیستم فروشی میزدم
    کننود 718 اینجا 470 ت هست بقیه رو خودتون تصور کنین
    سرتونو درد آوردم شرمنده
    Last edited by لنگرود1371; 22-05-2013 at 01:00.

4. 6 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان گل . یه سیستم قدرتی تا 4-4/5 میلیون معرفی میکنید 206 sd .
    سلام دوست گلم.
    ورودتون رو به بخش سیستمهای صوتی خیر مقدم عرض میکنم.امیدوارم با مشاوره ای که اساتید محترم بهتون میدن(غیر از بنده که هیچ گاه خودم رو در حد یه حرفه ای هم نمیبینم چه برسه به استاد) بتونید بهترین جمع بندی و خرید رو داشته و از نتیجه کار خشنود باشید.انشاءالله.
    پیشنهاد بنده:
    1-پخش کن وود 580 تومن
    2-برای استیج جلو و عقب.GLADEN SQL 165 DUAL
    در جلو یک جفت ووفر و یک جفت تیوتر نصب میشن. و در استیج عقب یک جفت مید ووفر. مصرف کننده 1.550.000 تومن
    3- آمپلیفایر چهار کانال جهت درایو کامپوننتها GLADEN XL150C4 قیمت 1.450.000 تومن
    4-ساب ووفر Audio System X-ion 12-800 قیمت حدود 900 تومن
    5-آمپلیفایر جهت درایو ساب ووفر GLADEN XL275Cقیمت 1.680.000 تومن.
    6- اکسسوری حدود 250
    7- نصب حدود 100 تومن.
    جمع کل:6.510.000 تومن.
    این سیستم رو از نظر کیفیت و قدرت تضمین میکنم
    حالا مثلا میشه برای استیج عقب اسپیکر نداشته باشه قیمت کاهش پیدا میکنه.یا اینکه ساب ووفر قوی نبندی و به جای اون یه ساب GLADEN 12 یا Audio System MX12 ببندی با یه آمپ ضعیف.
    من یه پیشنهاد سر چرخون و فک آویزان خدمتتون دادم.
    این صفحه رو هم ملاحظه بفرمائید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Reference:

سلام مجدد به همه دوستان عزیز
    من یکم تو برنداهایی که نظرم بود و دوستان برای آمپ معرفی کردن چه اینجا و چه بیرون جستجو کردم. یه چیزایی دیدم که خواستم با شما هم مشورت کنم. هر چندقبلا کم و بیش و تک و توک بعضی هاشون توسط بنده یا دوستان مطرح شده بود، گفتم بطور کامل تر اینجا بیان شن و نتیجه گیری بشه تا بقول دوستان اگه 500 واسه کواک هزینه می کنیم با 200 سر و ته آمپ رو هم نیاریم و یا اگه مبلغ بیشتری هزینه می کنیم هم مطمئن باشیم و هم در مورد این 3 تا کواک معروف
    CO609 ، MXC 609 , 1073 چندتا انتخاب مشخص تو دو کانال یا چهار کانال داشته باشیم

1- به نظر شما یه جفت 1073 رو با کدوم درایو کنیم
    2- به نظر شما با توجه به هزینه، برای استیج جلو هم از آمپ خروجی بگیریم یا فقط تمرکزمون رو بذاریم واسه تغذیه کواک 1073 عقب کافی هست؟ (که در این حالت یه دو کانال کافیه)
    3- در نهایت بنظر شما با توجه به موارد بالا و امکانات هر یک از آمپ ها، کدوم آمپ برای خرید به صرفته تر و ارزشمند تره . (اگه قیمت حدودی هم دارید ذکر کنید)

آمپ های 4 کانال
    1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آمپ های 2 کانال

1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته آخر اینکه با توجه به اینکه توان کواک ما مکس 200 و بطور متد 100 هست (در مورد 1073)، درایو کردن آمپی مثله M-LINE 75.4 بصورت بریج یعنی چیزی حدود 220 وات برای هر کانال برای این کواک بیشتر از حد توانش نیست؟ و به کواک صدمه نمیزنه؟

خیلی خیلی ببخشید که زیاد شده اگه اشتباه و کم و کاست هم داره عف بفرمائید
    نظر بنده حقیر:
    1-اگر 1073 بگیری حد اقل 5500
    2- اگر کامپوننت هم میخواهید بگیرید من نظرم روی 8004 هست.
    3-بهتره برای اسپیکر از بریج آمپلیفایرهای 4 کانال استفاده نگردد.
    سلام
    من قصد خرید هدیونیت دارم بنظرتون بین این دو مدل کدوم بهتره از هر لحاظ مخصوص کیفیت صدا؟
    sony gt522u
    kenwood 3357
    در کل کدوم مدل پیشنهاد میشه.
    به نظر من هیچکدام.
    من کن وود 7016 و اگر کاملتر بخواهید 8019 رو با حدود قیمت 580 پیشنهاد میکنم.
    دوستان، تهران جایی میشناسین، جنس خوب و با انصاف باشه؟ الان پاینویر و جی و سی ، کیفیتش مثل سابقه ؟
    شما چی لازم داری؟
    سلام دوستان . اقا حمید یه سیستمی رو بهم معرفی کردن که برا نابستون میخوام بریم برا خرید و نصب . میخواستم نظر دوستان رو بپرسم ماشین 206 هاشبک
    امپیلیفایر spl 1800 c1 gladen
    ساب ووفر X--ION 15-1000 که تو باکس 130 لیتر هست
    پحش 80prs
    کامپ SQX165
    خازن استریت وایرز
    کابل صفر هم برند گلیدن
    +باتری اصافه + big3 + ....
    سلام ارادت دارم.
    انشاءالله در خدمتتون هستم ولی یه نکته که تو اس ام اس هم عرض کردم یکی اینکه ساب 1000-15 شرکت تموم کرده و باید به جای اون 800-12 بگیرد.دوم خازن هست که استریت بعید میدونم آکبندش گیر بیاد.

جفت باند پایونیر 6975 + یه جفت باند کنوود 718EX دارم میخوام ببندم روی ماشین . حالا میخواستم یه پخش برای ماشینم بگیرم . پخشی که صدای عالی داشته باشه

با توجه به گرانی های اخیر تا 350 پخش چی پیشنهاد میکنید حالا 20 تومن پایین یا بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟ یه پخش میخوام 4 تا باند خربزه ای رو بکشه ....حالا چی پیشنهاد میکنید ؟ چه امپلی فایری رو هم پیشنهاد میکنید ؟

من اصلا به ساب اعتقاد ندارم . صدا رو خیلی خفه پخش میکنه ...مگر برای بیس دادن بخوای ازش استفاده کنی .

به خاطر همین ترجیح دادم فعلا این 4 تا باند رو داشته باشم .

حالا راهنمایی برای بهترین پخش تا 350

دوست عزیز پخش به تنهائی هیچ گاه نمیتونه اسپیکرهای بالاتر از 30 ئات RMS رو اونم کامل درایو کنه. پس در صورت خرید اسپیکر خصوصا 9*6 حتما باید آمپلیفایر نیز تهیه بشه.
    در مورد صدای ساب هم حتما یا باکسی اصولی طراحی نشده یا ساب ووفرش برند خوبی نبوده.
    این عکس ها عکس بلند گوشی های من نیستند اینا رو از انجمن تیوتینگ اپلود کردم .

باند های من هم اصل هستند و سری اول .....

پخش کمیگن پایونیر انگار بهتره ؟! نظرتون چیه ؟

7016 کنوود بهتره یا پایونیر 7150؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منظورتون از پخش کمیگن چیه؟
    من به شخصه 7016 رو بیشتر قبول دارم.
    P E R F E C T
    آمپ کامپ چی؟
    چقدر برآورد شده؟
    من پیشنهادم آمپلیفایر GLADEN RS 100C4 هست. قیمت مصرف کننده 1.130.000 تومن هستش.
    سلام دوستان.
    ببخشید تنظیم پخش و آمپ رو چطوری باید انجام داد که بشه حدکثر قدرت و کیفیت رو از سیستم گرفت؟
    این تاپیک رو مطالعه بفرمائید.پست شماره 17
    شبتون خیس و بارانی باد.
    Last edited by hamidR15; 22-05-2013 at 01:32.

6. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز پسرداییم اومد مغازه پیشم گرم صحبت بودیم گفت یه ماهه ضبطو باند گذاشتم علی اصلا حال نمیکم اون باند مارشاله با ضبط فابریک 405 بهتر بهم حال میداد الکی خرج کردم گفتم بریم تو ماشین ببینم رفتم دیدم وای چشتون روز بد نبینه با پولش این چیکار کرده
    گفتم شاهین اینا چرا میگه رفتم فلان جا گفتم ضبطو باند میخوام طرفم فهمید این چیزی بارش نیست بچه مایه داره گفت بودجه چقدره اینم برگشته گفته مهم نیست بهترین چیزی که داری چیه میگه این بانده از همه گرونتره میگه گفته باندو مستقیم برام از ایتالیا میارن حرف نداره!!!!حالا قیمت چقدر 530 ت گفته خوبه با گفت بهترین ضبطشو(7150) رو خریدم 650 ت
    بعد گفتم بخوام ارتقا بدم چی گفت بیا یه جفت 6975v2 بزارم برات باندا جلو رو قطع کنیم دو جفت خربزه ای بنداز عقب تازه اینم بدون امپ خدا آخرشم گفته یه خازن میزاریم تنگش برا محکم کاری
    والا من چیزی از باند سرم در نمیشه ولی این سیستم فروشی ها چی پیش خودشون فکر کردن یارو فکر کنم یک هفته طول کشیده نقشه این سیستمو بکشه کشف کرده فکر کنم
    الان شاید بگین فامیل ما خیلی... بوده ولی بیچاره چه بکنه نمیدونسته خیلی ها نمیدونن موقع خرید هم با دوستان ادم نره بهتره جو زده میشه رو کم کنی فقط میخواد یه چیز گرونترو بهتر بخره
    بازم خدارو شکر الکی بهش گفتم من چیزی نمیدونم ولی بچه ها 6975v2 رو بد تعریف میکنن نزار میگه کلاس داره 6975 نزارم!!!
    خدا
    حالا دوستان یه آمپ فقط از برند ساند استریم یا کنوود باشه مارک متفرقه هم عیبی نداره 2 کانال باشه بهتره تا 250 برا باندا فامیل ما معرفی میکنین؟
    بعد امتحانا هم میخوام برام حال سیستم فروشی رو اساسی بگیرم کلی بپیچونمش دارم براش خیلی بی انصافه
    سرتونو درد آوردم شرمنده
    واقعا جای تاسف داره از برخی فروشنده گان که بوئی از انصاف و انسانیت نبردن.
    اینفی و ایتالیا؟؟؟؟!!!
    من فکر کنم 5500 پایونیر براش بگیری خوب باشه.ساند استریم نگیر.

8. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا
    سرتونو درد آوردم شرمنده
    داستان خیلی از اجناسی که تو شهرستان فروخته می شه همینه که شما گفتی ، خصوصا اگه در مورد وسائل الکتیریکی باشه
    ایشالا با وجود این فروم ها و افزایش آگاهی مشکلات هم حل بشه، اما خوبه هر کسی تو هر کاری که میخاد انجام بده حداقل با 2 نفر مشورت کنه، اینجوری می تونه خیلی بهتر عمل کنه، حالا هر چی که میخواد باشه

10. 5 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون در مورد تویتر MTX6500 چیه؟

نسبت به S20 پایونیر از این چینیا که حدود 50 تومنه چه جوره؟
    mtx رو بگیرم که فکر کنم برای کشور A م ر یک ا هست؟
    یا s20 ؟

ممنون میخوام بزنم به آمپلی

12. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون در مورد تویتر MTX6500 چیه؟

نسبت به S20 پایونیر از این چینیا که حدود 50 تومنه چه جوره؟
    mtx رو بگیرم که فکر کنم برای کشور A م ر یک ا هست؟
    یا s20 ؟

ممنون میخوام بزنم به آمپلی
    6500 RMS چقدره؟ پیداش نکردم
    بنده تجربه هیچ کدمو نداشتم ، جدا از کیفیت و با توجه به مشخصات، s20 تو تحمل جریان و رنج فرکانس سرتره اما بنظرم از نظر زیبایی جالب نیست.

S20
    200W MAX. power
    20mm amorphous-titanium-coated PPS (polyphenylene sulfide) dome tweeter
    High-performance strontium magnet
    Built-in LC network: attached at end of speaker cable
    Nominal input: 50W
    8 Ohms rated
    3,000-26,000Hz with network
    1,200-26,000Hz without network
    92 dB/W/m

MTX6500
    Highly Recommended for Sound Pressure Level Lover

Good to use in Competition for SPL Super Bass

Clean & Clear vocal sound

V.c size : 25mm

Power handling : 150 watts max

Frequency response : 2K-22K

Efficiency : 92dB

Impedance : 4 OHM

14. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان بهترین سیستمی که میشه تا 600 تومن جمع کرد با باند و امپلی و .....

فقط پخش خیلی مهمه

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

واقعا جای تاسف داره از برخی فروشنده گان که بوئی از انصاف و انسانیت نبردن.
    اینفی و ایتالیا؟؟؟؟!!!
    من فکر کنم 5500 پایونیر براش بگیری خوب باشه.ساند استریم نگیر.
    ممنون پایونیر هم ماشالا ریخته راحت گیر میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •