تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1049 از 1174 اولاول ... 495499499991039104510461047104810491050105110521053105910991149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,481 به 10,490 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض رئال مادريد با خريدهايش ثروتمندتر مي شود همسر پرس: فوتبال تنها عادت بد «فلورنتينو» است

به گزارش RmadridFC: "کهکشاني ها ‌٢" با بودجه اي ‌٣٠٠ ميليون يورويي به تهيه کنندگي "فلورنتينو پرس" در حال ساخته شدن است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس جديد باشگاه رئال مادريد در بازگشتش به رياست اين باشگاه پايتخت نشين اسپانيا همانطور که در مبارزه هاي انتخاباتي خود به هواداران مادريدي وعده داده بود، ستارگان بزرگ دنياي فوتبال را به سانتياگو برنابئو مي برد. نخست کاکا با ‌٦٥ و در پي او کريستيانو رونالدو با ‌٩٣ ميليون يورو پيراهن سفيد قوهاي سپيد مادريدي را به تن کردند. گفته مي شود او قصد دارد براي ساخت تيم مورد نظرش ‌٣٠٠ ميليون يورو هزينه کند. پرداخت اين رقم هاي نجومي آن هم در روزهايي که دنيا گرفتار بحران مالي سنگيني است، عجيب و شگفت انگيزتر از هميشه به نظر مي رسد. پرسش اين است که پرس ‌٦٢ ساله در سني که انسان ها بيشتر از هميشه محتاط و حسابگر مي شوند، چگونه و به چه دليل حاضر به پرداخت اين همه پول شده است و به گفته اين مثل يوروهايش را همچون ريگ خرج مي کند؟ او که مالک يک شرکت بزرگ ساختماني است، از اين سرمايه گزاري چه قصد و هدفي را دنبال مي کند؟

حقيقت آن است که پرس، يکي از بانفوذترين افراد در کشور اسپانيا از اين پرداخت ها در کنار رئال مادريد سود مي برد. پرداخت هايي که صداي بسياري از جمله ميشل پلاتيني، اوتمار هيتسفلد و يا فرناندو تورس را در آورده است. رييس فرانسوي اتحاديه فوتبال اروپا پرداخت اين رقم ها در اين روزهاي بحران مالي جهاني "ناجوانمردانه و به دور از انصاف و اخلاق" قلمداد کرد. پرس در اين ميان البته هوادارني هم دارد؛ از جمله سپ بلاتر، رييس سوييسي فدراسيون جهاني فوتبال که مي گويد، مردم در فوتبال چشم شان به ستارگان است و تشنه تماشاي بازي ستاره ها در ميدان هستند.

شيوه تجارت رئال مادريد فوتبال را در اين روزها به موضوعي سياسي تبديل کرده است. بيش از همه اتحاديه کارگري اسپانيا از ترانسفر در شرف انجام و ‌٩٣ ميليون يورويي کريستيانو رونالدو از منچستر يونايتد به رئال مادريد عصباني شده و از کوره در رفته اند. نيکلاس ردوندو، فرزند يکي از رهبران افسانه اي اتحاديه کارگري در واکنش به اين موضوع مي گويد: "اين يک رسوايي و آبروريزي است. در حالي که برخي از شرکت ها در اين کشور [اسپانيا] به خاطر اين که از بانک ها هيچ وام و اعتباري دريافت نمي کنند، ناچار به تعطيلي هستند، ديگراني هستند که ميليون ها يورو را حرام مي کنند تا يک بازيکن فوتبال را خريداري کنند." بسياري از هموطنان او هم با توجه به آن که به يک کارگر خارجي از پرتغال براي هر ساعت کار ‌١٠٨٤ يورو پرداخت مي شود، همين نظر را دارند و ابراز ناراحتي مي کنند.

اما اين همه ماجراجويي هاي فلورنتينو پرس نيست و ولخرجي هاي او به همين جا ختم نمي شود: اين مدير ‌٦٢ ساله نخست کاکا را به مادريد برد و دو روز بعد هم از توافقش با منچستر يونايتد براي به خدمت گرفتن کريس رونالدو خبر داد و در ادامه با ‌٤٠ ميليون يورو به ديدار سران والنسيا رفت تا داويد ويا، آقاي گل يورو ‌٢٠٠٨ را با خود مسافر مادريد کند. پرس روي هم قصد دارد ‌٣٠٠ ميليون يورو خرج تيمش کند تا "انقلابي را پايه گذاري کرده و هيجان را برگرداند." پرس با رد ترديدها در اين مورد که اين جنون خريد آن هم با وجود قوانين مناسب مالياتي در اسپانيا از نظر اقتصادي توجيه ناپذير مي نمايد، گفت: "رئال به اين انقلاب و دگرگوني نياز داشت و ما هم زمان بسيار زيادي را از دست داده ايم."

پرس در شروع ماه ژوئن بدون آن که رقيبي برايش مانده باشد، بدون مبارزه رييس باشگاه رئال مادريد شد. هيچ يک از نامزدهاي رياست باشگاه مادريدي نتوانسته بودند از پس وثيقه ‌٥٧ ميليون يورويي مورد نياز براي شرکت در انتخابات رياست باشگاه بربيايند. اما اين مانعي بر سر راه او نبود: او با ثروتي ‌٢ ميليارد يورويي ششمين مرد ثروتمند اسپانيا شمرده مي شود. به نوشته مجله معروف "فوربس" پرس در ميان ‌٦٠٠ فرد ثروتمند جهان جاي دارد.

پرس پس از تکيه زدن بر صندلي رياست خيلي زود دست به کار شد و بزرگترين بحران مالي اسپانيا را دور زد. حتي هواداران فوتبال هم از اقدامات او با ناراحتي صحبت مي کنند. Sport روزنامه چاپ بارسلونا با انتقاد از پرس نوشت: "اين کار نوعي اسراف و عملي تحريک آميز در دوران بحران است."

اين انتقادها براي پرس عادي است. او به گفته خودش در پي شهرت و اعتبار دوباره باشگاه است. ژرونيمو فاره، دوست دوران مدرسه پرس و يکي از متخصصان شناخته شده قلب و عروق در حال حاضر که با حضور دوباره پرس در باشگاه به عنوان يکي از اعضاي هيات رييسه باشگاه برگزيده شده است، با يادآوري گذشته مي گويد: "فلورنتينو هيچ وقت بهترين دانش آموز کلاس نبود ولي رهبر بي چون و چراي گروه ما بود."

پرس امروزه يکي از بانفوذترين مردان اسپانياست ولي از خانواده اي بسيار معمولي مي آيد. پدرش داراي دو فروشگاه لوازم آرايشي بود. او "فلورو"ي کوچک را زماني که تنها ‌٤ ساله بود، براي نخستين بار به ورزشگاه سانتياگو برنابئو برد. همين کار باعث علاقمندي او شد و او را با رئال پيوند زد. ماري همسر پرس هم جايي درباره شوهرش گفت: "فوتبال تنها عادت بد اوست."البته در کنار پول و قدرت.

پرس همواره مي دانست که چگونه بايد از موقعيت سود جسته و خودش را مطرح کند. او در سال ‌١٩٧٥ پس از مرگ فرانکو، ديکتاتور اسپانيا وارد دنياي سياست و در امور مربوط به ساخت و ساز و صادرات فرد برجسته‌اي شد. حوزه هايي که امروزه هم مي تواند به آنها تکيه کند. خيلي زود از يک سياستمدار يک صاحب شرکت پديد آمد. او در سال ‌١٩٨٣ شرکتي ساختماني را در ازاي ‌٣٠ هزار يورو خريداري کرد و آن را به يک غول پيشتاز در صنعت ساختمان سازي تبديل کرد.

اسپانياي تازه راه يافته به اتحاديه اروپا در آن زمان از بروکسل ميلياردها يورو براي خيابان ها و ديگر پروژه هاي زير ساختي دريافت کرد. شرکت ساختماني پرس همواره نقشي در اين امور داشت و رفته رفته گسترش يافت. در سال ‌١٩٩٧ شرکتش را به يک تراست بزرگ با نام ACS تبديل کرد. کارشناسان مي گويند که هيچ قرارداد بزرگ ساخت و ساز نيست که از زير دست پرس رد شود.

او نخستين بار در سال ‌٢٠٠٠ رييس باشگاه رئال مادريد شد. رييس باشگاه از نظر اعتبار اندكي پايين تر از پادشاه اسپانيا و بالاتر از نخست وزير قرار داشت و بر همين اساس در لژ خود پذيراي ميهماناني از شخصيت هاي سياسي و اقتصادي بود. اين به معناي فرصتي مناسب براي رسيدن به قراردادهاي پر سود و همچنين دسترسي به تامين كنندگان مالي براي باشگاه بود. استعداد او براي ايجاد ارتباط با افراد فوق العاده است. او به خوبي مي تواند هر كس را به سوي خود بكشاند، حتي منتقدانش را.

روش پرس يعني ايجاد ارتباط هاي شخصي و پيوند دادن آن با علايق كاري در باشگاه بدهكار جواب داد. او به لطف روابطش با شهرداري در نخستين دوره رياست خود توانست در مركز شهر مادريد زمين ساختمان كنوني باشگاه را تنها در ازاي نيم ميليارد يورو خريداري كند، ‌كه به گفته كارشناسان بسيار پايين تر از قيمت واقعي اش بود.

اكنون خريدهاي پر سر و صداي او هم به جاي آن كه او را فقيرتر كند، او را ثروتمند تر مي كند. رسانه ها خبر دادند دو بانك بزرگ اسپانيا (بانك بزرگ سانتاندر و كاخا مادريد) اعتباري در حدود ‌١٥٠ ميليون يورو به رئال مادريد اختصاص مي دهند. اين دو بانك براي ضمانت بخشي از قرار داد حق پخش تلويزيوني رئال مادريد را در نظر گرفته اند. قراردادي كه در هفت سال آينده رقمي در حدود ‌١/١ ميليارد يورو را عايد كهكشاني ها خواهد كرد.

النا سالگادو وزير اقتصاد و خزانه داري اسپانيا از اعطاي اين اعتبار به رئال مادريد ابراز شگفتي كرد،‌ چرا كه بانك ها به دليل بحران مالي فراگير از دادن اعتبار مالي و وام به مشتريان خود طفره مي روند.

به هر حال رئال با پرس راه خود را مي رود. ورژن ‌٢ كهكشاني ها تا چندي ديگر روي پرده خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض رئال به دنبال لوچو گونزالس

سران رئال مادرید در صدند تا هافبک آرژانتینی و کاپیتان باشگاه پورتو را به خدمت بگیرند.

کلوپ هواداران رئال مادريد در ايران:
    لوچو گونزالس فصل پیش مورد توجه باشگاه اتلتیکو مادرید بود ولی این انتقال هرگز صروت نگرفت. وی در 12 ماه اخیر بازیهای خوبی را از خود به نمایش گزاشته است و به نظر میرسد که توجه سران رئال مادرید را به خود جلب کرده است. این بازیکن 28 ساله در ریورپلاته با مانوئل پیگرینی سرمربی رئال مادرید کار کرده است و پیگرینی هم همیشه از هواداران این بازیکن بوده.

وکیل لوچو گونزالس، لوکاس کومینلی اعلام که کرده از فرانسه باشگاهی به دنبال این بازیکن است. وی گفته: "مارسی و رئال مادرید هر دو به دنبال لوچو گونزالس هستند اما هنوز پیشنهاد رسمی ارائه نکرده اند."

هنوز قیمتی برای گونزالس اعلام نشده است اما پول نباید برای رییس رئال مادرید، فلورنتینو پرز مشکلی باشد چرا که وی تا به امروز نزدیک به 160 میلیون یورو برای خرید رونالدو از منچستریونایتد و کاکا از آ.ث میلان خرج کرده است و به نظر می رسد هنوز هم قصد خرج کردن دارد چرا که تصمیم دارد تیمش را برای فصل بعد آماده سازی کند.

لوچو در سال 2005 از ریورپلاته به پورتو پیوست و هرچند که تا امروز همیشه از علاقه اش برای ماندن در پورتو گفته ولی اگر پیشنهادی از یک باشگاه بزرگ همانند رئال مادرید ارائه شود وی حتما آن را مورد بررسی قرارخواهد داد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض راموس بهترین بازیکن سال

مدافع راست رئال مادرید از طرف مرکز ورزشی سویا مورد تجلیل قرار گرفت.

مرکز ورزشی شهر سویا اخیرا بیست و دومین جشن بزرگ شهر سویا را برگزار کرده است که در طول این مراسم بهترین باریکنان،باشگاه ها،فدراسیون ها،مراکز آموزشی،مربی ها،اسپانسرها و نهادهای سال معرفی شدند.سرخیو راموس به عنوان بهترین یازیکن سال انتخاب شد.

سرخیو راموس و و مارینا آلبائو جایزه ی سیتی هال را از آن خود کردند و موفق شدند تا به عنوان زن و مرد سال فوتبال در معتبرترین جایزه ی شهر سویا افتخار کسب کنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض کهنه کاران در مورد لباس جدید تیم نظر می دهند.

دی استفانو:"من لباس جدیدی تیم را دوست دارم."

دی استفانو،سانتاماریا،زکو و پاشین لباس جدید فصل آینده ی رئال مادرید را دیده اند و حرفی به جر ستایش آن نداشتند.

دی استفانو
    "من واقعا دوستش دارم.این پیراهن کمن کم تنگ تر از پیراهنی است که من می پوشیدم و مطمئنم به بازیکنان کمک می کند تا سریع تر بدوند."

سانتاماریا
    خوزه امیلیو سانتا ماریا به خوبی می داند پوشیدن پیراهن رئال مادرید به چه معناست.او قریب به ده سال این لباس را بر تن کرده است و درطول سالهای 1957 تا 66 به یک یازیکن افسانه ای تبدیل شد.

"من به خوبی به یاد می آورم که لباس ما کاملا متفاوت بود.هنگام باران بسیار سنگین تر می شد و در برابر گل هم بسیار ضعیف بود.انگار که شما شخص دیگری را حمل می کنید.تغییرات در این لباس متحیر کننده است."

"به علت گرمای هوا آلفردو واقعا دوست داشت تا آستین هایش را جدا کند و این باعث اذیت شدن برنابئو نیز می شد چون لباس های ما آستین های بسیار درازی داشتند.در آن زمان رئیس باشگاه به دی استفانو گفت که اجاز ی این کار را ندارد و او پاسخ داد:"اینجا چه کسی شماره ی نه را می پوشد؟من یا شما؟"من هرگز این را فراموش نمی کنم.

"ما در کاستیا رنگ بنفش را می پوشیدیم و لباسی که مخصوص بازی های خارج از خانه باشد نداشتیم."

زوکو
    یانیاسیو زوکو ارزش های رئال مادرید را بهتر از هر فرد دیگری می داند و از طراحی لباس جدید تیم بسیار راضی است.زوکو دوازده سال برای رئال مادرید بازی کرده است.

"لباس بسیار جالب و زیبایی است و هیچ شباهتی به لباسی که ما می پوشیدیم ندارد."
    من لباسهای قرمز و آبی را هم پوشیده ام.آبی را در ویز و قرمز را در روسیه."

"پوشیدن این پیراهن افتخار بزرگی است.سانتیاگو برنابئو شاهد بزرگترین موفقیت ها به وسیله ی این باشگاه بوده است و این قله ی بزرگ بسی بیشتر از این هاست:این ارزش های باستانی باشگاه را تصدیق می کند.

پاشین
    انریکه پرز دیاز که همه او را با نام پاشین می شناسند به پوشیدن این لباس قریب به ده سال افتخار می کند.

"پوشیدن این پیراهن افتخار بزرگی است."

"سانتیگو برنابئو رئیس بزرگی بود و پوشیدن این پیراهن افتخار بزرگی برای رسیدن به قله های بزرگ است."

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض کاکا آماده مصاف با ایتالیا

ستاره های تیم ملی برزیل بی صبرانه انتظار دیدار تیم ملی این کشور مقابل آتزوری که یکشنبه شب برگزار خواهد شد را می کشند.

سایت گل: دیدار برزیل و ایتالیا، موفق ترین تیم های ملی در تاریخ رقابتهای جام جهانی همیشه جذاب وتماشایی بوده است. یکشنبه شب این دو تیم بار دیگر در رقابتهای جام کنفدراسیون ها مقابل یکدیگر صف آرایی می کنند و آتزوری ، پس از شکست در دیدار قبلی اش مقابل مصر، برای آنکه بتواند به مرحله نیمه نهایی این رقابتها برسد، تنها به یک پیروزی نیاز دارد.
    آنها باید مقابل برزیل به پيروزی برسند تا جواز حضور در مرحله نیمه نهایي رقابتهاي جام کنفدراسیون ها را کسب کنند و از سوی دیگر برزیلی ها برای اجتناب از رویارویی مجدد با آتزوری در مراحل بالاتر می خواهند سه امتیاز اين دیدار را مال خود کرده تا تمهیدات حذف ایتالیا از این رقابتها را فراهم آورند.
    کاکا،ستاره تیم ملی برزیل که چند فصل با پیراهن روسونری و در لیگ ایتالیا بازی می کرده، در مورد مصاف تیم ملی کشورش با آتزوری گفته:« ایتالیایی ها در آخرین دیدارشان تن به شکست داده اند و دیگر نمی خواهند شکست بخورند.ما نیز برای به دست آوردن جایگاه صدر جدول گروه به میدان خواهیم رفت و این اصلا آسان نیست. برای من بازی بسیار ویژه ای خواهد بود، چرا که همه می دانند ایتالیا برای من چه مفهومی دارد.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض می خواهم بمانم

وزلی اشنایدر، اعلام کرد که می خواهد در رئال مادرید بماند و موفقیتهای زیادی را کسب کند.

احتمال رفتن وزلی اشنایدر از رئال مادرید روز به روز بیشتر می شود و ممکن است این جوان هلندی رئال مادرید را در تابستان ترک کند. وزلی اشنایدر همراه با 8 نفر دیگر در لیست اخراجی های رئال مادرید قراردارند و به نقل از شایعات روزنامه ها این 9 نفر توسط سران رئال مادرید به باشگاه های انگلیسی پیشنهاد شده اند.

اما این بازیکن 25 ساله که در سال 2007 با مبلغی معادل 27 میلیون یورو از آژاکس به مادرید آمد، از این اخبار اظهار بی اطلاعی می کند و از تصمیم خود برای ماندن در مادرید می گوید.

وی در مصاحبه با روزنامه آس گفت: "من هیچ علاقه ای برای ترک رئال مادرید ندارم. کسی هم با من دراین رابطه تماسی نگرفته که باید مادرید را ترک کنم. آنها پول زیادی برای من پرداخته اند و من می خواهم جواب این خرجها را بدهم و در رئال مادرید موفقیتهای زیادی کسب کنم.
    هم اکنون آرام هستم و در هلند استراحت می کنم. علاقه زیادی هم برای بازگشت به تمرینات تیم دارم."

پس از صحبت درباره علاقه اش با ماندن در مادرید، اشنایدر از سرعت خرید رئال مادرید بسیار شگفت زده شده بود و درباره خریدهای سریع رئال مادرید چنین می گفت: "بازی کردن کنار رونالدو، کاکا و حتی فرانک ریبری برای هر بازیکن فوتبال افتخاری است. مشخص است که بازگشت فلورنتینو پرز کمک زیادی به رئال مادرید کرده و این خوب است. ولی من از رقابت با این بازیکنان بزرگ نمی ترسم. من فقط می خواهم به عنوان یک بازیکن به رئال مادرید کمک کنم تا قدرتش در فوتبال را پس بگیرد."

در چند روز گذشته باشگاه آ.ث میلان برای جذب وزلی اشنایدر ابراز علاقه کرده است. اشنایدر حتی ممکن از در معامله خرید فرانک ریبری به بایرن مونیخ برود.

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

اتفاقا من فكر ميكنم تركيبش با په په خيلي خوب بشه
    نمی دونم شایدم بشه ! ولی به نظر من موفقیتاش بیشتر واسه فردیناند بوده !

آقا این بازیه رو جایی نمیفروشه بریم بخریم . با خرید پستی حال نمی کنم ، حوصله دانلود یه دی وی دی رو هم ندارم .
    همین قسمت فروشگاه سایت داره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویا که عمراً بیاد آخه والنسیا گفته به هیچ قیمتی اونو نمی فروشم

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

منچستر هم همین حرفو می زد ! ( برو عزیزم تو تایپیک خودت ! )

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

عزيزم تو برو فعلا منتظر كاسياس باش تا من خبر پيوستن ويا رو بهت بگم
    تا بعد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •