تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1048 از 1547 اولاول ... 485489489981038104410451046104710481049105010511052105810981148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,471 به 10,480 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اول؛ محدود کردن سرعت بر خلاف مصوبه جدیده. برا همینم اون 5 گیگ نمایشی رو نوشتن اگه خواستن قطع کنن شبانه رو که از حجم روزانه کم بشه ولی محدود کردن سرعت نباید دیگه اعمال بشه.

دوم؛ تا جایی که من از اطرافیانی که اهل دانلود هستند شنیدم 1 ترابایت در ماه الان با شاتل راحت دانلود دارند و مشکلیم بابت تموم شدن اون 5 گیگ نداشتن
    ینی یجور نوشتن آدم فقط گیج میشه!
    الان نوشته حداقل ۵ گیگ این ینی چی؟ اگر محدود به ۵ گیگ بود باید مینوشت حداکثر ۵ گیگ، بیشتر توضیح بدید اگر شما فهمیدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

الان نوشته حداقل ۵ گیگ این ینی چی؟ اگر محدود به ۵ گیگ بود باید مینوشت حداکثر ۵ گیگ، بیشتر توضیح بدید اگر شما فهمیدید
    فکر کنم این 5 گیگ مقدار تضمین شده باشه چون قبلا که این سرویسای غیر حجمی می‌فروختند اینجوری می نوشتن تو توضیحاتش.
    منم میخوام این بسته رو بگیریم ولی سرویس یه ساله هستش میشه فقط برا یکی دو ماه فعالش کرد؟
    Last edited by fardinnobakht; 12-06-2018 at 15:20.

3. این کاربر از fardinnobakht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یعنی حجم دانلود شبانه 5 گیگ و بیشتر خواهند بود. حداقل 5 گیگ رو دارید ولی حداکثر نداره و تصمیمش با شاتله که چقدر بزاره دانلود کنید بیشتر از 5گیگ.

فعلا مشکلی نداره بابت دانلود شبانه. حداقل از این بابت شاتل چندان شاکی نداره این روزها .

5. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اول؛ محدود کردن سرعت بر خلاف مصوبه جدیده. برا همینم اون 5 گیگ نمایشی رو نوشتن اگه خواستن قطع کنن شبانه رو که از حجم روزانه کم بشه ولی محدود کردن سرعت نباید دیگه اعمال بشه.

دوم؛ تا جایی که من از اطرافیانی که اهل دانلود هستند شنیدم 1 ترابایت در ماه الان با شاتل راحت دانلود دارند و مشکلیم بابت تموم شدن اون 5 گیگ نداشتن
    راستش من خودم تجربه ای راجع به دانلود شبانه ندارم هفته پیش میخواستم شبانه بگیرم زنگ زدم از پشتیبانی خود شاتل سوال کردم که این پاسخی که اینجا گفتم رو بهم داد که سیستم بصورت نرم افزاری تنظیم شده که اگر دانلود زیاد متوالی داشته باشید برای مدتی سرعتتون محدود میشه بهمین خاطر هم نگرفتم و شاتل لند گرفتم. اگه واقعا محدود نشه و باهمون سرعت روز بشه نامحدود دانلود داشت که خوبه اما نمیدونم چه دلیلی داره که پشتیبانی بخواد دروغ بگه!

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

7. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

راستش من خودم تجربه ای راجع به دانلود شبانه ندارم هفته پیش میخواستم شبانه بگیرم زنگ زدم از پشتیبانی خود شاتل سوال کردم که این پاسخی که اینجا گفتم رو بهم داد که سیستم بصورت نرم افزاری تنظیم شده که اگر دانلود زیاد متوالی داشته باشید برای مدتی سرعتتون محدود میشه بهمین خاطر هم نگرفتم و شاتل لند گرفتم. اگه واقعا محدود نشه و باهمون سرعت روز بشه نامحدود دانلود داشت که خوبه اما نمیدونم چه دلیلی داره که پشتیبانی بخواد دروغ بگه!

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    خب پس با توضیحات دوستان و شما مشخص شد که میشه هر شب ۵ گیگ دانلود کرد اما اگر بیشتر بشه (یا خیلی بیشتر بشه) سرعت احتمالا تا دوره بعد یعنی ماه بعد محدود میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خب دوستان من بعد از اینکه دوشنبه ثبت نامم رو تکمیل کردم سه شنبه رفتم مخابرات برای تخلیه.مسئول اداری که گفت یک هفته مسئول ام دی اف هم گفت ۱۵ روز! داشتم روان شاد میشدم.خلاصه کلی حرف زدم یه کارت تخفیف دیجی هم داشتم شیتیل دادم فردا صبحش یعنی دیروز تخلیه شد و زنگ زدم شاتل و گفت اوکیه و میریم برای رانژه.امروز مودمو روشن کردم تست کنم دیدم به به چراغ ای دی اس ال روشن شد ولی بعدش با این صحنه مواجه شدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زنگ زدم هم یوزر پس رو بگیرم هم ببینم این چرا ریتش اینقدر پایینه که گفت تو سیستم زده در انتظار رانژه و رانژتون تکمیل نشده.گفتم امروز تموم میشه؟ که گفت نه ۴-۵ روز طول میکشه و تعطیلات هم هست و....... میره واسه دوشنبه و اونورا
    حالا من واقعا میخوام بدونم نمیشد یه روزه رانژه کرد؟ من چندین بار تو همین انجمن دیدم طرف نوشته صبح خطش تخلیه شده ظهر شرکت بعدی براش رانژه کرده و استفاده کرده حالا ما از شر مخابرات به راحتی خلاص شدیم گیر شاتل افتادیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پینگ فوق العاده بالا رفته شده باز 200 من نمیدونم چکار دارن میکنن؟؟

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب دوستان من بعد از اینکه دوشنبه ثبت نامم رو تکمیل کردم سه شنبه رفتم مخابرات برای تخلیه.مسئول اداری که گفت یک هفته مسئول ام دی اف هم گفت ۱۵ روز! داشتم روان شاد میشدم.خلاصه کلی حرف زدم یه کارت تخفیف دیجی هم داشتم شیتیل دادم فردا صبحش یعنی دیروز تخلیه شد و زنگ زدم شاتل و گفت اوکیه و میریم برای رانژه.امروز مودمو روشن کردم تست کنم دیدم به به چراغ ای دی اس ال روشن شد ولی بعدش با این صحنه مواجه شدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زنگ زدم هم یوزر پس رو بگیرم هم ببینم این چرا ریتش اینقدر پایینه که گفت تو سیستم زده در انتظار رانژه و رانژتون تکمیل نشده.گفتم امروز تموم میشه؟ که گفت نه ۴-۵ روز طول میکشه و تعطیلات هم هست و....... میره واسه دوشنبه و اونورا
    حالا من واقعا میخوام بدونم نمیشد یه روزه رانژه کرد؟ من چندین بار تو همین انجمن دیدم طرف نوشته صبح خطش تخلیه شده ظهر شرکت بعدی براش رانژه کرده و استفاده کرده حالا ما از شر مخابرات به راحتی خلاص شدیم گیر شاتل افتادیم
    احتمالا کم بوده شیتیله

12. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

درود
    رانژه انجام شده و شرکت منتظر تایید مخابراته و از اونجا هم که این روزا عیده تا نامه رو بزنن طول میکشه . درباره ریت هم نگران نباشید درست میشه هنوز تنظیمش نکردن از dslam

14. این کاربر از fardinnobakht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

احتمالا کم بوده شیتیله
    نه دیگه شیتیل خوب بود.اون بنده خدا هم کارشو انجام داد دیگه.۱ روزه تخلیه کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •