تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1048 از 3347 اولاول ... 48548948998103810441045104610471048104910501051105210581098114815482048 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,471 به 10,480 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

از مدیران انجمن خواهش میکنم یک سر با روابط عمومی ایرانسل حضوری صحبت کنن و ببینن واقعا این آفای رضا و کریمی یا هر کس دیگه واقعا از طرف ایرانسل هستن یا نه!

من بخاطر مشکلی که برای قبضم پیش اومده بود 3 ماه پیش حضوری رفتم ساختمان مرکزی ایرانسل ، آخر سر از یکی از مدیران ایرانسل که باهاش صحبت کردم موضوع رو مطرح کردم و گفتن که هیچ نماینده ای در سایت ها و فروم ها ندارن!! هرکی میادو ادعا میکنه همش سرکاریه.

خود همون آقا رضا که همه اینجا قربون صدقش میرفتن عکس یه دکلی که بهش نشون دادم و روش 3G دریافت میکردم و زیر دکل -51 سیگنال داشتم میگفت این دکل 3G نیست از جای دیگه داره سیگنالت میاد!! و کلی اطلاعات اشتباه دیگه که به مردم میدادن ولی چون خیلی خوب صحبت میکرد همه فکر کردن واقعا مشاوره تو ایرانسل...نه عزیزان هر کی که میاد 10 خط کتابی صحبت میکنه که نمیشه کارشناس ایرانسل!
    آقای کریمی که اصلا کارمند ایرانسل نیست من خیلی سعی کردم بچه های این فروم رو روشن کنم که ایشونم از سر اینکه مرتن لو میدادم ایشون رو تو پیام خصوصی فحش ناموسی داد به من ! که البته مدیر هم لطف کرد فقط یک هفته بن کرد ایشونو !! من نمیدونم مصداق بلاک دائمی چیه اونوقت ؟!

آقای رضا رو هم من نظری ندارم راجبش.

کلا این انجمن یکبار نماینده واقعی ایرانسل داشت اونم سال 86 بود یادش بخیر .

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لحن حرف زدن شما نشون میده که بحث کردن با شما کار اشتباهیه چون آخرش احتمالا چندتا فحش هم بهم میدین
    در صورت صحیح بودن این قضیه 8 میلیون بازم ربطی به حرفی که دوستمون بالا زد نداشت،با خوندن چند صفحه قبل فهمیدم که مشکل از جای دیگه هستش
    با شما بحثی ندارم در تمامی موارد حق با شماست. منتظر میمونم کارشناس ارشد ایرانسل بیان چند سوال دارم ازشون
    این به اصطلاح کارشناس ارشد به اینترنت دسترسی ندارن. قحطی اومده

3. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

شهرک صنعتى شىراز آنتن 3gکلا قزع شده و2gشده اىرانسل انگارپسرفت دارد انگار نکنه دوباره پول کم آورده ودارد ىکسرى آنتها دا جمع مى کند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مدیران و ناظران محترم

برای صحت هویت افراد به جناب آقای آرش کریم بیگی( مدیرروابط عمومی شرکت ایرانسل) پیام ارسال کنند

مدیران انجمن پاسخ دوستان رو شفاف و واضح اطلاع بدند لطفا

در مورد اخطاریه هایی که از شرکت ایرانسل دریافت کردند

6. این کاربر از hosseinkarimi937 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

شهرک صنعتى شىراز آنتن 3gکلا قطع شده و2gشده اىرانسل انگارپسرفت دارد انگار نکنه دوباره پول کم آورده ودارد ىکسرى آنتها دا جمع مى کند.
    Last edited by mohamad1384; 28-02-2015 at 18:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقای کریمی که اصلا کارمند ایرانسل نیست من خیلی سعی کردم بچه های این فروم رو روشن کنم که ایشونم از سر اینکه مرتن لو میدادم ایشون رو تو پیام خصوصی فحش ناموسی داد به من ! که البته مدیر هم لطف کرد فقط یک هفته بن کرد ایشونو !! من نمیدونم مصداق بلاک دائمی چیه اونوقت ؟!

آقای رضا رو هم من نظری ندارم راجبش.

کلا این انجمن یکبار نماینده واقعی ایرانسل داشت اونم سال 86 بود یادش بخیر .
    کارمند بود یا مدیر؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

10. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لازمه یک مطلبی رو عرض کنم:

این انجمن توسط کاربران اینترنت و برای اون ها ایجاد شده. تا به حال هم از هیچ شرکت یا سازمانی نماینده ای در این انحمن (بخش اینترنت و شبکه) وجود نداره. بنابراین لطفا به حرف هر کس که اعدایی میکنه اعتماد نکنید. حتی اگر اون شخص نماینده باشه واقعا وظیفه ای در قبال این انجمن و کاربرانش نداره و انجمن هم به هیچ وجه مسئولیتی در قبال اون فرد و حرف هاش نداره. بنابراین از ما نخواید که صحت هویت اون فرد رو تعیین کنیم. پس لطفا این بحث رو ادامه ندید.

12. 8 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کارمند بود

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نمیدونم آقا رضا واقعا کاره ای بود یا نه ولی به من هر اطلاعاتی داد درست بود،مثلا 2،3 جا رو در مورد تکمیل پوشش پرسیدم که دقیقا همون روزی که گفت پوشش اومد،به نظرم اتفاقی نمیتونه باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •