دوستان من فیبر نوری داشت خطم رفتم مخابرات برام اینترنت وصل کردند حالا اگه بگم پورتو تخلیه کنند میتونم از شرکت دیگه اینترنت بگیرم؟
دوستان من فیبر نوری داشت خطم رفتم مخابرات برام اینترنت وصل کردند حالا اگه بگم پورتو تخلیه کنند میتونم از شرکت دیگه اینترنت بگیرم؟
فیبر نوری فقط از مخابرات
ولی من شنیدم خطی که از روی pcm برداشته بشه میشه از یک شرکت دیگه هم اینترنت بگیرد کسی اطلاعی ندارد؟
شما اصلا اینترنت دارید ؟ با این وضعیت به نظر من هیچی ندارید دیال آپ بهتره
ببین از دوستان من تو مخابرات هست منم داستانم رو صفحه قبل نوشتم به راهنمایی دوستم متوجه این کار مخابرات شدم شما بهترین کار اینه که به یک isp تماس یگیرید و بگید ازش اینترنت میخواین ایشون شمارتو چک میکنه و میگه شما فیبر نوری هستید یا مسی و بعد میگه میتونید از شرکت ها بگیرید یا نه . این تنها راه هست . اگر نوری باشید اصلا نمیتونید بگیرید
سلام من الان سرعت دانلودم روی ۱۵ کیلوبیته چیکار کنم از دست این مخابرات دزد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طرحمم نقره ایه این مرتیکه جعفریان اومد هی قولای الکی داد و رفت روزبروز هم وضعیت و قیمتها بدتر میشه
مال منم همینطوریه یه نیگا به پینگ و سرعتم بنداز خنده داره تو قرن 21 اینترنت میدن سرعتش از سرعت 1قرن پیش دایل آپ آمریکا کمتر هست![]()
آدرس ایمیل شخصیش رو تو سایت مخابرات خراسان رضوی گذاشتند براش یک ایمیل زدم روز بعد دیدم سرویس دهنده ایمیلم برام جواب فرستاده که ایمیل شما ارسال نشده است.فهمیدم اینم الکی تو سایت رسمی مخابرات زدن.خدا لعنتشون کنه.![]()
سلام، این Norton ConnectSafe دهن مارو صافید
نه پوتلاکر باز میشه نه اکسپرس، چه میشه کرد؟؟؟/
عوض کردن dns...که اونم از دیروز عوض میکنی بعضی سایتا رو باز نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)