گری فلنل ر و تست نکردم. ولی از اون عطرهایی است که اگر میخواستم بخرم چشم بسته ( blind buy) بدون تست میخریدم. بخصوص که کار دهه ۷۰ هم هست. فکر کنم کمیاب هم است. چنده قیمتش الان؟
گری فلنل ر و تست نکردم. ولی از اون عطرهایی است که اگر میخواستم بخرم چشم بسته ( blind buy) بدون تست میخریدم. بخصوص که کار دهه ۷۰ هم هست. فکر کنم کمیاب هم است. چنده قیمتش الان؟
والا قیمت که تا 150 هم من تو سایت ها دیدم .ولی آقا فرید (f.t.g) تو فروم همسایه 120 میلش را گذاشته 83 تومن.
اره پیدا کردم لینکش رو. قیمتش خوبه نسبتا. با نوجه به قیمت ۱۹ دلاریش در امازون که میشه حدود ۶۶۵۰۰.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این ۲۴۰ میل است.
Last edited by hike; 13-01-2015 at 12:46.
درسته ولی قبلش 56 دلار بوده.به قیمت های آمازون نمیشه زیاد توجه کرد چون تخفیفات به خصوصی میده و جز سیاست های کلان بازاریابیشه.
ولی کلا بعضی کارای کلاسیک هم خیلی نوسان قیمت دارن.
درود
ممنون میشم اگه کسی تستی بر agua brava داشته مختصر توضیحی ارایه کنه.
سلام.
خوشحال میشم دوستان اینچا به کارهای کلاسیک و قدیمی علاقه نشان میدن. من خودم تستش نکردم ولی اینم از اون عطرهایی است که حاضرم چشم بسته و بدون تست بخرم. جایی سراغ داری که تست بده یا میخوای انلاین بخریش؟ هرچی هست نت غالبش کاج هست. گفته میشه با وجودیکه ادکلن است ماندگاریش حدود 5 ساعت است. چی شد به این عطر علاقمند شدی؟
یک رویو از این عطر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یکی از بهترین عطرهایی که تا به حال داشته ام و متاسفانه زیاد هم معروف و مورد قبول عامه هم قرار نگرفت و شاید یک دلیلش بسیار کلاسک و سنگین بودن رایحه آن میباشد
در بین دوستان و فامیل همیشه از این عطر من تمجید و تعریف شده و میگویند این رایحه انگار برای تن تو ساخته شده است
در زمستان و پاییز بهترین زمان استفاده از آن است
در فصول گرما باعث اذیت دیگران خواهد شد و ممکن است برای بعضی ایجاد سر درد نماید
بسیار مردانه
شیک
کلاسیک
جذاب
گرم و تلخ
خیلی قوی
خیلی با دوام
نکته حائز اهمیت این است که این ادکلن را اگر در بازار با جعبه و شیشه بدون کیفیت و حتی درب چوبی بدون کیفیت دیدید خریداری نکنید که تقلبی میباشد اصل آن هم شیشه و هم درب چوبی و هم جعبه اش دارای کیفیت میباشد درب چوبی اش از جنس چوبهای بی کیفیت نبوده و ترک ندارد
عطری برای شرقی ها و اسپانیایی ها
Last edited by hike; 13-01-2015 at 20:25.
عرض ادب خدمت شما گرامی
در مورد سوالتون چند ماه پیش تو یک مغازه لوازم آرایشی دیدم و تست کردم. در ابتدا بوی جنگل بارونی به مشامم خورد و توجهمو جلب کرد. اما چون تست نگرفتم نتهای بعدیشو نمدونستم به چه سمتی میره.
به نظرتون واسه چه سنی مناسب به نظر میاد؟ سنگینی رایحش واسه 25سال اذیت کننده نیست؟
agua brava را نداشتم ولی این ظاهرا شبیه Pino Silvestre Original Pino Silvestre for men هست که من قبلا داشتم.
pino از سبک روایح آروماتیک کلاسیک هست با رد چوبی (کاج) و در عین حال کمی مرکباتی و ترش. یک رایحه تهاجمی ،تلخ و متعادل داره با ماندگاری و پخش بوی معمولی.
ولی مناسب بودنش بستگی به خودتون داره که این جور کارای کلاسیک را میپسندین یا نه؟مثل آزارو پور هوم.
Last edited by farid123; 13-01-2015 at 21:54.
گفته میشه برای ۲۵ به بالا متاسبه. وقتی خوشت بیاد دیگه سن اهمیت خودش رو از دست میده. اگر خوشت اومده بخرش. فقط بپا اصلش رو بهت بدن. بهرحال ادکلن هم هست. خیلی ماندگاری نداره که اذیتت کنه.
.
فارنهایت مناسبه چه فصلیه ؟ از نظر موندگاری چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)