والا داداش من جمله اولت رو نگرفتم نمیدونم معافی چه ربطی به خدمت در محل سکونت داره ؟؟!!!
والا رفیق ما حودش که میگفت مشکلی ندارم اما خیلی گود بود اصلا یه وضعی داشت راحت یه مشت توش جا میشد
والا داداش من جمله اولت رو نگرفتم نمیدونم معافی چه ربطی به خدمت در محل سکونت داره ؟؟!!!
والا رفیق ما حودش که میگفت مشکلی ندارم اما خیلی گود بود اصلا یه وضعی داشت راحت یه مشت توش جا میشد
منظورم اینه که اگه واسه ی معافیت پزشکی اقدام کنم اون موقع کاری از دست آشنایی که قرار خدمتمو بندازه شهر خودم برمیاد یا از دست اون خارج میشه ؟؟ اینو نمیدونم :|
این طوری که من خوندم معاف از رزم گرفتنش حتمی هست این مورد .. ولی معاف دایم باید مشکل داشته باشه شخص که من توی حالت عادی ندارم توی فعالیت سنگین دارم نمیدونم موندم اقدام کنم یا نه :(
شما اگه برای معافی اقدام کنید هیچ تاثیری در محل خدمت شما نداره و هر جا که قرار بوده بیوفتی میوفتی
حالا شما برای معافی اقدام کنه یا میشه یا نمیشه
مرسی داداش ممنون از توجهت![]()
دوستای خوبم ، از بچه ها کسی نیست که 1.4 یا 1.6 رفته باشی پادگان جوادنیا ؟؟؟
یا بچه های 1.8 جوادنیا کسی هست ؟؟اگه هست یکم در مورد روز اول و اینکه چقدر مرخصی میدن برای سایز کردن و در کل در مورد این پادگان توضیح بدین
ممنون معرفتتون
دوستان سلام
ميخواسم بدونم با مدرك كارشناسي ارشد اموزش زبان انگليسي چطور ميشه تو اموزش و پرورش بجاي خدمت تدريس كرد؟ دنگ و فنگ زياد داره؟
سلام دوستان،
امیدوارم حال همگی خوب باشه!!
بچه های من کیست مویی پیلونیدال دارم، الان هم دارم کاردانی میگیرم، 6 واحد دارم تا تموم شه که میتونم ارائه با استاد بگیرم!!
اما همین امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلب رو در سایت وکلات انلاین دیدم!!
توی بند 9 یه تبصره داره که شامل پیلونیدال هم میشه، اما زمانی معافیت کامل میدن که مدرکم دیپلم باشه!! الان معاف از رزم هستم!!
میخواستم بدونم کسی اطلاعات بیشتری از این موضوع داره یا نه؟ من میتونم انصراف بدم از دانشگاه و با مدرک دیپلم معافی کامل بگیرم یا ریسک ه همش؟ قانونش عوض نشده ایا؟
اگه بتونم راهی هست که بعد از معافی برم دانشگاه و این 6 واحد رو بگذرونم؟
همین الان که دانشجو هستم که نمیتونم اقدام کنم برای معافی؟ نه ؟
پیشاپیش ممنون//
باسلام
من از dr mahdiکه با این اک به سوالم ج دادن ممنون
ولی من واسه امریه اقدام کردو اونم سپاسد
چرا ارتش افتادم اونم 01
کسی می تونه راهنمایی کنه
یکی دیگه از دوستام افتاده سپاه یزد آموزشی . خواهشا راهنمایی کنین . ؟ممنونتونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ایمیلم هم ج دادین درسته
من از dr mahdiکه با این اکانت به سوالم ج دادن ممنون
ولی من واسه امریه اقدام کردمو اونم سپاسد
چرا ارتش افتادم اونم 01
کسی می تونه راهنمایی کنه
یکی دیگه از دوستام افتاده سپاه یزد آموزشی که اونم امریه رفته بود کاراشو کرده بود . خواهشا راهنمایی کنین . ؟ممنونتونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ایمیلم هم ج دادین درسته
دوست عزیز یه احتمال داره که اقدام کردین ولی اسمتون رد نشده. به هر حال خیلی هستن که برای پذیرش سپاه هم اقدام کردن و گفتن حله ولی در جاهای مختلف یا اسمشون رد نشده، یا اشتباه رد شده و... و افتادن یه یگان دیگه.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)