به منم اضافه شد
چند ساعت پیش نبود
حالا اینقدر پشت سر این پارس انلاین حرف بزند تاسری بعد بجا این که 1 گیگ اضافه کنه 1گیگ کم کنه
دست گلشون درد نکنه.
بحث تلاش که به جای خودش
هر چی هم تلاش نکنیم اخرش یه نفر از راه میرسه میگه همین یک هفته گذشته میگه تروخدا نکنید همین رو هم میگیرن ول کنید سرعتمون کم میشه و...
تأیید میکنم حرفای شما
دقیقا به جایی که میخواستن رسیدیم که حتی دیگه هیچ کس حرفی رو هم غیر از چیزی که خودش با حرص و عصبانیت میگه قبول نداره...
مرد عمل رو تو تاپیک شکایت از isp ها کشتن رفت شما خوابی برادر
وقتی که طرز فکر ها و سطح افکار عمومی اینقدر پایین باشه نمیشه کاری کرد
همش داریم میگیم فرهنگ سازی n زمان میبره m زمان میبره خب دلموش خوشه به چی اخه؟ به این ها؟! یا به اونها؟!
این که همش داره بدتر میشه خب! اگر فرهنگی هم بود دیگه تموم شد و رفت...
تو 10 سال که بشه این تو 100 سال چی میشه
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
مصداق حرفامون همینه دیگه![]()
1 گیگ رو هم کم میکنه
با این تفاوت که وقتی میخواد کم کنه ، یهوای کم نمیکنه که تابلو باشه
پ.ن: 1 گیگ برای منم اضافه شد.
دمشون گرم به منم یک گیگ دادن!!!![]()
اقا میثم ما که هر وقت اومدیم تو این تاپیک همه داشتن از دست این پارس انلاین مینالیدن و ازش ناراضی بودن گفتم حالا که اومده یه کار مثبتی انجام داده دیگه بابت این کارش بدو بیرا بهش نگیم.همین.
اینم که گفتم سری بعد به جا اینکه 1 گیگ زیاد کنه 1 گیگ کم کنه را رو مزاح گفتم.شما جدی نگیر![]()
اگر میخواستم این حرفو به شما بزنم که نقل قول نمی کردم عزیز![]()
این بدترین 1 گیگی بود که پارس بهم داده !
صبح زنگ زدم و گفتم چند روز پیش که 1 گیگ به اشتباه از من کم کرده بودید، رو ندادید. زنیکه گفت: امروز تا آخر وقت بهت برمی گردونیم !
(شانس آورد که دقت نکردم ببینم اسمش چی بود، وگرنه فردا صبح از خجالتش در می اومدم !)
راستی از بچه ها کسی بوده که 26 اُم مرداد (اشتباهاً) ازش حجم کم کرده باشن و تا حالا برگردونده باشن؟ کِی برگردوندن؟ من که هر چی زنگ میزنم ، امروز فردا می کنن!![]()
Last edited by feizol65; 29-08-2011 at 20:26.
کو به من که چیزی اضافه نکرده این پارس آفلاین
-------------
ویرایش: نه اضافه شدهالان رویت شد !
![]()
Last edited by Masoud-Susa; 29-08-2011 at 21:02.
من هنوز نگاه نکردم ولی سرعت برای من به شکل فاجعه باری اومده پایین دو سه هفته س...حتی بعضی وقتا یاهو مسنجرو هم نمیتونه باز کنه![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)