تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1048 از 1298 اولاول ... 485489489981038104410451046104710481049105010511052105810981148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,471 به 10,480 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یک خبر از سایت باشگاه خبرنگاران توی اواخر بهمن 93، خبر جدیدتر هم توی اردیبهشت 94 بود ولی این یکی آمار جالبی داخلش بود.
    به منظور استفاده تمام مشترکان از اینترنت پر سرعت مخابرات و کاهش کندی سرعت اینترنت محدودیت‌هایی برای اینترنت نامحدود مخابرات گذاشته می‌شود.
    رضا خلیلی معاون فنی و مهندسی شرکت مخابرات استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، ..... متاسفانه بالای 80درصد مشترکان نامحدود هستند و در صورتی که تنها 20درصد از آن‌ها دائم دانلود نامحدود داشته باشند این فضا برای بقیه محدود می‌شود.

دوستان درست میگن، چرا توی تهران اینترنت نامحدود هست، تازه خودشون میگن 80 درصد افراد نامحدود دارند ولی توی اصفهان نامحدود وجود نداره؟؟؟؟؟ اگه نامحدود داشتیم لااقل استرس اتمام شارژ نداشتیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یک خبر از سایت باشگاه خبرنگاران توی اواخر بهمن 93، خبر جدیدتر هم توی اردیبهشت 94 بود ولی این یکی آمار جالبی داخلش بود.
    به منظور استفاده تمام مشترکان از اینترنت پر سرعت مخابرات و کاهش کندی سرعت اینترنت محدودیت‌هایی برای اینترنت نامحدود مخابرات گذاشته می‌شود.
    رضا خلیلی معاون فنی و مهندسی شرکت مخابرات استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، ..... متاسفانه بالای 80درصد مشترکان نامحدود هستند و در صورتی که تنها 20درصد از آن‌ها دائم دانلود نامحدود داشته باشند این فضا برای بقیه محدود می‌شود.

دوستان درست میگن، چرا توی تهران اینترنت نامحدود هست، تازه خودشون میگن 80 درصد افراد نامحدود دارند ولی توی اصفهان نامحدود وجود نداره؟؟؟؟؟ اگه نامحدود داشتیم لااقل استرس اتمام شارژ نداشتیم
    من نمیدونم این آمارهای عجیب و غریب و راه حل های عجیب تر از اون را از کجاشون در میارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مخابرات مشکل DNS داره، فک نکنم با زنگ زدن هم درست بشه، من پیشنهاد میکنم که چند تا DNS خودتون به صورت دستی روی سیستمتون ست کنید که لااقل اعصابتون داغون نشه. بعد به 2020 هم زنگ بزنید که به طور کلی درستش کنند. آخه همه بلد نیستند و نمیدونند که این کار را باید انجام بدهند.
    من DNS را هم عوض کردم اما وقتی که سایت بسیار دیر لود میشه و یا بطور ناقص و درهم برهم بالا میاد و وقتی همون سایت (حتی سایت داخلی) را راحت با ف ی ل ت ر ش ک ن می تونی باز کنی همه اینها نشان میدهند که مشکل از جای دیگری است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی بده که تو منطقت فقط مخابرات سرویس می ده اون هم مدام قطع هست ماشالله پر نویز هم هست خط

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها من روی pppoe مودمم را ست میکنم اینترنت ندارم ولی روی bridge میذارم و کانکت میشم وصل میشه مشکل از کجاست ؟
    مشکل از تداخل مک آدرس مودم توی شبکه هست.
    مدل و مک آدرس فعلی مودم و شماره تلفنی که باهاش adsl گرفتید را برام پخ کنید تا چک کنم.

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    این خروجی mtr سایت varzesh3 هست
    میشه خواهشا یکی به من بگه چرا اینطوریه؟؟ چرا واسه هر هاپ چندین تا آی پی هست؟؟ چرا هر آی پی چندین بار تکرار شده؟؟ الان این پکت چی سرش اومده؟؟ (سرعت اینترنتم هم افتضاحه!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vahid javani; 25-05-2015 at 22:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

zمن یک هفته پیش از بس زنگ زدم 2020 شماره دیتا را دادند

زنگ زدم گفت به دوستش که کش را یک دقیقه بر دار

اقا کش دیتا را خالی کرد کل اینترنت سرعتش مثل نور بالا رفت

این شماره دیتا هست

32655051

من یک نفره فایده نداره زنگ میزنم هر کسی مشکل داره باید به هر جا به جز 2020 هم زنگ بزنه تا مشکل درست بشه

اینترنت نامحدود تو تهران میدند تو اصفهان نه تعرفه ها تو اصفهان فرق داره با بیشتر جا ها

سرعت نا برابر هست و اونایی که مثل من هستند طرح حرفه ها برداشتند فیبر نوری هستند 2 مگ هستند

و دیگران با این طرح با خط تلفن قدیمی مسی 10 مگ دارند نا برابری هست

برای این که درست بشه اینترنت باید همه به هر جایی که مربوط به مخابرات و اینترنتش میشه زنگ بزنید تا متوجه بشند ما مشکل داریم و رضایت نداریم

این خرابی ها که رسیدگی نمیشه میشه یک دلیل دیگه هم داشته باشه

اون اینه دارند این طرح زیر را آماده میکنند برای فروش

حالا هر چی ما گیر و دگیر مخابارت باشیم واونا این طرح بهار تا بهار را بکنند تو پاچه ملت

باید رسیدگی نشه تا یک قرار داد جدید بسته بشه تا اون طرح فروش کنه بند خدا شرکت مخابرات که نباید کم پول در بیاره

ما باید هر چی میتونیم پول بدیم به این شرکت اونا وظیفه دارند جیب ما را جارو کنند

لینک طرح بهار تا بهار

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالبه دیگه طرح نامحدود نمیدند
    همش شده طرح حجمی با نام ها زیاد مثلا

کمپین تابستانی
    کمپین نورزی
    بهار تا بهار
    تابستان تا تابستان

مشترکین که طرح یک ساله باید قرار داد ببندند خدا به دادشون برسه

Last edited by POP_0098; 26-05-2015 at 00:02.

8. 3 کاربر از POP_0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من یک هفته پیش از بس زنگ زدم 2020 شماره دیتا را دادند

زنگ زدم گفت به دوستش که کش را یک دقیقه بر دار

اقا کش دیتا را خالی کرد کل اینترنت سرعتش مثل نور بالا رفت

این شماره دیتا هست

32655051

من یک نفره فایده نداره زنگ میزنم هر کسی مشکل داره باید به هر جا به جز 2020 هم زنگ بزنه تا مشکل درست بشه

اینترنت نامحدود تو تهران میدند تو اصفهان نه تعرفه ها تو اصفهان فرق داره با بیشتر جا ها

سرعت نا برابر هست و اونایی که مثل من هستند طرح حرفه ها برداشتند فیبر نوری هستند 2 مگ هستند

و دیگران با این طرح با خط تلفن قدیمی مسی 10 مگ دارند نا برابری هست

برای این که درست بشه اینترنت باید همه به هر جایی که مربوط به مخابرات و اینترنتش میشه زنگ بزنید تا متوجه بشند ما مشکل داریم و رضایت نداریم
    من که هرچی پرس و جو و پیگیری کردم میگن رو فیبر نوری 2 مگابیت بیشتر نمیشه ارایه داد. جمله خنده داریه که رو سیم مسی 10 مگابیت میدن رو فیبر 2 مگ. ولی خب چی بگه آدم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من که هرچی پرس و جو و پیگیری کردم میگن رو فیبر نوری 2 مگابیت بیشتر نمیشه ارایه داد. جمله خنده داریه که رو سیم مسی 10 مگابیت میدن رو فیبر 2 مگ. ولی خب چی بگه آدم ...
    نه عزیز یکی از بچه ها رو 5 بستن همش اینترنتش میپره. چرا؟ چون تجهیزات این نوع سیم را ندارن کلا خرج هم نمیکنن تو این زمینه چرا؟ چون حرام است[emoji1] [emoji1] [emoji1]
    دور شوخی درباره رفيقم راست گفتم.

11. این کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

نه عزیز یکی از بچه ها رو 5 بستن همش اینترنتش میپره. چرا؟ چون تجهیزات این نوع سیم را ندارن کلا خرج هم نمیکنن تو این زمینه چرا؟ چون حرام است[emoji1] [emoji1] [emoji1]
    دور شوخی درباره رفيقم راست گفتم.
    دوست عزیز من خودم فیبر نوری هستم پورتم هم روی ۱۰ مگ هست... بچه های این تاپیک هم اطلاع دارند این حرف شما اصلا منطقی نیست.
    الان اهواز اسیاتک روی فیبر سرویس میده تا ۱۵ مگ هم پورت بازه

13. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •