تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1048 از 1291 اولاول ... 485489489981038104410451046104710481049105010511052105810981148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,471 به 10,480 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من طرح 128 سه ماهه دارم که چند روز دیگه تموم میشه. چطور میتونم تعرفه رو تغییر بدم که بعد از این مدت غیرفعال نشه و بره روی مصرف ازاد؟ همچین گزینه ای توی منوی تغییر تعرفه نیست. ممنون که پاسخ میدین
    مثل این که طرح مصرف آزاد را برداشتن.

2. 2 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینو که گفتی الان یاد همون صحبتم با پشتیبانی افتادم. وقتی که داشت حرف میزد یکجا نمیدونم از دهنش در رفت یا اشتباه کرد ولی دقیقا یک چیزی راجع تراکم کاربرها و حجم و این خط مشی مصرف گفت . جمله دقیقش یادم نیست اما شبیه این بود که : تبریز(مطمئن نیستم تبریز بود اما یک شهر دیگه) تراکم زیادی نداره و نیست (خط مشی مصرف مثل اینجا). البته میگم درستش یادم نیست اما چیزی شبیه به این بود . البته بعدش تو حرف هاش گفتش که منظور چیز دیگه بوده و منم فک کردم منظورش چیز دیگه بوده.
    با این شرایط که واسه بعضی کاربرهای 1مگ روی 80 گیگ اومده و واسه بعضی 2 مگ ها هم بعد از 120 نیومده جور در میاد.
    ===
    مصرف من بیشتر از120 گیگ شده(حدود 123 گیگ) و فعلا توی ecare حجم 120.2 گیگ ثبت شده که از 120 بیشتر هست و فعلا اخطاری هم نیومده تا الان.
    احتمالش هست که مصرف توی ساعات رایگان رو با ضریب کمتر حساب کنن و یا کلا حساب نکنن ؟
    من تست کردم ( انهم با کمترین ضریب خطا ) ولی اخطار سوم قشنگ زد هم فرمولم رو بهم زد هم حرف شمارو

چند روز دانلود نداشتم بعد یک روز همین ساعات شبانه رایگان - دوباره یکی دو روز نداشتم و بعد باز ساعات شبانه ولی اخطار امد
    نتیجه می گیریم ساعات شبانه باسه اخطار مثل ساعات عادی هست.

تا الان یا کلا اینها حجم رو محاسبه می کنند یا در رابطه فرمول منحنی خط قرمز اخطار به شدت به حجم مصرفی وابسته است.

الان شما کدام استان هستید؟

منم رد کردم 120 رو و حدود 125 گیگ دانلود کردم اخطاری خداروشکر نیومده

ساعات رایگان کلا حساب نمیشه من الان چند شبه برای اینکه حجمم خیلی نره بالا شب ها دانلود های سنگین و حجم بالا رو دانلود میکنم که حجم مصرفی حساب نشه
    شما البرز هستید درسته؟
    من به 130 گیگ رسیدم و خبری از اخطار با اس.ام.اس یا ایمیل نیست.
    احتمالا مصرف شبانه رو حساب نمیکنن. (چیزی حدود 50 گیگ از مصرف من مصرف شبانه بوده)
    نقض شده - بالا گفتم
    به علت عدم رعایت «خط مشی استفاده منصفانه»، سرویس شما به ضریب اشتراک بالاتر تغییر یافت.

در نظر داشته باشید در پایان دوره، سرویس شما به صورت خودکار به حالت قبل باز می گردد.
    جهت کسب اطلاعات بیشتر به wimax.irancell.ir مراجعه فرمایید .
    اين پيام توسط سيستم ايجاد شده است. لطفاً به آن پاسخ ندهيد
    وایمکس ایرانس

خب اساتید محترم سرعت هم تقریبا روی 18 اومد.
    تا آخر شب هم مقدار مصرف رو اعلام میکنم.

ماه بعد باز می تونی این کار رو باسه بررسی اینکه دوباره کی محدود می کنن سرعت رو ،تست کنی؟

بعد شما کدام استان هستید؟

من هم اخطار سوم رو گرفتم ( موقعی که می خواستم فرمولم رو تست کنم ) روی 82 گیگ اخطار امد و زمانی که ساعات مصرف ازاد بوده. مواظب باشید.

هنوز خیلی ناقص هست اطلاعات فرمولی ( اگر فرمولی باشد - شک دارم فرمولی باشد - احساس کسایی رو دارم که موندن ایا واقعا رابطه خیلی ساده است و من الکی دارم خودم رو می پیچونم یا خیلی سخت
    که درک من نمی رسد.... )

سرویس شما 1 مگ هست یا 2مگ؟

این میزان مصرفتون رو حتما بگید که بفهمیم از چه میزانی ضریب بالا میره

و خوبیش حداقل اینه که از اول دوره دوباره محدود نیست و به حالت قبل برمیگرده
    هنوز باید این تست بشه که ماه بعد از چه حجمی دوباره محدودیت اعمال میشه ... اصلا جالب نخواهد بود بیان روی 20 گیگ محدود کنن.....
    شما هم باز همه چی رو کنترل کن در دو مگ

اینترنت من 1 مگ هستش
    و حجم مصرفی 105 گیگ و 750 مگا بایت
    حالا اساتید ماشین حساباشون رو دربیارن حساب کتاب کنن

خب دیگه ما موندیم و مبین نت حجمی 2 مگ که این 4 روز رو باهاش سر کنیم
    دوستان به نظرتون طرح ایرانسل رو تغییر بدم؟
    یعنی اگه برم رو 2 مگ میتونم 300 گیگ دانلود داشته باشم بدون اخطار؟
    انتخاب خودت هست
    من مال خودم رو عوض کرد تا ببینم تاثیری در اخطارها داره یا نه (خوبه رو 20 گیگ منو محدود کنه - همان لحظه شروع می کنم باسه درخواست adsl)
    واسه اینترنت توی کشور ما هیچ دقت روز خوب نمیاد
    همه فقط سعی دارن بین بد و بدتر انتخاب کنن

2مگ میشه 2برابر 1 مگ یعنی همین حالتی که داری روی 200 گیگ برات پیش میاد.
    در ضمن مطمئن نیستم اما فک کنم دانلود شبانه توی خط مشی مصرف محاسبه نمیشه.
    بنظرم باسه احتیاط یک ضریب اطمینان 0.9 یا 0.85 بزار که بشه 180 یا 170 گیگ که اخطار نگیری ( کار اینها حساب نداره )

مثل این که طرح مصرف آزاد را برداشتن.

من هم نگاه کردم نبود - زنگ بزن 707 بپرس چجوری میشه فعالش کرد.

4. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بله من البرز هستم

تا الان هم 132 گیگ دانلود داشتم و هیچ اخطاری هم نداشتم تا الان خداروشکر 2 روز دیگه هم سرویس این ماهم تموم میشه

6. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

من تست کردم ( انهم با کمترین ضریب خطا ) ولی اخطار سوم قشنگ زد هم فرمولم رو بهم زد هم حرف شمارو

چند روز دانلود نداشتم بعد یک روز همین ساعات شبانه رایگان - دوباره یکی دو روز نداشتم و بعد باز ساعات شبانه ولی اخطار امد
    نتیجه می گیریم ساعات شبانه باسه اخطار مثل ساعات عادی هست.

تا الان یا کلا اینها حجم رو محاسبه می کنند یا در رابطه فرمول منحنی خط قرمز اخطار به شدت به حجم مصرفی وابسته است.

الان شما کدام استان هستید؟
    من تهران هستم.
    حدود 144 گیگ دانلود داشتم که بیشتر از 57 گیگ اون توی ساعات شبانه بوده. 3 روز به آخر سرویس مونده و اخطاری نداشتم.
    شاید بعد از دریافت احطارها شبانه و روازنه یکی حساب میشه.
    به حجم مصرفی وابسته هست یعنی چطوریه ؟

8. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

اقا یه سوال سرعته 512 باید چند باشه ؟؟؟؟؟
    اگه می گید باید 65 باشه پس چرا سرعت من روی 35 تا 45 هست ؟؟؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اقا یه سوال سرعته 512 باید چند باشه ؟؟؟؟؟
    اگه می گید باید 65 باشه پس چرا سرعت من روی 35 تا 45 هست ؟؟؟
    سرعتش حداکثر روی 64 باید باشه عزیز (یعنی در بهترین حالت منطقه شما و دکل و جای مودم و همه این ها بهترین سرعت روی 64 باید باشه )
    ولی به دکل منطقه و ترافیک دکل بستگی داره
    و سرعت شما متغیر بین 8 تا 64 میتونه باشه که در این صورت قانونی هست و مشکلی نداره در نظر ایرانسل

11. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jiminia2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ماه بعد باز می تونی این کار رو باسه بررسی اینکه دوباره کی محدود می کنن سرعت رو ،تست کنی؟

بعد شما کدام استان هستید؟

من هم اخطار سوم رو گرفتم ( موقعی که می خواستم فرمولم رو تست کنم ) روی 82 گیگ اخطار امد و زمانی که ساعات مصرف ازاد بوده. مواظب باشید.

هنوز خیلی ناقص هست اطلاعات فرمولی ( اگر فرمولی باشد - شک دارم فرمولی باشد - احساس کسایی رو دارم که موندن ایا واقعا رابطه خیلی ساده است و من الکی دارم خودم رو می پیچونم یا خیلی سخت
    که درک من نمی رسد.... )
    بله حتما از پس فردا که دوره جدید شروع میشه سرعت و حجم رو به طور دقیق رصد میکنم
    و قصد دارم از اینترنت رایگان شبانه ایرانسل استفاده نکنم (چون یه مبین نت هم دارم و از اون استفاده میکنم)
    من از خوزستان هستم

13. این کاربر از jiminia2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

میگم این بچه های نامحدود یه تاپیک جدا برا پیگیری طرحشون بزنن با این سرعت داغون وایمکس 10 صفحه تاپیکو رد کردم کل مبحث سر اخطار سوم بود

الان 2 هفتس کلا وایمکس داغون در حد لیگ دسته ی 3 !!! از قبل از بارش برف شروع شده این داستان
    بنده کرج هستم تو قسمت Scanner مودم که میزنم دکل ها همه شهید شدن !!! cinr ها زیر 10 اون دکل که هم همیشه بهش وصل میشدم نیست ! مکشو داشتم
    پینگ 8.8.8.8 وحشتناک نوسان داره از 270 تا 800 900 و تایم اوت
    سرویسم 256 5 گیگ هست و الان این صفحات فروم رو به زور باز میکنه تازه مودمو گذاشتم تو بالکن !! معلومه ترافیکشون خیلی بالاست
    پشتیبانی فقط بلده دستورات کلیشه ای بده : جای مودم و عوض کن . فریمور آپگرید کن و اینا انگار با هالو طرفه

همین مخابرات که همه بد میگن ازش همین منطقه پینگ 120 گرفتم صبح !!! منتها خونه ما تلفن نداره

به هیچ وجه وایمکس نگیرید مگر اینگه مثل من خط تلفن نداشته باشین . چه نامحدود چه محدود همش آشغاله
    از برج 6 که وایمکس گرفتم هر هر 3 ماه یه 2 هفته ای با این افت شدید و نوسان سرعت و پینگ مواجه شدم

15. این کاربر از amir_dre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

عزیز والا من نمیدونم کدوم بی سوادی از ایرانسل به شما گفته انتن تاثیر نداره

شما خودت قضاوت کن
    وقتی تمام آنتن های شما پر نباشه یعنی 100% سیگنال رو شما دریافت نمیکنی
    و وقتی مودم های ایرانسل از امواج و سیگنال ها تامین شدن و شما به نت وصل میشید باهاشون
    پس اگه سیگنال دریافتی شما 100% نباشه قطعا شما تمام سرعتی که باید نسبت به سرویستون باید دریافت کنید رو نخواهید داشت

خودتون هم بشینید کمی به این موضوع فکر کنید به همین نتیجه میرسید

کلا پشتیبانی ایرانسل هرچی که به ضرر خودش باشه میگه مشکلی نداره

چون من خودم این موضوع رو به شخصه تجربه هم کردم
    وقتی 5 آنتن من پر هست سرعت روی 260 هست ولی مثلا روی 3 آنتن سرعت نوسان پیدا میکنه و میاد روی 160 تا 200
    البته تو سرعت زیر 512 اصلا محسوس نیست چون من با سیگنال 75 و CINR حدود 10/9 یه زمانی هم پینگم خوب بود همون سرعتم سقف سرویسم بود
    فعلا کل مشکل وایمکس سر ترافیک بالاشه همینجوری دارن هی میفروشن بدون اینکه پهنای باندو ارتقا بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=Mr.Aras;8105092]مثل این که طرح مصرف آزاد را برداشتن

سلام باید بگم که طرح مصرف آزاد را در شهر تهران وخوزستان متاسفانه برداشتن
    بقیه شهرستانا مصرف ازاد میتونن انتخاب کنن
    کلا ایرانسل هرچی طرح خوب هست از تهران برداشته از جمله مصرف ازاد و تعرفه 3 ماهه و 6 ماهه
    در حال حاضر در تهران فقط میتونید تعرفه یک ماهه برای سرعت های 128-256-512-1024-2048 و یک ساله برای سرعت های 128-256-512
    داشته باشید.
    ایرانسل در اقدامی عجیب تنوع تعرفه ها را برای تهران برداشته به نظر شما چرا ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •