لطفا جواب من رو هم بدید با تشکر![]()
لطفا جواب من رو هم بدید با تشکر![]()
سلام
بچه ها من مردم با این بازی.
ساکر 09 بهتر میشد بازیکن بخری . اینجا اصلا پیشنهاد اولیه تو قبول نمیکنن.
یکی بگه چه کار کنم. دیگه خسته شدم. از این بازی.
حتی به یه بازیکن خیلی آماتور هم پیشنهاد میدی قبول نمیکنن.
بازم ساکرهای قدیمی خیلی بهتر بودن.
لطفا کمک کنید.
تازه کارم زیاد وارد نیستم
salam bacheha sale no pisha pish mobarak
man win 7 nasb kardam moshkele seda dare yani sedaye tashvighe tamashagara pakhsh nemishe
shenidam ye patch hast ke in moshkelo hal mikone har chi gashtam peydash nakardam.
mishe loft konid in patcho baram bezarin.
حل مشکل صدا و بی حالی تماشاچی ها تو ویندوز 7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز
حالا میشه به من بگین برای اینکه تیمها همه اسم خودشون رو داشته باشن و پرچم و استادیوم و ... هم درست باشه و بازیکنها هم همه به روز باشن چه از نظر نقل و انتقالات و چه از نظر قدرت و قیافه و ... چی کار باید بکنم ؟
البته اینم بگم که من اصلا مثل شما حوصله ی اینو ندارم که خودم برم و همه ی اینها رو ادیت کنم ...
اگه ممکنه یه پچی معرفی کنین که همه ی این کارها رو بکنه ...
اگه ممکنه یه توضیحی هم راجع به کیت سرور بدین ، اصلا این کیت سرور چی هست ؟
باز هم ممنون میشم اگه جواب بدین
Last edited by Nrique; 17-03-2010 at 00:49.
چرا نمیشه این ترینر افزایش پول در مستر لیگ را دانلود کرد نمیشه این فایل را دوباره آپدیت کنید ممنون میشوم.
خودتون ببینید.
http://www.multiupload.com/HJM7Q19TXZ
توی صفحه 900 توضیحات کاملی در مورد پچ krauser داده شده من این پچ رو پیشنهاد میکنم
کسی که با pes editor کار کرده میتونه بگه امکان این که ترتیب تیم ها عوض بشه وجود داره؟؟؟ یعنی مثلا بارسا بیاد تیم اول لالیگا باشه؟
ممنون
ممنون...
بله شما توی قسمت Players تیم هایی که می خوای جاشون رو تعویض بکنی انتخاب می کنی و بعد راست کلیک می کنی روی اسم یکی از بازیکنان و گزینه Swamp RTeams with all setting رو می زنی جاشون تغییر می کنه ولی اگه اشتباه نکنم باید لوگوها و کیت تیم ها رو خودت از کیت سرور درست کنی
خوب شما باید متوجه بشید که این لینک لینک برنامه نیست آدرس صفحه دانلود هست شما وقتی به این مسیر می رید چند تا لینک از آپلود سنتر های مختلف میده که به دلخواه یکی رو انتخاب و بعد دانلود می کنید
مراجعه کن به پست 9000 همین تاپیک صفحه 900
شما موقعی که می خوای بازیکن بخری به بازیکن رو از لیست پیشنهادی اسکوت انتخاب کن در این صورت احتمال پیوستن اون بازیکن بالای 50 هست ولی اگه خودت سرچ کنی شاید بازیکن آماتور رو هم نتونی بخری با تیمی مثل رئال سیستم خیلی مورد داری پیدا کرده سیستم ترانسفر. در کل مستر لیگ امسال نتونست حتی نمره قبولی رو هم بگیره مشکلات زیادی داره امیدوارم در نسخه بعدی اصلاح بشه تا بتونیم ازش لذت ببریم
داخل مستر ليگ منظورته ؟
تا جايي كه من ميدونم امكان ويرايش مسترليگ با اين برنامه وجود نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)