یعنی چی؟ عوض کنم؟
خوب درخواست که بدم جمع کنن مثک 20 روز طول میکشه ولی پولش پام حساب میشه... توی این 20 روز نت ندارم؟
برم چی بگیرم که بشه روی دانلود شبانش حساب کرد؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
یعنی چی؟ عوض کنم؟
خوب درخواست که بدم جمع کنن مثک 20 روز طول میکشه ولی پولش پام حساب میشه... توی این 20 روز نت ندارم؟
برم چی بگیرم که بشه روی دانلود شبانش حساب کرد؟
وزیر ارتباطات گفته قراره پهنای باند اینترنت تا پایان سال 93 ده برابر بشه ...
خب حالا من از شما می پرسم : 0x10 چند میشه ؟؟؟؟؟
اصن 0x100000000 چند میشه ؟؟؟؟
من دیگه حرفی ندارم)
قبل از اینکه درخواست جمع آوری بدی از توی قسمت تغییر تعرفه، سرویستو تغییر بده به ارزون ترین سرویس. اینا که ماهی 7_8 تومن هست.
اینجوری توی این مدت 2_3 تومن بیشتر ضرر نمیکنی.
اینایی هم که جمع آوریشون دیگه خیلی طول کشید و توی این فروم کلی گِله و شکایت کردن حدود 15 روز جمع آوریشون طول کشید. حالت نرمال کمتر هم هست. دیگه این 20 روز از کجا اومد؟![]()
سلام
دوستانی که از بیست نت دارین از چه ش ی لتر شکن استفاده میکنین؟ برای من ساکس و اوپن شی پی ان اصلا کار نمیکنه .کریو هم که وصل میشم بعد از یه مدت مثلا یکی دو دقیقه دیگه دیتا نمیده دیگه اعصاب نزاشته برام! سایپون هم دل بخواهی وصل میشه بعضی وقتا بعضی وقتا هم اصلا و ابدا !! لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه !؟
دوستان پیشنهادتون واسه وایرلس چی هست؟
داداش من الان فکر کنم 25 روزه که درخواست جمع آوری دادم و هر رپز پشتیبانی یه بهونه واسم میاره . کلا دیگه قیدشو زدم . فقط سپردم به یکی از آشناهامون تو مخابرات که شاید تونست کاری کنه
Sent from my HTC One using Tapatalk
25 رووووووووووووووووووووز!!!!!! !!!!عجب آدمایی هستن اینا دیگه
.
وقتی درخواست جمع آوری دادی سرویس چند تومنی فعال بود؟
دوستان سايت بيست نت چه جوري باز ميشه؟
روي صفحه اولش قفل مي كنه
آره برادر . هنوز مونده تا این حروم خورا رو کامل بشناسیم .
آخرین تعرفه م دو مگ ۸ گیگ بود که تا یه هفته بعد از درخواست فعال بود و هزینه واسم مینداخت . که دیگه زنگ زدم نت رو قطع کردن ولی خط هنوز رانژس . هم دارن پول آبونمان میگیرن هم من نمیتونم از یه شرکت دیگه نت بگیرم .
خدا از نون خوردن بندازشون که اینطوری با مردم بازی میکنن.
Sent from my HTC One using Tapatalk
اینترنت نامحدود 2020،512 رو دارم اولش سرعت 64 بود الان سرعت دانلودم 16 هست.فکر کنم share یک به 32 بشه.
این هزینه ای که مخابرات داره بابت 512 میگیره باید یک چهارم بشه. آیا هزینه کم کردن سرعت رو برمیگردونه؟
شاید سیاست کلی دولت اینه که ارتباطات بین مردم و خارج از کشور کم بشه نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)