با سلام خدمت دوستان عزیز من یه تی پی لینک 8960 گرفتم و کانکشن اون رو PPOE ساختم میخواستم ببینم میشه کانکشن رو بریج بسازم و بعدش بتونم با موبایل هم به اینترن وصل بشم یا موبایل فقط با حالت PPOE کار میکنه؟ با سپاس
با سلام خدمت دوستان عزیز من یه تی پی لینک 8960 گرفتم و کانکشن اون رو PPOE ساختم میخواستم ببینم میشه کانکشن رو بریج بسازم و بعدش بتونم با موبایل هم به اینترن وصل بشم یا موبایل فقط با حالت PPOE کار میکنه؟ با سپاس
سلام
برای اینکه دستگاه ها بتوانند از طریق وایرلس مودم به اینترنت وصل بشوند باید مودم را روی پروتکل PPPoE ست کنید برای موبایل هم همینطور باید روی PPPoE ست کنید .
آقا ما این dll رو کپی هم کردیم ولی نشد و دوباره همون ارور رو میگیره و مثل اینکه ویندوز خودش دوباره همون dll قبلی رو میریزه چون دوباره حجم که میگیرم میبینم 242 kb هست
البته کل اینترنت رو زیر و رو کردم اینطور که فهمیدم شاید بخاطر IE8 و شاید آخرین SP3 که ریختم
من دیگه موندم چیکار کنم لطفا کمک کنید مودم من corecess 3112 UG بعلت تعویض شرکتی که adsl میگرفتم باید حتما کانفیگش کنم که نمیشه و این ارور رو میده error loading newdev.dll
ممنون میشم دوستان کمک کنند
آیا راهی هست که بشه همزمان از دو اینترنت مثلا دو تا adsl استفاده کرد؟
با سپاس از شما دوست عزیز شرمنده من نمیدونم چرا دکمه سپاس نداره واسه من
با سلام
مباحث زیادی در این مورد هست
یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه
تئوری زیاد معتبری نداره اما میگن میتونید مودم ها رو سوییچ کنید و اینترنت رو تلفیق کنید
فقط یه سری پیکربندی داره که همونایی که ادعا میکنن هم باید بیان بگن
موفق باشید.
من یه مودم tp-link TD8811 دارم تو صفحه device infoسرعت دریافتم1024هست ولی موقع دانلود حتی با دانلود منیجر سرعتش از60-70کیلوبایت بیشترنمیشه مشکل چیه؟
فریمورشم آپدیت کردم به آخرین ورژن ولی بعد از آپدیت چراغ act دیگه نمی زنه کلا خاموش مونده!!!!
با تشکر یکم بیشتر توضیح بدین
سوال من :
من یه مودم وایرلس دارم که هم با پی سی خودم و هم با لپ تاپم به اون وصل میشم
میخام از این اینترنت وایرلس همسایه هم استفاده کنه ، اما اونجا برد نداره و نمیتونه مودم منو پیدا کنه
چه دستگاه یا وسایلی رو باید تهیه کنم تا مشکلم حل بشه .
---------------------
جواب یکی از دوستان :
اگر مودم شما آنتن External دارد میتونید یک آنتن قوی تهیه کنید و برد مودم را بالا ببرید . در غیر اینصورت باید Access Point داشته باشید تا اینترنت را به بقیه شیر دهید ولی میتونید یک مودم با برد قویتر هم تهیه کنید یا مودمی که آنتن External داشته باشه.
-----------------
نه نمیشه آنتن external وصل کرد و نمیخام مودمم رو عوض کنم ، میشه بین این مودم و اون سیستم که مسافت دوری قرار گرفته یه AP قرار بدم تا اینا رو به هم وصل کنه ؟
قیمت linksys-wag 120 n
چنده ظاهرا گرون شده بهم گفتند84 هزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)