آره دبیرمون هم گفته بود ولی نیازی به فرموش نیست ...خیلی راحتر می تونی حساب کنی...یعنی اصلا الان که دارم فکر می کنم خودت هم می تونی فرمولش رو بسازی
راستی تو تاپیک درس خودش بپرسی بهتره
آره دبیرمون هم گفته بود ولی نیازی به فرموش نیست ...خیلی راحتر می تونی حساب کنی...یعنی اصلا الان که دارم فکر می کنم خودت هم می تونی فرمولش رو بسازی
راستی تو تاپیک درس خودش بپرسی بهتره
البته بچه ها اين فرمول محاسبه K تا جايي كه من يادمه د خيلي سبز بود . فرمولش هم اين بود كه تعداد مول هاي گازي راست منهاي مول هاي گازي چپ ميكردي بعدشم عبارت مول بر ليتر رو به توان اون عدد به دست آمده ميكردي. تا جايي كه يادمه در شيمي پيش 1 خيلي سبز بود اين فرمول.
در ضمن خيلي سبز و مبتكران امتحانشون رو پس دادن هركي كامل و با دقت خونده ازشون نتيجه خوبي گرفته. من خودم علاوه بر اينها تخته سياه رو هم خوندم همينطور براي پايه گاج رو هم خوندم ولي هيچ لزومي نبود اگه همون خيلي سبز رو مرور كافي ميكردم هم همون نتيجه رو ميگرفتم.
منظورم Kی سرعت بود نه تعادل.اون چیزایی که شما ها گفتین برای Kی تعادل بود که فرمولش همه جا هست.
اینه فرمولش:
یکای K سرعت=عکس ثانیه•عکس مولار به توان مرتبه ی کلی منهای یک
که منظور از مرتبه ی کلی مجموع توان های غلظت واکنش دهنده ها در معادله ی قانون سرعت است.
این فرمول کارو خیلی راحت تر می کنه که توی مبتکران و خیلی سبز و تخته سیاه و ... نیست.
ممنون.
بازم نیازی به فرمول نیست باید فرمولش طوری باشه که K ی سرعت ضربدر واکنش دهنده Mol/s بدست بیاد
درسته.کلا هر چیزیو معمولا میشه با روش های خود کتاب هم جواب داد.اما وقتی هر سال داره از Kی سرعت سوال میاد با فرمول بالا خیلی سریع تر میشه جواب داد.
ممنون.
اگه مفهوم رو به صورت عميق درك كرده باشين نيازي به همچين فرمولي نداري. درست مثل اين ميمونه كه ازت بپرسن يك چهارم صرب در چه عددي ميشه 4 و اونوقت تو دنبال فرمول و راه حل باشي.
به هر حال اگه مبتكران يا خيلي سبز داري من توصيه ميكنم به جاي اينكه وقتت رو صرف گشتن دنبال كتابهاي ديگه بكني؛ بزاري روي خوندن خيلي سبز و مبتكران. اين دوتا كتاب امتحانشونو خوب پس دادن اگه روشون وسواس نداشته باشي موفقت ميكنن.
==
كلا در انتخاب كتاب نبايد وسواس داشت، كتابهايي كه بقيه رو موفق كردن شما رو هم موفق ميكنن
کتاب میکروبانک دیفرانسیل گاج چطوره؟؟؟
ممنون پس خیلی سبزو تهیه میکنم.فقط درسنامه هاش مثل مبتکران هست؟؟
راستی الان رفتم سایت مبتکران...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره؟؟
بله
كتاب خوبي هست
كتاب خوبي نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)