تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1048 از 1137 اولاول ... 48548948998103810441045104610471048104910501051105210581098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,471 به 10,480 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

میگم من یادمه توی پاسخ تشریحی کنکور ۹۱ گاج برای سوال قانون سرعت یه فرمولی برای محاسبه ی یکای k داد که نه توی مبتکران بود که خودم خوندم نه توی خیلی سبز که دوستام خوندن.

می خواستم از کسایی که به جز این دو کتاب رو هم خوندن بپرسم آیا راه حل های دیگه ای هم برای شیمی هست که مبتکران اشاره نکرده باشه؟

ممنون.
    آره دبیرمون هم گفته بود ولی نیازی به فرموش نیست ...خیلی راحتر می تونی حساب کنی...یعنی اصلا الان که دارم فکر می کنم خودت هم می تونی فرمولش رو بسازی

راستی تو تاپیک درس خودش بپرسی بهتره

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

البته بچه ها اين فرمول محاسبه K تا جايي كه من يادمه د خيلي سبز بود . فرمولش هم اين بود كه تعداد مول هاي گازي راست منهاي مول هاي گازي چپ ميكردي بعدشم عبارت مول بر ليتر رو به توان اون عدد به دست آمده ميكردي. تا جايي كه يادمه در شيمي پيش 1 خيلي سبز بود اين فرمول.

در ضمن خيلي سبز و مبتكران امتحانشون رو پس دادن هركي كامل و با دقت خونده ازشون نتيجه خوبي گرفته. من خودم علاوه بر اينها تخته سياه رو هم خوندم همينطور براي پايه گاج رو هم خوندم ولي هيچ لزومي نبود اگه همون خيلي سبز رو مرور كافي ميكردم هم همون نتيجه رو ميگرفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظورم Kی سرعت بود نه تعادل.اون چیزایی که شما ها گفتین برای Kی تعادل بود که فرمولش همه جا هست.

اینه فرمولش:

یکای K سرعت=عکس ثانیه•عکس مولار به توان مرتبه ی کلی منهای یک

که منظور از مرتبه ی کلی مجموع توان های غلظت واکنش دهنده ها در معادله ی قانون سرعت است.

این فرمول کارو خیلی راحت تر می کنه که توی مبتکران و خیلی سبز و تخته سیاه و ... نیست.

ممنون.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

منظورم Kی سرعت بود نه تعادل.اون چیزایی که شما ها گفتین برای Kی تعادل بود که فرمولش همه جا هست.

اینه فرمولش:

یکای K سرعت=عکس ثانیه•عکس مولار به توان مرتبه ی کلی منهای یک

که منظور از مرتبه ی کلی مجموع توان های غلظت واکنش دهنده ها در معادله ی قانون سرعت است.

این فرمول کارو خیلی راحت تر می کنه که توی مبتکران و خیلی سبز و تخته سیاه و ... نیست.

ممنون.
    بازم نیازی به فرمول نیست باید فرمولش طوری باشه که K ی سرعت ضربدر واکنش دهنده Mol/s بدست بیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درسته.کلا هر چیزیو معمولا میشه با روش های خود کتاب هم جواب داد.اما وقتی هر سال داره از Kی سرعت سوال میاد با فرمول بالا خیلی سریع تر میشه جواب داد.

ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درسته.کلا هر چیزیو معمولا میشه با روش های خود کتاب هم جواب داد.اما وقتی هر سال داره از Kی سرعت سوال میاد با فرمول بالا خیلی سریع تر میشه جواب داد.

ممنون.
    اگه مفهوم رو به صورت عميق درك كرده باشين نيازي به همچين فرمولي نداري. درست مثل اين ميمونه كه ازت بپرسن يك چهارم صرب در چه عددي ميشه 4 و اونوقت تو دنبال فرمول و راه حل باشي.
    به هر حال اگه مبتكران يا خيلي سبز داري من توصيه ميكنم به جاي اينكه وقتت رو صرف گشتن دنبال كتابهاي ديگه بكني؛ بزاري روي خوندن خيلي سبز و مبتكران. اين دوتا كتاب امتحانشونو خوب پس دادن اگه روشون وسواس نداشته باشي موفقت ميكنن.
    ==

كلا در انتخاب كتاب نبايد وسواس داشت، كتابهايي كه بقيه رو موفق كردن شما رو هم موفق ميكنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای کتاب درسی جدید دیف الگو بهترین کتاب تست ( درس نامه های خوبی هم داره ) هست و کتاب های دیگه حتی نزدیکش هم نیستند ...
    کتاب میکروبانک دیفرانسیل گاج چطوره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش زياد فرقي نميكنن شما در هر صورت آماده ميشين از هر نظر. ولي خب مبتكران يه سري تست هاي تخيلي داره كلا حجمش هم زياده. من هم مبتكران رو خوندم هم خيلي سبز و هم تخته سياه خودم شخصا خيلي سبز رو توصيه ميكنم.
    ممنون پس خیلی سبزو تهیه میکنم.فقط درسنامه هاش مثل مبتکران هست؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون پس خیلی سبزو تهیه میکنم.فقط درسنامه هاش مثل مبتکران هست؟؟
    بله

کتاب میکروبانک دیفرانسیل گاج چطوره؟؟؟
    كتاب خوبي هست

كتاب خوبي نيست

11. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •