اصلا طرف صبا نیا پینگ نابود شده
نویز اومده رو 16
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من سال پیش که این سرویس رو داشتم همزمان هم تو TS یا Xfire صحبت می کردم و هم بازی می کردم (البته GTA:SA نه COD4 )
اینم یه تست (البته فعلا منطقه ی ما (آزادی) قاطی کرده و باید160-180 می بود)
![]()
Last edited by afdragon; 23-06-2012 at 10:17.
من الان نامحدود مکس نت دارم و سرعتش (هم دان و هم آپ) 30-35 هست. تستش تو پست بالایی هست.
سرعت مکس توربو هم برا روز و هم برا شب 100-120 هست. مکس نت شبانه و روزانه هیچ فرقی نمی کنه و به خاطر دانلود زیاد محدودم نمی کنه.
مرسی دوست من . با سرویس توربو شبانه رایگان هر شب چقدر میشه دانلود کرد ؟
و اینکه من به طور میانگین میشه گفت دانلود بالایی دارم مثلا هر شب در هر صورت لینک هایی رو دانلود می کنم .
حالا اگه شما به جای من باشید با توجه به هزینه 128 سه ماهه نامحدود که 39 تومن هستش و 128 توربو 3 ماهه 6 گیگ که 49 تومن هستش و کارایی این دو سرویس ، کدوم سرویس رو انتخاب می کردید ؟
من خودم اگه واقعا سرعت دانلود شبانه توربو 120 -110 باشه بیشتر دوست دارم برم سمتش ولی اگه کمتر از 100 باشه ترجیح میدم نامحدود بگیرم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
برو بالا ............![]()
من ازهمارا اینترنت گرفتم ولی میگن که اگه از کانکشن برای اتصال به اینترنت استفاده کنی فقط میتونی با یک سیستم عامل به اینترنتن کانکت بشی مثلا فقط با ویندوز 7وویندوز اکس پی و دیگر را بیخیال بشی ایا برای دیگران هم همینطوریه ؟برای رفع این مشکل بغیر از اتوماتیک کردن مودم ایا راه دیگه ای هست ؟ویا میتونم باخودشون صحبت کنم تا این محدودیت رابرا من بردارند ؟اونایی که واردند یکم توضیح بدند
دوست عزیز میشه بگید میانگین سرعت روزانه و شبانه تون با سرویس توربو 128 چند بوده ؟ شبانه چقدر دانلود میشه کرد با این سرویس ؟
بین این سرویس و 128 نامحدود موندم والا ! اگه توربو سرعتش تو شب و روز بالای 100 باشه من توربو رو انتخاب می کنم
کلا سرعتش بین 100 تا150 میچرخه چند ثانیه میاد 90 و 85 اما اکثر مواقع سرعتش روز شب اینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)