تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1048 از 3745 اولاول ... 48548948998103810441045104610471048104910501051105210581098114815482048 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,471 به 10,480 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

وضعیت یکم بهتر شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

انگار من از یه سیاره دیگه اومدم . الان اینارو می گی من دقیقا اینطوریم :

باید در این تنظیم مقررات رو تخته کرد پس . با این احتساب 128 هم اگه سرعت 2 کیلوبایت بده کاملا قانونی هست و کار خلافی نکردن نه ؟؟
    دقیقا.چون وقتی میگی سرویس512 کیلوبایت اون کیلوبایت نیس کیلوبیت هست که باید / 8 کنی تا کیلو بایت بشه تا اینجا که هیچی.....
    ولی بعد از این یعنی اینکه سرویس دهندت اگه خیلی بهت حال بده همون سرعت رو بهت بده اگه نخواد بهت نمیده.
    در ضمن اون سرعتی که به کیلوبایت به دست اوردی چون ضریب اشتراکت یک به هشت هست بین هشت نفر تقسیم میشه یعنی سرویس 512 که گرفتی اگه سرعتت زیر 8 بیاد حق شکایت کردن داری.
    ولی خوب تو شکایت خودتو بکن

3. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه POLAAB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دقیقا.چون وقتی میگی سرویس512 کیلوبایت اون کیلوبایت نیس کیلوبیت هست که باید / 8 کنی تا کیلو بایت بشه تا اینجا که هیچی.....
    ولی بعد از این یعنی اینکه سرویس دهندت اگه خیلی بهت حال بده همون سرعت رو بهت بده اگه نخواد بهت نمیده.
    در ضمن اون سرعتی که به کیلوبایت به دست اوردی چون ضریب اشتراکت یک به هشت هست بین هشت نفر تقسیم میشه یعنی سرویس 512 که گرفتی اگه سرعتت زیر 8 بیاد حق شکایت کردن داری.
    پس برمیگردیم به همون سخن قدیمی که این خانه از پای بست ویران است ...

5. این کاربر از POLAAB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نه برادر ، اینطور که شما میگی نیست
    1 به 8 یعنی اینکه یک پهنای باند یا سرویس رو به 8 نفر میدن . فکر کنید یک اینترنت 1 مگی گرفتید و با مودم وایرلس 8 نفر دارن ازش استفاده میکنن
    من فکر میکنم منظورشون اینه . وگرنه چرا میگن 1 مگ ! ( اینی که شما میگید با عقل جور در نمیاد )
    2 - اینطور که بنده متوجه شدم فقط توی ساعات پر مصرف شیر میشه . مثلا 1 تا 6 صبح ( بنده به شخصه تست کردم . ساعت 1 تا حدودا 5 سرعتم واقعی یعنی سوریس خودم هست و از 5 تا 9 میشه یک الی دو مگ )
    3 - دوست عزیز خیلی عجله نکنید ، این یکی دو روز برای همه اینطور شده و سرعت اومده پایین ! احتمالا مشکلی براشون بوجود اومده . الان برای بنده درست شده و برگشته به قبل .
    یک مقدار صبر داشته باشید
    با تشکر
    Last edited by morti18; 25-04-2013 at 12:20.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نه برادر ، اینطور که شما میگی نیست
    1 به 8 یعنی اینکه یک پهنای باند یا سرویس رو به 8 نفر میدن . فکر کنید یک اینترنت 1 مگی گرفتید و با مودم وایرلس 8 نفر دارن ازش استفاده میکنن
    من فکر میکنم منظورشون اینه . وگرنه چرا میگن 1 مگ ! ( اینی که شما میگید با عقل جور در نمیاد )
    2 - اینطور که بنده متوجه شدم فقط توی ساعات پر مصرف شیر میشه . مثلا 1 تا 6 صبح ( بنده به شخصه تست کردم . ساعت 1 تا حدودا 5 سرعتم واقعی یعنی سوریس خودم هست و از 5 تا 9 میشه یک الی دو مگ )
    3 - دوست عزیز خیلی عجله نکنید ، این یکی دو روز برای همه اینطور شده و سرعت اومده پایین ! احتمالا مشکلی براشون بوجود اومده . الان برای بنده درست شده و برگشته به قبل .
    یک مقدار صبر داشته باشید
    با تشکر
    اگه باور نمیکنی خودت یه سوالی از خود شرکت بکن.بگو وقتی سرعت واقعی میشه جداست با اون ضریب اشتراک یا نه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ما که نگفتیم تو تمام ساعت 1به8
    اگه شرکت بخواد میتونه تا این سرعت بهت بده شما هم حق اعتراضی ندارید.
    اون 1 مگابیت هست نه مگابایت دوست عزیر.الان من پس سرویس 256 کیلوبیت دارم نه بایت.اونم مگابیت هست
    قبل از اینکه مصوبه 152 اجرابشه.سرویس 2 مگابیت ضریب اشتراکش تو آسیاتک 1.1بوده الان چون خودم هم رفتم و نمیدونم.1.1 و 1.4و1.6.1.8حتی 1.10هم داریم.طبق قانون جدید 1.10 رو اجرا کردن
    اگه برگردی به پست ها قبلی خود دوستمون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گفت که اپراتور بهش چی گفت
    Last edited by hossein019940; 25-04-2013 at 12:38.

داره خودمونی میشه POLAAB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ما که نگفتیم تو تمام ساعت 1به8
    اگه شرکت بخواد میتونه تا این سرعت بهت بده شما هم حق اعتراضی ندارید.
    اون 1 مگابیت هست نه مگابایت دوست عزیر.الان من پس سرویس 256 کیلوبیت دارم نه بایت.اونم مگابیت هست
    قبل از اینکه مصوبه 152 اجرابشه.سرویس 2 مگابیت ضریب اشتراکش تو آسیاتک 1.1بوده الان چون خودم هم رفتم و نمیدونم.1.1 و 1.4و1.6.1.8حتی 1.10هم داریم.طبق قانون جدید 1.10 رو اجرا کردن
    اگه برگردی به پست ها قبلی خود دوستمون
    گفت که اپراتور بهش چی گفت

منم در کمال تعجب دارم با شما همنظر می شم . با این رویه فکر بکنم تا چند ماه بعد اینترنت های 128 ، سرعت دانلودشون 2 کیلو باشه .
    کسایی که مصوبه رو تصویب کردن یا نمی دونن بیت و بایت چیه . یا اینکه عمدا به این موضوع اشراف دارن و فکر میکنن 2 کیلو بایت لیاقته ملته .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اینجوری که نمیشه یعنی اگه بشه که دیگه کسی نمیاد اینترنت بخره تمام شرکت ها ورشکسته میشه سازمان رادیویی روی این تعرفه ها و با این سرعت رو ساپورت میکنه حالا اون دست شرکته که سرعت شما رو بالا میبره الانشم که مخابرات سرویس میده اگه فقط30%درصد تمام شرکتهای خصوصی بپره میدونی چه ضرری میکنن؟

برای همین مجبورن که سرعت رو بالا ببرن تا مشترک بیاد سمت اون شرکت.
    راستی سرویست محدوده یا نامحدود؟
    اگه محدود باشه به محض اینکه شکایت کردی برات تنظیمات رو تغییر میدن درست میشه.
    100%شکایت کن.
    اگه نکنی درست میشه ولی معلوم نیست که کی خوب میشه.
    از همین الان پیگیر کارت باشی بهتره.اگه من پیگیر نبودم تو یه روز هم خط رو برام تخلیه نمیکردن هم پشت سرش رانژه رو هم نمیکردن

داره خودمونی میشه nana51's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    026

پيش فرض

دوستان عزیز سرویسای حجمی ضریب اشتراک ندارن ، ضریب اشتراک برای سرویسای نامحدوده
    اگه سرویس 2 مگ حجمیتون سرعتش زیز 256(256=2048/8) اومد شما میتونید شکایت کنید(سرویس 2 مگا بیته که تقسیم بر 8 که بشه تبدیل به بایت میشه)
    ولی اگه سرویس 2مگ نامحدود دارید سرعتتون نباید کمتر از 32 (32=2048/8/8) باشه(سرویس 2 مگا بیته که تقسیم بر 8 که بشه تبدیل به بایت میشه و یه بار دیگه تقسیم بر 8 میشه که ضریب اشتراکه)
    Last edited by nana51; 25-04-2013 at 13:16.

12. 4 کاربر از nana51 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

نمیدونم والا
    ولی اینطور که من تست کردم و دیدم فقط زمان پر مصرف واقعی میشه ! نمایندگیش هم رفتم برای گرفتن سرویس اینو بهم گفت . گفتش تو روز سرعتت چند برابره و زمان پر مصرف یا رایگان میشه واقعی

من که میگم یک مقدار صبر داشته باشید ، بالاخره پیش میاد که یک شرکت برای یکی دو روز با مشکل مواجه بشه
    من 3 هفته ست آسیاتک گرفتم ، سرعتش عالیه و ازش راضیم . فقط همین دو روز سرعتش اومده بود پایین ( که همه جا اینطور شده بود ) که امروز درست شد
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •