من رشت نیستم
انزلی هستم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من رشت نیستم
انزلی هستم
65تومان
نصب شد
هر چند وایرلسش کار نکردم
بلوتوث ندارم
Last edited by Mahiar0; 27-08-2011 at 17:51.
تایید مشه .فکر کنم کلیه . چون بنده تو gprs ایرانسلم تست کردم ولی اونجا هم پایین بود .
حدودا از سه شنبه هفته قبل سرعتش اومده پایین .
قبل از اون خوب بود .
تایید میشه به شدت سرعت چیز پی ان پایین اومده
بچه ها من سرعت دانلودم از 120 رسیده به 45 (سرعت دانلود در روز )
128 - 1گیگ - مرکز 8
شما این مشکل رو ندارید ؟
اگر وضع به همین منوال ادامه داشته باشه وی پی ن فروشا باید برن کشک شون بسابن.
با vpn از fileserve ، دانلود میکنم سرعت به 10 - 11 میرسه ، بدون vpn هم که فیلتره. قبلا با vpn به 140 میرسید.
بقیه سنتر ها رو هم چک کردم با این وضع بیچاره میشیم. سرعت دانلود با vpn نهایتا میشه 15-20 و بدون اون به 100 و بیشتر میرسه.
راه حل موقتی که پیدا کردم اینه کسایی که vpn شون از sstp پشتیبانی میکنه ، فعلا باید از این پروتوکل استفاده کنند تا لاقل
بتونن 40 کیلو بایت رو دانلود کنن.
بابا یعنی یه فیسبوک مزخرف و 10 دقیقه طول میده که باز کنه.
بدبخت شدیم رفت.
به هر حال جمهوری اسلامی کار خودشو کرد.
تایید میکنم! احساس میکنم بی چاره شدیم !![]()
متاسفانه خبر دار شدم مشکل تو کل ایران وجود داره.
وای نکنه راهی پیدا کردن که پورتشون رو ببندن.بعضی میگن به خاطر زد و خردی که بابت دریاچه ارومیه تو تبریز بوده فعلا این
بچه ها همه کلافه ان.
مشکلات و به وجود آوردن. خدا کنه همین باشه و دوباره درست شه
وگرنه ملت بدبخت میشن. باید دوباره بریم سراغ onspeed و ultrasurf و... اونم برای پیج باز کردن.
برای دانلود نمیدونم چی کنم؟
بابا من شبی 1/5 گیگ دانلود میکردم.
مخابرات تعداد زیادی از پورت های PPTP رو بسته. اگر از پروتکل های دیگه ارتباطی استفاده کنید، مشکلی ندارند. البته این بستن ظاهرا موقتی هست، و به احتمال زیاد ظرف چند روز آینده برطرف بشه.کسی می دونه اسپید V P N چرا اینقدر پایین اومده ؟
SNR شما خیلی خوب نیست، ولی در اون حدی هم نیست که بخوایم بگیم مشکل کاهش سرعت شما لزوما از SNR هست. SNR شما اگر زیر 6 باشه، معمولا موجب قطع و وصل اتصال میشه، و براتون مشکل ایجاد میکنه. هر چی از 6 بالاتر باشه، بهتر. البته دقت کنید که مقدار SNR در طول شبانه روز متغیر هست، و عوامل متعدد محیطی روی مقدار آن تاثیر میذارند.دوستان کمک کنید - این مقدار Snr و crc طبیعیه ؟
بعضی وقتا سرعتم خیلی میاد پایین یعنی مشکل از نویزه ؟
در خطوط ایران با توجه به اینکه پهنای باند نامحدود یا با محدودیت کم به کاربر داده نمیشه، معمولا پارامترهای خط بالاتر از حد مورد نیاز اتصال خریداری شده هستند. مثلا در همین مورد شما، SNR شما بالا نیست، ولی در حدی هست که مودم شما به طور تئوریک میتونه با همین وضعیت سرعتی در حدود 5 مگابیت را تامین کنه.
در هر حال، با توجه مقدار Power و Line Attenuation خط شما، مقدار SNR شما میبایست بیشتر از مقدار فعلی می بود. من با پارامترهایی تقریبا مشابه پارامترهای خط شما، SNR هایی بین 12 تا 19 دسیبل دیدم. در ساعات مختلف روز بررسی کنید که آیا پایین ترین مقدار SNR شما همینقدر هست، یا از این هم پایین تر میاد؟
با این SNR، با توجه به اینکه Power و Attenuation ظاهرا مشکل خاصی ندارند، احتمال این هست که جایی در مسیر نویز داشته باشید، که موجب کاهش SNR شما شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)