تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1048 از 1635 اولاول ... 4854894899810381044104510461047104810491050105110521058109811481548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,471 به 10,480 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقاي
    farhad moradi از اينكه جواب دادين ممنونم
    زياد از دوربين عكاسي سر در نميارم ولي دوربيني مي خوام با فيلمبرداري عالي ،كيفيت عكاسي توپ،حافظه داخلي زياد،قابل نمايش در tv ،عمر باتري خوب باشه،اگه canon باشه خوبه ،كار كردن با آن راحت باشه،فرق نميكنه حرفه اي يا نيمه حرفه اي،فلاش داخلي باشه،قيمت هم قبلا گفتم تا 1200000
    ما در خدمتیم عزیز
    شما با این هزینه یه دوربین عکاسی حرفه ای میتونید ببرید که برا کارکردن باهاش باید تمرین کنید و آموزش ببینید . تا این قیمت دوربین حرفه ای بخوای بگیری d5100نیکون و 600d کانن . قیمت پایینتر هم d3100 نیکون هست که اونم عالیه . اگه نیمه حرفه ای میخوای من پیشنهادم p500 نیکونه که برا شما عالیه . اگه اینو بگری به نظرم کاربردش برات بیشتره تا اون حرفه ای ها . چون هم قیمت مناسبی داره هم مشخصاتش برا شما خیلی مناسبتره .
    قیمتا :
    NIKON D5100 = 1,230,000
    NIKON D3100 = 880,000
    NIKON P500= 615,000
    فقط دوست عزیز با گارانتی اصل بگیر. نیکون رو با نیکونگرش و کانن رو با آفومار

2. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hmdfgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

درود .
    لینکی از این مطلب دارید ؟
    13 فریم در ثانیه برای شات بدون کراپ ؟!؟!؟!
    هر سایت معتبری که مشخصات فنی دوربین ها رو داره در مورد nikon L110 همین رو نوشته. که البته خودتون بهتر می دونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این به خاطرMB 48 حافظه داخلی هست که به این دوربین اختصاص داده شده و پس از پر شدن بافر دوربین، شما باید زمانی را به ذخیره عکس ها اختصاص دهید تا دوربین مجددا آماده گردد.
    البته در مدل جدیدیدتر اون L120 این سرعت به FPS 0.7 کاهش پیدا کرده!

داره خودمونی میشه صادقي589's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

ما در خدمتیم عزیز
    شما با این هزینه یه دوربین عکاسی حرفه ای میتونید ببرید که برا کارکردن باهاش باید تمرین کنید و آموزش ببینید . تا این قیمت دوربین حرفه ای بخوای بگیری d5100نیکون و 600d کانن . قیمت پایینتر هم d3100 نیکون هست که اونم عالیه . اگه نیمه حرفه ای میخوای من پیشنهادم p500 نیکونه که برا شما عالیه . اگه اینو بگری به نظرم کاربردش برات بیشتره تا اون حرفه ای ها . چون هم قیمت مناسبی داره هم مشخصاتش برا شما خیلی مناسبتره .
    قیمتا :
    NIKON D5100 = 1,230,000
    NIKON D3100 = 880,000
    NIKON P500= 615,000
    فقط دوست عزیز با گارانتی اصل بگیر. نیکون رو با نیکونگرش و کانن رو با آفومار
    شما لطف دارين
    اينطور كه شما ميگين nikon از canon بهتره
    توي مشخصات اين دوربينها نوشته لرزشگير تصويري ندارد ،فرق لرزشگير تصويري با لرزشگير لنز چيه؟
    هيچكدام از اين دوربينها حافظه داخلي نداره،ايرادي نداره؟
    در ضمن كيفيت خيلي برام مهمه؟
    با تشكر

داره خودمونی میشه صادقي589's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

[QUOTE=ELSIN;6391350]سلام
    شما حرفه ای میخواهید یا غیر حرفه ای
    میزان علاقه تون رو هم به عکاسی بگید
    بعد چرا دوربین فيلمبرداري نمیخرید؟؟؟

تشكر از پاسخ شما
    يكي از دوستان nikon d5100 ,nikon3100,canond600 معرفي كردن
    نظر شما چيه؟
    كيفيت عكس برام مهمه,عكاسي با آن راحت باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما لطف دارين
    اينطور كه شما ميگين nikon از canon بهتره
    توي مشخصات اين دوربينها نوشته لرزشگير تصويري ندارد ،فرق لرزشگير تصويري با لرزشگير لنز چيه؟
    هيچكدام از اين دوربينها حافظه داخلي نداره،ايرادي نداره؟
    در ضمن كيفيت خيلي برام مهمه؟
    با تشكر
    این مدلای نیکون از مدلای مشابه کانن بهترن . لرزشگیر توی دوربینهای نیکون و کانن در خود لنز هستش . توی کامپکت هاش هم توی حسگر تصویر هست. کامپکت های نیکون در حد چند عکس حافظه داخلی دارن . نیمه حرفه ای بخوای p500 عالیه نسبت به sx30 . حرفه ای هم بخوای d3100 عالیه . اگه بتونی d5100 رو هم بگیری که عالیتر

7. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

می خواستم بدونم دوربین های فوجی چجورین؟

مثلا کنون میزاره خودتون میزان ایزو رو تعیین کنید ولی سونی یا کداک نمی ذاره
    می خوام ببینم مدل f500exr مثل کنون هستش یا سونی

داره خودمونی میشه finchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من میخوام تا 500تومن یه دوربین بگیرم که کیفیت فیلمبرداریشم خوب باشه. خیلی وارد نیستم تو عکاسی ولی میخوام یاد بگیرم .

خودم با این بودجه دوربین HS20 فوجی رو انتخاب کردم ولی مثکه تنظیماتش میگن سخته واسه یه تازه کار!

حالا اگه راهنمایی کنید که واسه یه تازه کار مثه من که میخواد عکاسی یاد بگیره این مناسبه یا مدل دیگه ای پیشنهاد میکنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

بعد از گذشت و گذار تو بازار تصمیم گرفتم دوربین فیلم برداری sony cx130 بخرم به قیمت 640 تومن . البته مدل قبلی که مد نظرم بود xr 150 بود که متاسفانه دیگه موجود نیست . قیمت مموری کارت 32 گیگ اوریجینال سونی هم 135 و 16 گیگ 60 تومن قیمت گرفتم . از دوستان خوبم خواهش می کنم بنده رو راهنمایی بفرمایند بخصوص در مورد رم ( فروشنده گفت به غیر از رم اوریجینال سایر مموری ها موقع فیلم برداری مشکل ایجاد می کنن ) .لزومی داره این مدل رم رو بخرم؟

از لطف دوستان بی نهایت سپاسگزارم

پاینده و کامیاب باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بعد از مقایسه بین HX9V و SX230 فردا میرم SX230 رو بگیرم.

به نظرتون با کدوم گارانتی بگیرم؟در مورد قیمت و بیمه و فروشنده قابل اعتماد هم راهنمایی کنین.اصلا میارزه بیمه کنم؟

بعضی از فروشنده ها جنس کارکرده یا اعاده ای رو به اسم نو میفروشن.لطفا آدرس مغازه ای که ازش مطمئنین برام پ.خ کنین.

کلا در مورد نکات دیگه خرید هم راهنمایی کنین.

اگه تو این رنج انتخاب بهتری هم هست بگین.

ممنون.
    دوستان نظر دیگه ای ندارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

بعد از گذشت و گذار تو بازار تصمیم گرفتم دوربین فیلم برداری sony cx130 بخرم به قیمت 640 تومن . البته مدل قبلی که مد نظرم بود xr 150 بود که متاسفانه دیگه موجود نیست . قیمت مموری کارت 32 گیگ اوریجینال سونی هم 135 و 16 گیگ 60 تومن قیمت گرفتم . از دوستان خوبم خواهش می کنم بنده رو راهنمایی بفرمایند بخصوص در مورد رم ( فروشنده گفت به غیر از رم اوریجینال سایر مموری ها موقع فیلم برداری مشکل ایجاد می کنن ) .لزومی داره این مدل رم رو بخرم؟
    به شما دوست عزیز مدل Xr160 رو پیشنهاد میدم برای بررسی . 160 گیگابایت حافظه داخلی داره و اگر به فکر فروش دوربین نباشید ، نیازی هم به مموری اضافه ندارید . قیمت حدود 700 تا 800 تومن .

هر سایت معتبری که مشخصات فنی دوربین ها رو داره در مورد nikon L110 همین رو نوشته. که البته خودتون بهتر می دونید.
    این به خاطرMB 48 حافظه داخلی هست که به این دوربین اختصاص داده شده و پس از پر شدن بافر دوربین، شما باید زمانی را به ذخیره عکس ها اختصاص دهید تا دوربین مجددا آماده گردد.
    البته در مدل جدیدیدتر اون L120 این سرعت به FPS 0.7 کاهش پیدا کرده!
    دوست گرامی ، خیلی به مشخصات عجیب و غریبی که گاهی در مورد دوربینی توی این سایت های فروش یا نقد محصولات می بینید توجه نکنید . مثلا برای همین دوربین نیکون ال 110 ... خوب کاملا واضح هستش که وقتی دوربینی به گرانی و کلاس مشخصات بالا مثل 7 دی کنن یا توی خود برند نیکون دی 3 اس که بدنه خالی اون هزینه ای برابر 6000 دلار داره ، ماکسیمم فریم پر سکند برابر 9 میشه ، اونوقت چطور توی دوربین 200 - 300 هزار تومنی مثل این ، 13 فریم بر ثانیه باشه ؟ خوب باید پی این عجیب بودن رو گرفت و من هم گرفتم .
    این دوربین یعنی Nikon L110 چیزی حدود 11.1 فریم بر ثانیه اون هم با کراپ 3 مگاپیکسلی و تا حداکثر 20 شات پشت سر هم یعنی زیر 2 ثانیه می تونه عکاسی پیاپی داشته باشه که بسیار ضعیف و غیر کاربردی هستش بر خلاف تبلیغات . برای صحت این موضوع هم میشه به سایت نیکون یو اس آ مراجعه کنید . احتمالا برای کراپ فول با این دوربین همون سرعت 1 تا حداکثر 1.5 فریم بر ثانیه بشه عکاسی کرد . البته خوب اگر دوستی این دوربین رو دارند من از قرار دادن نتایج تستشون استقبال میکنم .

در هرصورت ممنون از پیگیری .

پی نوشت :
    برای هزارمین بار ، یادمون باشه . . .
    دوربین عکاسی ، هر فردی رو به عکاس تبدیل نمی کنه .
    روی سخنم با بعضی دوستان هستش که نسخه های 100 درصد قاطعانه ولی اشتباه برای سایرین می پیچند .

شاد باشید .
    Last edited by masoud glx; 29-08-2011 at 13:52.

13. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •