می شه بپرسم اطلاعات شما از چه منبعی هست که انقدر با اطمینان صحبت می کنید؟!![]()
می شه بپرسم اطلاعات شما از چه منبعی هست که انقدر با اطمینان صحبت می کنید؟!![]()
منبع نمیخواد برادر
وقتی زده تخفیف 50% و نوشته تمدید شد تا آخر دنیا که تمدید نمیشه آخر تموم میشه زمانش و همون قیمت قبلی میاد(همون قیمت که به رنگ مشکی هست و اساسی هم گرون کردن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه ها ایرانسل اولا اینکه کجاش زده این 50% تخفیف موقتی هست بعدش طرف داره تو مرکز تماس کار میکنه اون نمی دونه که تصمیم ایرانسل چی قرار باشه در ماه های آینده شما که یوزر هستی می دونید؟! پس باید برای حرفی که زده میشه منبع داشته باشید! بعد به قول شما اون قیمتها خط خورده از کجا معلوم چند ماه دیگه حذف بشند و همین قیمتها جایگزین بشند در سایت؟! شما ریزش 1ماهه 8میلیون مشترک ایرانسل فراموش کردی؟! آیا ایرانسل واقعا بخاطر دهه فجر یک شبه قیمت بسته ها رو نصف کرد؟!...![]()
منبع شما در مورد ریزش 8 میلیون مشترک چیه؟
این یک روال عادی هست که تخفیف موقتی هست،تخفیف دائم که وجود نداره،باید تو سایت مینوشت تخفیف 50درصد به صورت موقت تا قبول میکردید؟اینکه حالا بخواد قیمتها برگرده به قبل یا ریزش داشته یا تخفیف موندگار هست یا نه بحثش جداست ولی هرکسی با دیدن سایت ایرانسل متوجه میشه که در حال حاضر تخفیف 50% گذاشتن،کاری هم به مسائل پشت پرده ریزش و گرون شدن نداریم
صحبتهای کارشناس ارشد ایرانسل(رضا) در همین تاپیک شما تازه اومدی مطالعه کن حتما صفحات رو...
اتفاقا دقیقا ربط داره به کم شدن 8میلیون مشترک دیتا طی 1 ماه ...
بنده هم نمی گم قراره گرون بشه یا ارزون بشه میگم وقتی از چیزی اطلاع ندارید و به قول خودتون پشت پرده وجود داره که معلوم نیست فردا 2تا طرح حذف کنند 3تا اضافه کنند یا نه یه کار دیگه اضهار نظر الکی نکنید! اینجا روزانه صدها بازدید کننده داره ملت از همه جا بی خبر هم به اشتباه میندازین وقتی حرفی رو بدون دلیل و مدرک بیان می کنید!
دوست عزیز انتظار داری 1047 صفحه رو بخونم؟
با تمام احترام برای کارشناس ارشد ایرانسل بازم حرف ایشون مدرک نمیشه که 1ماهه 8 میلیون ریزش داشته
ملت از همه جا بی خبر اگه الان بره تو سایت ایرانسل و ببینه زده تخفیف 50% با خودش میگه ایول قیمتها برای همیشه یرگشت به قبل؟نه،فکر میکنه قیمت ها تخفیف خورده و تخفیف هم همیشگی نیست 1 ماه دیگه نه 6 ماه دیگه بالاخره برمیگرده
این بنده خدا هم برداشتش رو از سایت ایرانسل گفت،دقیقاً همون چیزی که ملت از همه جا بی خبر برداشت میکردن،پس خوندن حرف دوستمون با خوندن سایت ایرانسل فرقی نداشت
یوزر دوستمون رضا چی هست؟
Last edited by dav00d; 28-02-2015 at 16:36.
شاید شما نتونتی 1047 صفحه رو بخونی به دلیل ناشی بودن که نیازی هم به این کار نیست ولی بنده که دیگه آلزایمر نگرفتم حرفهای مشاور ارشد ایرانسل ول کنم حرفهای شما رو بچسبم!
وقتی هم حرفی زده میشه باید مدرک براش داشته باشید و دلیل قانع کننده نه اینکه رو هوا یه چیزی بپرونید از خودتون!!!
حالا ما هی بگیم شما خودتو بزن کوچه علی چپ یه چیز دیگه بگو....
![]()
به نظرتون به ۷۰۰ زنگ بزنم بگم دکل ما سرعتش فیکس ۱ مگه در هر ساعت شبانه روز راه به جایی میبره؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
لحن حرف زدن شما نشون میده که بحث کردن با شما کار اشتباهیه چون آخرش احتمالا چندتا فحش هم بهم میدین
در صورت صحیح بودن این قضیه 8 میلیون بازم ربطی به حرفی که دوستمون بالا زد نداشت،با خوندن چند صفحه قبل فهمیدم که مشکل از جای دیگه هستش
با شما بحثی ندارم در تمامی موارد حق با شماست. منتظر میمونم کارشناس ارشد ایرانسل بیان چند سوال دارم ازشون
از مدیران انجمن خواهش میکنم یک سر با روابط عمومی ایرانسل حضوری صحبت کنن و ببینن واقعا این آفای رضا و کریمی یا هر کس دیگه واقعا از طرف ایرانسل هستن یا نه!
من بخاطر مشکلی که برای قبضم پیش اومده بود 3 ماه پیش حضوری رفتم ساختمان مرکزی ایرانسل ، آخر سر از یکی از مدیران ایرانسل که باهاش صحبت کردم موضوع رو مطرح کردم و گفتن که هیچ نماینده ای در سایت ها و فروم ها ندارن!! هرکی میادو ادعا میکنه همش سرکاریه.
خود همون آقا رضا که همه اینجا قربون صدقش میرفتن عکس یه دکلی که بهش نشون دادم و روش 3G دریافت میکردم و زیر دکل -51 سیگنال داشتم میگفت این دکل 3G نیست از جای دیگه داره سیگنالت میاد!! و کلی اطلاعات اشتباه دیگه که به مردم میدادن ولی چون خیلی خوب صحبت میکرد همه فکر کردن واقعا مشاوره تو ایرانسل...نه عزیزان هر کی که میاد 10 خط کتابی صحبت میکنه که نمیشه کارشناس ایرانسل!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)