bahdar عزیز:
فردا جمعه است و صندلی نشینی شما هم تموم میشه!
آره.. چقدر زود دیر میشود.
آره یه مدته حس سوال کردنم پژمرده شده (متضاد گل کرده!) یا نمیپرسم و یا کم می پرسم و یا ...
آره به خاطر درسه!منم که حساااس به نمرهباید درس بخونم و آخر هفته یعنی پنجشنبه و جمعه ها میام!دیروز چهارشنبه هم چون واسه امروز درس نداشتیم امدم.
امیدوارم موفق باشی تو درسهات.
سنمو اشتباه گفتی!من فکر می کردم 15 سالمه ولی حساب کردم دیدم 13 سالمهالبته شناسنامم میگه 14 سالمه ولی در واقعیت 3 ماه مونده تا 14 سال.تو پروفایلمم نوشته.
ولی خصوصیاتو خوب و درست گفتی
سنتم میخواستم کمتر بگم گفتم شاید واقعا سنت کم نباشه ناراحت بشی، پس به حدسیات من نزدیکی دوست من، خوبه.
پس آماده شدم واسه کاندید شدن!بچه ها اگه کاندید شدم بهم رای بدید.میشم اولین رئیس جمهور 14 ساله!
اگه من بشم رئیس جمهور به همه یک بلیط رفت و برگشت به خونتون و 50 هزار تومان چک امضا نشده میدم
خیلی خوبه، میشی یه رئیس جمهوری که قشر محصلای هم سن و سالتو درک میکنی، لابد زمستونا کلا تعطیل میشه اونوقت تا بچه ها یه وقتی سرما نخورن.
اولا زبونتو گاز بگیر بر اساس فتوای من عید فطر شنبه استولی حتما میپرسه اما ممکنه نوبت من نشهمن در رابطه با سوال نکردن هم شانس دارم و هم میتونم یه جور دبیرو بپیچونم!(البته بعضیا رو) ولی امتحان کتبی نمیشه!تلبم که بلد نیستم فقط 3-2 بار به طور ضایع (یا دبیرا نفهمیدن یا به روشون نیاوردن)تقلب کردم
نه دیگه، نمیخواستم ناامیدت کنم، ولی عید فطر واقعا جمعه ست، حالا خوبه مثه منی شانس داری..
منم تو دوران مدرسه زیاد شانس داشتم، وقتی نیمخونم معلمه نمیپرسد ازم، یا اگه میپرسید اصلا یه جور میشد نمره خوب بهم میداد.
----------------------------
سوالام:
بفرمائید..
1- حدودا چند بار تو درس تقلب کردی؟(از اول ابتدایی!)
من از اول ابتدایی تا اول راهنمائی خیلی خیلی کم تقلب میکردم، زیاد اهل این چیزا نبودم، یعنی خب خیلی هم خجالتی بودم و میترسید که معلم منو ببینه، واسه همینم کم پیش میومد.
اما
از دوم راهنمائی تا وقتی دیپلم گرفتم، سال به سال وضعیت تقلبم بیشتر میشد، دیگه فکر کنم امتحان بدون تقلب رو من ندادم.
حالا یه خاطره بگم این روز یکی مونده به آخر صندلی نشینیم..
سال آخر هنرستان بودم، جلسه ی آخریه تاریخ و نمیدونم چم شده بود که نرفتم مدرسه (فکر کنم سرما خورده بودم)، بعد دوستم به من گفت، دبیرمون گفته تاریخ فقط سوالایی که جوابشون حداکثر 4 خطه و خیلی هم تابلو میزنن میدم.
آقا منم نشستم فقط 4 خطی ها و جاخالیا رو خوندم، از اونایی هم که خوندم کلی نسخه برداری کردم (همون نوشتن تو کاغذ و حمل تقلب) موقع امتحان یه برگه 2 طرفه از سوالا بهمون دادن، سوال اولی رو بلد بودم (فکر کنم جا خالی بود)، سوال دومی رو بلد نبودم، سوال سومی رو تقلبشو با خودم آورده بودم، همین و بس..
یعنی این برگه 2 طرفه دیگه چرا راستی 2 جاخالی هم بود که نصفه جوابشونو دادم، من دیگه هیچی بلد نبودم.
همه سوالا جوابشون جزء جوابای بالای 4 خطی بود، گفتم دیگه این سال آخری چه گندی دارم میزنم..
یه برگه سفید (نسخه پشتیبان من داشتم) در آوردم، 4 قسمتش کردم، به هر 4 طرفیام دادم، خلاصه هرکی 2-3 تا از جوابا رو برام نوشت و برگه ی من پر شد.
2- این سوال چند خاطره و ... است و همشو کامل جواب بده:
الف) یک خاطره ترسناک بگو؟
وقتی تو خونمون هیچکس نبود، بعد یه هو یه سوسک اومد تو اتاقم.
ب)یه خاطره خنده دار بگو؟
پسر دایی هام از خارج از کشور اومده بودن (امریکا و هند).. واسه اینکه خاطره های خوب خوبی از اومدنشون داشته باشن تا یه مدت، پسرای فامیل باهاشون یه بازیه خیلی دردناک کردن، نمیدونم اسم بازیش چیه، ولی اینطوری بود که همشون به صورت دایره وا ایستاده بودن، بعد والیبال بازی میکردن، هر کی توپش میوفتاد زمین، باید میرفت وسط مینشست، بعد تا یه عدد مشخص که پسرا توپ رو برا هم مینداختن، وقتی میرسید به اون عدد، هر کی توپ بهش پرتاپ میشد باید محکم میزد به اون فرد (یا افرادی) که وسط نشستن، و این بازی ادامه داشت تا 2 نفر بمونن.
ما هم نظاره گر بودیم و میخندیدیم.
پ) یه خاطره ی زیبا بگو؟
وقتی که خدا تو اوج تنهاییم دستمو گرفت، هیچوقت فراموش نمیکنم.
ت)یه خواب ترسناک بگو؟
خواب دیدم یکی از تاپیکام ترش رفته.![]()
3- هدیه چی آماده کردی؟لا اقل بگو چند تاست؟
قرار بود بیشتر باشه که نشد.. ولی خب یه چیز یادگاری و خیلی کوچیه.
4- فکر می کنی چند سال عمر کنی؟
نیمدونم... فکر نکردم.
5- فکر می کنی پی سی ورلد عمرش تا کیه؟
همیشه.
6- نظرت درباره ی اینا:
آیت الله خامنه ای
نظری ندارم.
احمدی نژاد
نظری ندارم.
خاتمی
بد نبود.
رفسنجانی
هی..
کروبی
نظری ندارم.
حداد عادل
نظری ندارم.
شاهرودی
نظری ندارم.
7- از چیا میترسی؟
خیلی چیزا.. بعضی وقتا حتی از آدما هم میترسم.
8- اگه الان که داری این متنو بخونی حس کنی یه چیزی داره رو پات راه میره و بعد نگاه کنی ببینی یه سوسک گنده هست چکار می کنی؟![]()
وایییی.. یه جیغ میکشم، زبونتو گاز بگیر پسر...د ها..
![]()
9- حالا اگه یه موش بیاد کنار صندلی کامپیوترت قدم بزنه چکار میکنی؟![]()
میخوای دعا کنم فیزیک معلمتون ازت بپرسه؟![]()
10- مشهد اومدی؟نظرتو در موردش بگو و حسابی نقدش کن.هم خودشو و هم مردمشو.یه خاطره ی زیبا هم از سفرت به مشهد بگو.
مشهد 4 ساله پیش تقریبا بود که اومدم.. عید بود، خاطره ی قشنگم لحظه ای بود که گنبد حرم رو میدیدم، مشهد رو خیلی دوست دارم، هم خودش خوبه، هم آدماش خوبن، هم جاهای دیدنی قشنگی داره.
بازم احتمالا میام سوال بپرسم.
خوشحالم میکنی، پیشاپی عیدت که فردا باشه مبارک.![]()
خداحافظ.
خدانگهدارت، موفق باشی.