جهت یادآواری :
پیک سرعت همیشه یا در ابتدای کار اتفاق میفته و یا وقتی که باز در ابتدای کار Full-connected صورت میگیره !
پس یعنی شما تا 24 مگابیت بر ثانیه یهویی آزاد شده !
به هر حال خوشا به حال شما !
جهت یادآواری :
پیک سرعت همیشه یا در ابتدای کار اتفاق میفته و یا وقتی که باز در ابتدای کار Full-connected صورت میگیره !
پس یعنی شما تا 24 مگابیت بر ثانیه یهویی آزاد شده !
به هر حال خوشا به حال شما !
مرسی از طرز بیانتون که نشان از شخصیتتون داره
بله حق با شماست این فقط یه اشتباه نرم افزاری در زمان شلوغی سی پی یو و ناتوانی در پردازش لحظه ای
و با آزاد شدن ناگهانی پهنای باند یهو این اتفاق صورت میگیره
وگر نه تا مادامی که دان استریم و مکس استریم من رو isp رو 6 و 10 مگ بسته باشه ، تو جیه پذیر نیست که بتونم بالاتر از این رو دریافت کنم!
ازشون یه شکایت کردم اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مملکت خر تو خره و .... 100 درصد نتیجه ای نداره فقط خودمو الاف کردم
والا منم بهمن ماه یه شکایت کردم . چند روز پیش زنگ زدن گفتن نفت گونی چندـه ! یعنی بعد از حدود 50 روز . بعد طرف میگه که شما که 1 مگ دارین باید سرعت دانلودتون 16 باشه . یعنی 1 مگ تقسیم به 8 و سپس هرچی دراومد دوباره تقسیم به 8 به خاطر اشتراک 1 به 8 . گفتم خیلی هم متشکر . باعث زحمت هم شدیم دیگه .
هفته پیش هم تو یه پست گفتم . ولی متأسفانه بعدش جناب مخبر خبر آوردن که پستتون پاک شده و به مدت یه هفته هم بن هستید .
با تشکر از مسئولین .![]()
اگه رسیدگی میشد باید تعجب میکردین![]()
البته من واسه دزدی حجم شکایت زدم
توی قسمت درخواست تخلیه واسه دلیل انصراف خودشون گذینه " کاهش حجم" رو دارن ! منم همین موضوعو تو شکایت مطرح کردم که طبق همین اینا خودشون هم میدونن دارن دزدی میکنن !
دوستان میشه لطف کنین بهترین شرکت سرویس دهنده رو معرفی کنین ؟ قبلا شاتل داشتم خدایی خیلی بهتر از این بود من میخواستم بهتر شه خودمو انداختم تو چاه
من از شاتل اومدم صبا، تبلیغاتش را نمیخوام بکنم ولی شاتل شبانهاش اصلاً ارزش روشن گذاشتن سیستم نداشت و آنوقتی که صبا دانلود شبانهاش باز بود و من با 128 شبی دو گیگ میگرفتم با شاتل شبی 500 مگ هم نمیتونستم بگیرم! (البته نمیدونم الان شاتل شبانه اش چطوره!)
متاسفانه الان صبا شده مثل شاتل و دیگه شبانهاش Share نیست و به هر کس به اندازه سرعتی که خریده تو تایم رایگان شبانهمیدهند
شاتل کم کم سرعت شبانه کم میشد اگه زیاد دانلود نمیکردی خوب بودمن از شاتل اومدم صبا، تبلیغاتش را نمیخوام بکنم ولی شاتل شبانهاش اصلاً ارزش روشن گذاشتن سیستم نداشت و آنوقتی که صبا دانلود شبانهاش باز بود و من با 128 شبی دو گیگ میگرفتم با شاتل شبی 500 مگ هم نمیتونستم بگیرم! (البته نمیدونم الان شاتل شبانه اش چطوره!)
متاسفانه الان صبا شده مثل شاتل و دیگه شبانهاش Share نیست و به هر کس به اندازه سرعتی که خریده تو تایم رایگان شبانهمیدهند
از 1 تا 8 صبح هم بود صبا از 2 تا 7
در کل به نظرم فعلا شاتل بهتره
شنیدم مثه اینکه واسه اینکه بریم تو لیست شبانه ها باید مودمو ریست کرد بعد از ساعت 2 درسته ؟ !!
نه نیازی نیست
خود صبانت از ساعت 0155 سرعت را میاره پایین (از سرعت 350 میاره حدود 80 برای سرعت یک مگ و بعضی شبها همون 80 هم نوسان داره)!
دوستانی که سرعت های یک مگ و دومگ دارن سرعت شبانتون چقدره روزانتون چقدره ببینم اگر ارزش داره برم روی یک مگ یا دومگ بالاترش فکر کنم برای خونه ارزش نداره هزینه اش بالامیره البته قیمت ندارم مجوز ندارم اذیت که نمیکنن میکنن ؟ یکیشون یه بار گفت میدن بدون مجوز
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)