الان که میبینم هیچ سایتی رو بالا نمیاره،dns هم تغییر دادم ولی نشد!!
الان که میبینم هیچ سایتی رو بالا نمیاره،dns هم تغییر دادم ولی نشد!!
Last edited by Sponge-BoB; 04-09-2015 at 00:00.
الان دوبار زنگ زدم 2020 برا باز نشدن سایت ها،2 با هم خطمو رست کرده،بازم همون مشکلو دارم!!!هیچی بالا نمیاد،فقط گوگل!!!!!!!
دوستان صرفا جهت گیم چه isp خوبه ؟ ( مخابرات ولیعصر)
از دست هایوب![]()
من 1مگ مخابراط دارم فیبر نوری شبانه رایگان شبی 2.5 گیگ دانلود میکنم
کیفیت فیبر نوری خوبه نوسان نداره . حالت عادی هم بین 250 تا 300 کیلوبایت دانلود دارم
دوستان ip مخابرات هرچی مودم ریست میدم عوض نمیشه ... یع ttl 46 هست که سالی یه بار گیر میاد ....
دوستان صبانتی یه تست پینگ از 8.8.8.8 و یه هاست ایرانی میذارین ؟
زنگ زدم صبانت (مرکز ولیعصرم) گفتن پورت خالی داریم ولی فقط 6 ماهه و یه سالسقیمت 6 ماهش 130 اینا بود .
نظرتون چیه دوستان ؟ بگیرم ؟ (برای بازی میخوام فقط ) الان هایوب دارم داخلی 130 خارج (8.8.8.8) 400ms
دروغ نمیگن واسه پورت ؟ یه وقت از هایوب تخلیه نکنم بگن نداریم
- - - Updated - - -
دوستان صبانتی یه تست پینگ از 8.8.8.8 و یه هاست ایرانی میذارین ؟
زنگ زدم صبانت (مرکز ولیعصرم) گفتن پورت خالی داریم ولی فقط 6 ماهه و یه سالسقیمت 6 ماهش 130 اینا بود .
نظرتون چیه دوستان ؟ بگیرم ؟ (برای بازی میخوام فقط ) الان هایوب دارم داخلی 130 خارج (8.8.8.8) 400ms
دروغ نمیگن واسه پورت ؟ یه وقت از هایوب تخلیه نکنم بگن نداریم![]()
1 مگ شبی 2.5 گیگ والا خوبه،1 مگ میگیرم شبی 600 مگ،الانم که دو مگ گرفتم شبی 2.5 گیگ!!!
سلام،مگه خانه تون کجای کرمانشاه است که فیبر نوری داری؟شبانه مخابرات قطعی نداره؟
سلام،مگه خانه تون کجای کرمانشاه است که فیبر نوری داری؟شبانه مخابرات قطعی نداره؟
![]()
سلام،دوستان من از سرویس 1 مگ شرکت حسابگر استفاده میکنم،و جدیدا 3 روزی میشه سرعتم روزا میشه 200 کیلوبیت و شب ها که رایگان داره میشه چیزی بین 30 تا 70 کیلوبیت!
ساکن کنگاور هستم حالا میشه یه سرویس دهنده بهم معرفی کنید که مشکل افت سرعت دانلود تو روز و شب رو نداشته باشه،حسابگر خدا نابودش کنه سرعتش تقسیم بر 8 میشه و شبا تقسیم بر 10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)