مگه جایی رفته بودی ؟!
یه چیز تزئینی هستش و کارایی نداره ! تو help بازی نوشته به هیچ کدوم از خاصیت ها اضافه نمیکنه ولی بعضی از محصولات هستن که به اسکیل ها اضافه میکنن و البته همونطور که خودت گفتی بیشتر بدرد ست میخوره![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
مگه جایی رفته بودی ؟!
یه چیز تزئینی هستش و کارایی نداره ! تو help بازی نوشته به هیچ کدوم از خاصیت ها اضافه نمیکنه ولی بعضی از محصولات هستن که به اسکیل ها اضافه میکنن و البته همونطور که خودت گفتی بیشتر بدرد ست میخوره![]()
من كه ديروز پاس اوت شدم!!حاجی هنوزم دستشه برو بزنش اگه میتونی ! من این بار هم بزنم میشه 3 بار یعنی 600 تا تجربه مفت فقط خدا کنه پاس اوت نشه![]()
بزارش توي فروم وست همه شاخ در ميارن!!!خدایا توبه !! غلط کردم دست خودم نبود !![]()
كدوما به اسكيل اضافه مي كنن؟!یه چیز تزئینی هستش و کارایی نداره ! تو help بازی نوشته به هیچ کدوم از خاصیت ها اضافه نمیکنه ولی بعضی از محصولات هستن که به اسکیل ها اضافه میکنن و البته همونطور که خودت گفتی بیشتر بدرد ست میخوره![]()
مرسی
گفته بودم از این تاپیک میرم چون هر وقت پست میدم تاپیک میخوابه!
میگم با آدمای پررویی که هی میان دوئل میکنن و شکست می خورن...بعد باز دوباره میان دوئل کنن و شکست می خورن چی کار باید کرد؟
از فولشر كه اون فوري گوت هم عبور مي كنه مشكل اينه كه صفحه وست رو نمياره!!بیا حاجی از این استفاده کن نسخه جدید یو نفدو چاهاره به لاحتی از فالتر ابور میکنی![]()
ايني هم كه دادي هي ميگه كانكشن رو چك كن!!
بايد پاس اوتشون كرد كه تا 48 ساعت پيداشون نشه!!میگم با آدمای پررویی که هی میان دوئل میکنن و شکست می خورن...بعد باز دوباره میان دوئل کنن و شکست می خورن چی کار باید کرد؟
امکانات نیستش حاجی فعلا گذاشتم تو پروفایل هر کی دید بگرخه !بزارش توي فروم وست همه شاخ در ميارن!!!
كدوما به اسكيل اضافه مي كنن؟!
یکی همون قطب نما که تو کوئست ادونچر میده ! 3 تا به horse back riding اضافه میکنه ! فکر کنم بازم باشه یادم اومد میگم
تشویقشون کن تا ادامه بدنمیگم با آدمای پررویی که هی میان دوئل میکنن و شکست می خورن...بعد باز دوباره میان دوئل کنن و شکست می خورن چی کار باید کرد؟
حاجی چند بار ببندش دوباره باز کن یهو کانکت میشه دیگه تمومه !ايني هم كه دادي هي ميگه كانكشن رو چك كن!!
بايد پاس اوتشون كرد كه تا 48 ساعت پيداشون نشه!!ایول...راستی کسی میدونه این چه به درد میخوره؟تشویقشون کن تا ادامه بدن![]()
![]()
يعني چي امكانات نيست؟!!امکانات نیستش حاجی فعلا گذاشتم تو پروفایل هر کی دید بگرخه !
همون فروري گوت كار مي كنه منتها صفحه ي وست رو نميره!! الان شما ميتوني با همين آلطراثارف صفحه وست رو بياري؟!!حاجی چند بار ببندش دوباره باز کن یهو کانکت میشه دیگه تمومه !
دوستان اگر یک شهر بخواهد اصلا دوئل نکنه باید Mortician را نسازه ؟
کسی نبود
من می خواهم یک شهر برم که دوئل نکنه اصلا
Last edited by vitamin2002; 14-07-2009 at 20:43.
اگه Mortician نداشته باشه خودت نمیتونی با بقیه دوئل کنی ولی بقیه شهرا میتونن باهات دوئل کنن در واقع مث یه بره میشی که هر وقت بخوان میزننت و میرن تو هم نمیتونی جواب دوئلشونو بدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)