با توجه به قیمت پایین محصولات acer ایا این محصولات از نظر سخت افزاری قابل اطمینان هستند؟ به عنوان مثال لنز دی وی دی رایتر انها خوب است یا هر چند وقت یکبار باید تعویض شود؟
با توجه به قیمت پایین محصولات acer ایا این محصولات از نظر سخت افزاری قابل اطمینان هستند؟ به عنوان مثال لنز دی وی دی رایتر انها خوب است یا هر چند وقت یکبار باید تعویض شود؟
با سلام
دوستان ميشه بين sr490jbb و DV3655 يه نظر بدين.ميدونم 3655 از نظر hard,cpu,ram سرتره ولي به نظرم از sr زشت تره.هرچي باشه سوني سونيه.باز نظر بدين ممنون ميشم.يه سوال ديگه چرا بعضي از sr490jbb ها پورت HDMI دارن بعضي ندارن؟
من اگه بخوام تو مشهد يكي از اين دوتارو با گارانتي هاي معتبر مثل نوتالي و غيره بخرم بايد برم نمايندگيشون؟تو مشهد گارانتي هاي معتبر نماينگي دارن؟لطفا راهنمايي كنين
ATI4570 چقدر قويه؟
SL500 رو بیخیال شدم توی یکی از فروم های خارجی T500 رو ترجیح داده بود go to a real Thinkpad ....
دو نقطه ضعفی که این T500 نسبت به ۱۲۲۵ داره یکی نداشتن eSATA است (اینطور به نظر میاد ولی توی سایتش گفته با USB2.0 ش عملکردشون share شده اما توی سایت سازگار ارقام اشاره ای نشده) دومین مشکلش 320GB در مقایسه با 500GB در ۱۲۲۵ هست ولی جزء خنک ترین و محکمترین لپ تاپها تو رده خودش هست و ظاهرا بهترین Thermal Management رو داره و دیگه اینکه با اینکه کیبوردش مثل کیبوردهای قدیمی نیست (سبکتر شده) ولی هنوز بهترین کیبورد رو داره اما قیافه اش یه کم کسل کننده است
در مقابل راجع به ۱۲۲۵ نتونستم review ای پیدا کنم چرا راجع بهش اینقدر کم بحث شده؟
به نظر شما لپ تاپ Dell Studio Xps 1340 را ساخت اروپا بگیریم بهتره یا ساخت چین.
گارانتی زیگورات این دو را با اختلاف 90هزار تومان می دهد.
sr490 از لحاظ cpu , hard , ram ضعیفتره ولی گرافیکش خیلی قوی تره
ضمنا sr490jbb تو مشخصاتش تو سایت سونی hdmi داره و باید داشته باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lcd هر ۲ تاشون هم led هستش .
در مورد گارانتی میدونم ایران رهجو و نقش اونجا نمایندگی دارن . تو سایتشون بری نوشته نمایندگیهارو .
نوتالی هم فکر کنم داشته باشه .
ولی باید ببینی این مدل رو دارن یا نه .
تو تاپیک 1225 کلی صحبت شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام و خسته نباشيد
لطفا بتده را راهنمايي بفرمايئد . يسينم ميخواهم با خدود قيمت 1200 تا 1400 و وزن زير 2 كيلو و هچتين داراي پورا esat و hdmi باشد لطف زاهنمايي كنيد
کدوم ویسایت؟
من برای دوستم گرفتم، عالی بوده. اینقدر خنکه که آدم شک می کنه روشنه یا نه!!! قدرتش هم خیلی خوبه.
[quote=moosh2;4247338]با توجه به قیمت پایین محصولات acer ایا این محصولات از نظر سخت افزاری قابل اطمینان هستند؟ به عنوان مثال لنز دی وی دی رایتر انها خوب است یا هر چند وقت یکبار باید تعویض شود؟[/quot
لطفا دوستان پاسخ دهید
توی این سایت مثلا توی این رویو گفته:
By and large the SL series maintains decent build quality, but it's obvious that this is an SL500, not a T500توی این لینک یه review ازش هست توی فرومش هم یه بحث راجع بهش شده که اون حرف یه thinkpad واقعی به میان اومد بهرحال خود سایت lenovo هم سری SL رو به عنوان سری ارزون خودش توی thinkpad ها معرفی کرده اینم لینکها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر میرسه Thinkpad ها بهترین مدیریت گرما رو دارن و به لحاظ کیفیت هم خوب هستند حالا در مقابل توی یکی از فرومهای ایرانی (..) گفته شده بود که نوت بوکهای hp خیلی به اصطلاح سوسول هستند و با یه زمین خوردن کارشون تمومه و معمولا توی چند ماه اول گارانتی میرن!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بایاسم روی همون dv6-1225 ه هست ولی این مسائل باعث میشه راجع بهش مردد بشم...
Last edited by MasterGeek; 23-09-2009 at 15:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)