تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1047 از 2365 اولاول ... 47547947997103710431044104510461047104810491050105110571097114715472047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,461 به 10,470 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

قطعا همینطوره،من هم عرض کردم البته صدا کاملا سلیقه ایه و مهم اینه که خود آدم راضی باشه ازش
    یه چیز جالب در این مورد،پسر عموم میگه صدای باندای خودت (dls 960 با یه آمپ قراضه) از اون که رو ماشین خواهرمه (dls 1073+pioneer 5500+ kenwood 8019) باحالتره میگه بابا این خیلی بیسش سنگینه من اصن نمیتونم تحمل کنم- دیگه سلیقه از این بیشتر!؟ صدای یه سیستم ضعیف و ارزون نسبت به اون یکی رو ترجیح میده

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
    همينطوره. من تا امروز باندهاي EX 718 کنوود 6902 پايونير و چند مدل ديگه پايونير و هد يونيتهاي سوني، پايونير و ساب ووفر پايونير داشتم ولي يادمه اون زماني که دو جفت 6963 + آمپ 600 وات سوني و هديونيت نيمه حرفه اي سوني داشتم صداش رو بيشتر از وقتي که يک جفت 718 + 6902 + ساب + آمپ داشتم مي‌پسنديدم و يادم نميره چه قدر ناراحت شدم وقتي با اون همه بيس ساب نتونستم بيسي که از 6963 ها + آمپ ميگرفتم رو دوباره تجربه کنم.

2. این کاربر از AVAST4890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه THBP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. من یه پراید دارم. میخوام یه سیستم ببندم. محدودیت مالی ندارم. اما نمیخوام وزن ماشینم زیاد شه. ترجیحا ساب نزارم. پیشنهادی دارین؟ قیمتشم اگه بهم بگید ممنون میشم

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشکال از اتصالات بود، پايونير نسبت به خرجي که من کردم خيلي عالي جواب داده شايد چون ضبط و باندهاي بيضي و باندهاي جلوم همشون مارک پايونير هستند خوب مچ شدند باهم و اصلاً موافق نيستم که نبايد از پايونير توقع زيادي داشت. 6964 اگر آمپ بهش وصل شه که ميسوزه شايد با کم قدرت نسوزه؟ ولي ديگه نيازي نيس.

همونطور که شما و دوستان هم اشاره کردین هدف رضایت خوده آدمه، خداروشکر که شما هم مشکلت حل و شد و انتظارت برآورده
    برد با شما ست که تو این شرایط بازار با هزینه کمتر کیفت کوکه
    ایشالا به سلامتی استفاده کنی برادر

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من یه پراید دارم. میخوام یه سیستم ببندم. محدودیت مالی ندارم. اما نمیخوام وزن ماشینم زیاد شه. ترجیحا ساب نزارم. پیشنهادی دارین؟ قیمتشم اگه بهم بگید ممنون میشم
    بدون در نظر گرفتن قیمت، این صنعت از تنوع خیلی زیادی برخورداره و انتخاب های خیلی زیادی وجو داره و خیلی سلیقه ای میشه
    مثل اینکه شما بخوای ماشین بخری ولی قیمت برات مهم نباشه!! خوب انتخاب خیلی سخت میشه.اگه میزان هزینه مشخص باشه راهنمایی خیلی مفیدتر می تونه باشه.

پخش | آمپ | اسپیکر 9*6 | کامپوننت ا اکسسوری |

پخش
    KEENWOOD 7016 ,8019 یا سری های بالاتر PIONEER مثل PRS با مینیمم هزینه 600 میشه پخش های خوبی پیدا کنی
    هر چند که شما حتی بیش از 2.000.000 هم می تونی برای هدیونیت مانی کنار بذاری

آمپ
    از 4 کانال های به قول بچه ها پدر و مادر دار پایونیر GM-D8604 بگیر تا محصولات با کیفت مثل HERTZ , GLADEN, MOSCONI که مینیمم از 1.000.000 شروع میشه

اسپیکر 9*6 (7.68X10.4)
    DLS 1073 که بیشتر دوستان پیشنهاد می کنن ، از لحاظ بیس و مید بیس توانایی خوبی داره و برای سیستم ها بدون ساب پیشنهاد میشه.قیمت حدود 50-450 . هر چند هم رده هایی مثل هرتز و راکفورد با توان بیشتر هم داره اما با توجه به سایز بزرگترش بیشتر مورد توجه هستش در واقع اندازش195x 265 هست در مقابل HCX690 هرتز یا راکفورد با اندازه 230x150

کامپوننت
    سری های انرژی هرتز HSK 165 XL و سری MILLE که یک از خوب های بازار بوده و هست.
    فکر می کنم حدود 650 به بالا باشه

اکسسوری
    حدودا با 200 جمع و جور میشه

6. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان، تهران جایی میشناسین، جنس خوب و با انصاف باشه؟ الان پاینویر و جی و سی ، کیفیتش مثل سابقه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قیمت Gladen AS 100.4 ؟
    عجب داستانیه این G L A D E N !!!

• 100 Watt per channel @ 4 Ohm
    • 155 Watt per channel @ 2 Ohm
    • 310 Watt BTL mode @ 4 Ohm
    • 480 Watt BTL mode @ 2 Ohm

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان، تهران جایی میشناسین، جنس خوب و با انصاف باشه؟ الان پاینویر و جی و سی ، کیفیتش مثل سابقه ؟
    جدیدا از این دوتابرند چیزی نخریدم.
    شما کدوم پارت نظرته؟

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

خدا رو شکر که مشکل حل شد و از صدا هم راضی هستید.مهم اینه که خود آدم از صدایی که داره راضی باشه مخصوصا وقتی با هزینه کم این کار انجام بشه- خلاصه مبارک باشه
    حالا من میخوام تجربم رو از.پایونییر و همچنین مشاوره های دوستای گلم تو این سایت،مخصوصا حمید آقای عزیز، عرض کنم.
    من هم رو ماشین خواهرم یه جفت 6964 با پخش pioneer 145u بسته بودم. وقتی میخواستم برای ماشین خودم سیستم ببندم چون اون موقع پول نداشتم یکم تو اینترنت گشتم تا به اینجا رسیدم. با بودجه ای که داشتم با مشورت بچه ها یه جفت dls 960 گرفتم و با یه آمپ sony 222 واسه عهد بوق و پخش پایونیر همدورش (تو خونه داشتم) بستم رو ماشین خودم.انقدر از این صدا راضی بودم که ماشین خواهرمو بردم و پخش و باندخا رو باز کردم یه سیستم توپ (کنوود8019,pioneer 5500,dls 1073) بستم روش و آقا چه صدایی(البته اینکارو کردم چون چندوقت دیگه قراره اون ماشینو بردارم )
    خلاصه که مشورت های دوستان نتیجه تجربه چند سالشون در این راهه و خوب نبودن صدای پایونییر در مقام مقایسه با این مدل هاست
    از دید من هم صدای پایونییر خوب نیست(6975 اصلی که رو ماشین داییم هست هم به نظرم از لحاظ کیفیت به dls 960 که رو ماشین خودم دارم نمیرسه)
    Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

سلام
    شما درست میگی
    منم تجربه پایونیر رو داشتم ولی الان که به سیستمم که تو امضام هست دقت کنی میبینی اسمی از پایونیر نیست
    به نظرمن (نظر شخصی) پایونیر داره پول مارکش رو میخوره به نظرم حتی با پولی که پای prs80 بخوایم بدیم میتونیم انتخاب بهتری از آلپاین یا برند دیگه داشته باشیم که حرفه ای تر باشه
    واقعا صدای mxc609 رو نمیشه با 6975 که حتی ارزون تر از 6975 هست مقایسه کرد .
    ولی در کل صدا سلیقه ای هست و اینکه شما از صدا راضی هستی خوبه . ایشالله برات بکوبه
    من عاشق بیس هستم آقا حمید صدای سیستمم رو گوش کرده محمد رضا عزیز هم گوش داده . صدای خاننده تو بیس گم شده ولی من عاشقشم(ولی کم کم باید سلیقه م رو عوض کنم)

11. 5 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شما درست میگی
    منم تجربه پایونیر رو داشتم ولی الان که به سیستمم که تو امضام هست دقت کنی میبینی اسمی از پایونیر نیست
    به نظرمن (نظر شخصی) پایونیر داره پول مارکش رو میخوره به نظرم حتی با پولی که پای prs80 بخوایم بدیم میتونیم انتخاب بهتری از آلپاین یا برند دیگه داشته باشیم که حرفه ای تر باشه
    واقعا صدای mxc609 رو نمیشه با 6975 که حتی ارزون تر از 6975 هست مقایسه کرد .
    ولی در کل صدا سلیقه ای هست و اینکه شما از صدا راضی هستی خوبه . ایشالله برات بکوبه
    من عاشق بیس هستم آقا حمید صدای سیستمم رو گوش کرده محمد رضا عزیز هم گوش داده . صدای خاننده تو بیس گم شده ولی من عاشقشم(ولی کم کم باید سلیقه م رو عوض کنم)
    اکثر بچه هایی که الان سیستم دارن ، از پایونیر و جی وی سی و سونی سیستمو شناختن بخاطر اینکه تو ایران جا افتاده تر بودند حالا یا بخاطر نداشتن رقیبی با این میزان تنوع و قیمت در ایران یا بخاطر عدم آشنایی حتی فروشنده ها و نصاب های ما با خیلی از برند های دیگه
    مثلا rockfordfosgate، دنیای تنوعه اما تعداد کمی از محصولاتش اینجا در دسترس هست.

ولی در کل صدا یه چیز سلیقه ای هستش مثله لباس و بنظرم همین فاکتور که جذابیت این شاخه از سرگرمی ها رو همیشه زیاد نگه داشته

13. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

سلام دوستان . اقا حمید یه سیستمی رو بهم معرفی کردن که برا نابستون میخوام بریم برا خرید و نصب . میخواستم نظر دوستان رو بپرسم ماشین 206 هاشبک
    امپیلیفایر spl 1800 c1 gladen
    ساب ووفر X--ION 15-1000 که تو باکس 130 لیتر هست
    پحش 80prs
    کامپ SQX165
    خازن استریت وایرز
    کابل صفر هم برند گلیدن
    +باتری اصافه + big3 + ....

15. این کاربر از softday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •