چرا كسي جواب مار و نميده ؟ راهنمايي لطفا![]()
چرا كسي جواب مار و نميده ؟ راهنمايي لطفا![]()
به نظر من CANON SX230 HS
آقاي
farhad moradi از اينكه جواب دادين ممنونم
زياد از دوربين عكاسي سر در نميارم ولي دوربيني مي خوام با فيلمبرداري عالي ،كيفيت عكاسي توپ،حافظه داخلي زياد،قابل نمايش در tv ،عمر باتري خوب باشه،اگه canon باشه خوبه ،كار كردن با آن راحت باشه،فرق نميكنه حرفه اي يا نيمه حرفه اي،فلاش داخلي باشه،قيمت هم قبلا گفتم تا 1200000
canon ixus 310hs یکی از بهترینهای کامپکته با قیمت و کارایی فوق العاده
از راهنمایی هر دو دوست عزیز بی نهایت سپاسگزارم
hmdfgh @ : دوست خوبم با این محاسنی که از فوجی اشاره فرمودید باز هم در مقام مقایسه کیفیت عکس این دو مدل برتری با نیکون هست؟بالاخص در نور کم ؟ چون با سایز سنسور یکسان دانسیته پیکسل نیکون کمتره که طبیعتا عکس نویز کمتری داره.
با سپاس فراوان
موفق و سربلند باشید
لطفا خودتان مقایسه کنید:
nikon:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fuji:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر چه این عکس ها مرجع نیستند.
Last edited by hmdfgh; 29-08-2011 at 00:58.
من امروز زفتم کاتالوگ 600دی رو گرفتم
نوشته حالت B داره
اما من ندیدم داشته باشه
حالا کسی میدونه داره یا نه؟
دوستان بین Fujifilm FinePix HS20 و Sony Cyber-Shot DSC-HX100V کدوم یک رو پیشنها می کنید و چرا؟و اینکه کیفیت عکس و فیلم کدوم یکی برای یک مبتدی رضایت بخش تره؟
درود .سرعت عکاسی پیاپی پایین تری داره 1.2 عکس در ثانیه و نیکون 13 عکس در ثانیه
لینکی از این مطلب دارید ؟
13 فریم در ثانیه برای شات بدون کراپ ؟!؟!؟!
همه DSLR ها این مود رو دارند .نوشته حالت B داره
اما من ندیدم داشته باشه
حالا کسی میدونه داره یا نه؟
تشکر .
جالبه
تا کنون به این توجه نکرده بودم که یکی از تفاوت های زندگی در جهان سوم هم همین خریدن دستگاه ها است و همه مسائل سیاسی نیست.
در اون ور آب میری دوربین بخری از دم در تحویلت میگیرن و تا ظهر برات انواع دوربین را میارند و خودت همه را امتحان میکنی و توضیح میدن که چه فرقی بین نمونه های مختلف هست و آخر سر هم بعد از چند ساعت که عرق فروشنده بیچاره را در آوردی میتونی دست خالی بری و هیچ خریدی نکنی یا یکی را بخری و بعد از چند روز اگر نظرت عوض شد پسش بدی یا با یکی دیگه عوضش کنی.
در حالیکه در اینجا وقتی وارد مغازه میشی سیاست شان اینه که اولا تحویلت نگیرن یک مدت تلفن (XXX) را جواب میدن بعد به شاگرد بیچاره تشر میزنند که یعنی مشتری روتو زیاد کنی یکی هم برای تو دارم, و ما اینجا مدرسه باز نکردیم که ! برو مطالعه ات را جای دیگه بکن و فقط پول رو بزار و هر بسته ای که دستت میدیم نپرسیده ببر حرف زیادی هم نباشه!
بنابر این توصیه ی من به همه دوستانیکه اطلاعات کمی راجع به دوربین ها دارند اینستکه اگر میتوانند خریدشان را در خارج بکنند و گر نه تمام انتظاراتی که از دوربین مورد نظرشان دارند را برای دوستی در خارج بنویسند و از طریق او خرید کنند چون گارانتی و بقول خودشان وارنتی کاملی هم جنس مربوطه خواهد داشت با پستهائی مثل DHL هم که مسئله حملش حل شده.
من که پس از چند بار پشیمانی از خرید داخلی با این شیوه بسیار راضی ترم.
درضمن سایت (reviews.cnet.com) هم مقایسه های خوبی داره همراه با ویدئو.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)